yıllardır top çevirmekten bıkıp usanmadı adiler...
Printable View
yıllardır top çevirmekten bıkıp usanmadı adiler...
Normal şartlarda olsaydı ehhh derdik ama bu rallide neden böyle kıymetli hisseleri kasıyorlar, en kötü defter değerine getirseler bari, yıl sonu defter değeri kaçta olacağını tahtacı da biliyor.
Ahmet efendi nin standart işkence metodu bu, herkes pirzola bonfile yerken bizi menemene ekmek bandırıyor..!!
Belki canı pirzola çeken olurda sofradan kalkar, bende masanın altına gizlediğim antirikotu çıkarıp tek başıma yerim hesebı yapıyor..!!
Benim kalkmaya niyetim yok, arada sofraya oturup kalkanlar bile buradan vaz geçmiyor, biz mi vaz geçelim, çok beklersin Ahmet efendi çook..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Doğuuuzzz alerjisi başladı yine,:) kıvranıp duruyor, biraz uzaklaşsa da rahatlasak artık.
Bugün ufak da olsa bir tepe yapmasını beklerdik, artık yarına bakacağız, bankalar daha nereye arkadaş.
Millet rüyasında göremezdi bankalarıdaki bu fiyatlamayı, eski yatırımcılarının çoğu (Vakbn ve Halk) 6-7'lerden döküldüklerine şahit oldum, sen yine de cesaretele beklemişsin bravo.
Onlarda realizeler olunca bize bir şey düşer mi göreceğiz.
Bu arada tahtacı kapanışta ağını çekti denizden, hamsilerin boyunu ölçmeden, Allah ne verdiyse avlıyor,:) tarım bakanı mı ilgileniyor bu işle.
Inş maliyetlerinde aylık %7 artış elinde bitmiş parası ödenmiş binlerce m2 satılabilir alan 2 milyarın üzerinde nakit kiralar onca değerli mülk ve birde aç gözlülük ölemezsin akprahna sen...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.