Originally Posted by
meteor78
Bu hissenin tahtasının sıkıntı olduğu yeni anlaşılmadı. Yani baskıdır, garip satışlardır hep oldu. Ben kaç kez yazmışımdır. (En son 30 Mayıs�ta Tacirler mal boşalttı, dipten döndük ve 4.82�ye tepki yükselişi yaptık mesela. Tepki yükselişinde satmayan Gedik 9 Haziran�da malı boşalttı ve tahta 4.0X�li seviyelere düştü mesela. Özellikle sene başında tahtadaki saçma sapan hareketleri detaylı yazmıştım.) Size küfür edilmesini doğru bulmamakla beraber, olayı boş yere yanlış yere çektiğinizi belirtmek isterim. Ayrıca Spek tahtayı baskılamak isterse hisse için ısrarlı bir şekilde düşüş senaryosu yazmanız, bu fikrinizi ısrarla kabul ettirmeye çalışmanız kasıtlı veya kasıtsız olarak speke yardım etmeniz demektir. Burada bence fahiş mantık hatası yapmışsınız. Bir de şu bilgi vereyim hisseyi tavana çekip, ertesi gün %5 düşüren ve mal çıkan Citi idi. Bu da tahtadaki başka bir garip hareket ve İnfo olayın merkezinde değildi. (Ben özellikle yabancının fiyatı yukarı çekip satmasından memnunum ama tavanın ardından -5 gelmesi garip bir durum.) Benim bu tahtada gördüğüm Citi genelde çok doğru yerlerden satıyor. 20 Aralık sonrası Citi satışı veya 5.07 zirvesinden satış gibi. Trade edenler İnfo�nun pek terste kalmadığını söylüyor ama benim pek bilgim yok o konuda. Son olarak Gsdho�ya bu kadar takıntılı olmayın bence, salın gitsin. Benim pozisyonum var, artık ben bile saldım. [emoji28]