evde tuvalet kağıdı bitmiş, benjamini göreve çağırdım :drunk:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...one-dollar.jpg
Printable View
evde tuvalet kağıdı bitmiş, benjamini göreve çağırdım :drunk:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...one-dollar.jpg
Aferin dersine çalışmisin
Otur sıfır
Gavur son kozlarını oynatiyo sana yani senin son kozlarin gavurda para biter mi bitmes ama sende bitebiliiiir
Gavur öyle bi biliyoki oyunu
Aklın duruuuu
Ama bizde de gavurdan daha Gavuru olabilirmi olabilirde olamayabilirde
Umarim vardır :-)
Yoksada yok bana ne yav
Döviz hesapları şişmeye ve MB rezervi erimeye devam ediyor.
Doları tutan tek şey dışarıdan akan sıcak para, o da kesilmek bilmiyor da acaba nereye kadar sürecek. Bizim döviz hesapları çözülmez, aksine kur düşerse daha da artar, geçmişe bakılırsa azalmaları için kurun fırlaması gerekiyor. Yabancı girişi durduğunda ya da tersine döndüğünde doları tutacak güç kalmayacak, sorun bu para akışının ne zaman biteceği. İlelebet sürmeyecek elbet, göreceğiz.
Agustos tahminlerim.
Borsa : Short
EURUSD : Short
XAUSD : Short
USD : Long..
Orta vade Borsa ve EURUSD yukari hareketede devam eder. USDTR 3.5 altina sarkar...
2018-2019 da yasanacak finansal ve parasal trubulansta altinin buyuk yukselisi baslar. Ons-dolar Minimum 3000-$'lari gorur.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
Dış mihraklar ne zaman devreye girecek diyorsun yani..:oleyo::oleyo:
Hiç bir zaman girmeyecekler arkadaşım..bizi seviyorlar..:)
Bak biz yılbaşında Trump felan derken, onlar içeriye para sokuyorlarmış..
Bizi sevdiklerinin delaleti işte..
Globalde batmak yasaklandı artık..matbaalar tam hız..
Dolar yoksa, dolar görünümlü Yen'ler Avrolar var..
Bak kadın diyor ki; göreceli olarak yakın zamanda..
Oda ekonomik şartlar el verirse..nerdeee o eski FED..
Sıkılaştırırlarsa, sıkılırlar..öyle böyle değil, çok sıkılırlar..
O iş bitti artık..
Bu işi anca momo paklar..:(:(
Şöyle düşünün dolar yükselişine başlarsa hiç biriniz dolarda olmayacaksınız. Boşuna beklemiş sayacaksınız kendinizi çünkü satacaksınız. Dolar yükselişi 1 yıla yaygın hergün trend şeklinde gerçekleşir ise 1 günde olup bitmediği takdirde o trendin ilk aşamasında hepiniz inmiş olacaksınız çünkü çünküsü malum.
Dolar uzun vadelidir. 3.53 de merkez bankası işaret ettğinden beri aynı gidiyor.
Ve gazete manşetlerinden negatif haberleri okumaktan insanlar grafik yerine yine yeniden haberlerle işlem tutuyorlar.
Bu husus tüm diğer enstrumanlarda geçerlidir.
Borsa 70 bine inmiş ve alım yapıyorsun hedefin ne yükseliş. Trendin ilk kıpırtısında trenden ineceksin.
Altın alın ilk 3 4 lira primde vereceksin kazandım sanacaksın aslında trendin ilk kıpırtısında trenden ineceksin.
Dolar alıyorsun 3.65 olsun kimse kalmaz. Trenden ineceksin.
Diyelim dolar 5 lira olacak 3.94 de kimse kalmaz trende. Trenden ineceksin.