Süpersin.
2021 ağustos ayı
Hedef fiyatım 40 tl
Parsan demek başarı demek.
Söylediklerim beni bağlar.
Kimseye alın satın diyecek kadar profosyonel değilim.
Y.t.d.
Printable View
Hayırlı mutlu yıllar hocam
İzfas bakma şansınız var mı ?
CEMTS haber akışları sürüyor. Geleceğe yatırım sebeplerini kap haberlerinden inceleyin.
Geri çekilmelerde bu tip büyüme beklentili şirketleri alanlar üzülmez.YTD.
01.09.2020 tarihli açıklamamızda;
Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında Denge Çubuğu Tesisi yeni yatırımının güncel durum bilgilendirmesi
" MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması ile ilgili yeni üretim hattı teknik dokümanları, firma tarafından değerlendirilmiş ve yeni üretim hattı onayı alınmış idi. MAN firmasına mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan seri üretime başlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.
Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının yapılması devam etmekte olup, 2021 ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlanmaktadır.
Mehmet yazırdan bir alıntı yapıştırayım.
"#kozal , #kozaa , #ipeke
200 maden ruhsat sahası , 4 faal rafineri tesisi. Türkiye toplam altin
rezervi 6 bin ile 11 bin ton. Kozal 8 milyon ons altın rezervi , gübre 3,2 milyon ons. Esasında buyuk balık koza grubunun. Yeterki dava sonuçlansın."
IPEKE grafikte pull back (trend onayı)oluşmuş,grafik güzel gözüküyor 12.80 stop 13.05 üzeri kaldıkça ilk 15.50/16.50 arası bölgeyi hedeflemesini bekliyorum.Kesinlikle Y.T.D.
Esma hanım hayırlı akşamlar elimde dgklb var ve seans sonu bedeli açıkladı ve primli kapadı bunun p tesi hisseye ne yönde etkisi olur izlenimleriniz nedir teşekkürler.
Bende sizler gibi küçük bir yatırımcıyım.Çelik hocamdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bilgim dahilinde yazıyorum.Hatalarım ve eksikliklerimin olduğunu biliniz.
Geçen senelerde bedelli düşüş nedeni oluyordu.Bu sene olumlu karşılanıyor.Sahipleri piyasaya pek güven vermediler bü güne değin.Ortalamalar 2,66 sıkışmış .2.76 üzeri kalıcı olursa ve piyasa halen bedelliye pirim veriyorsa yukarı hareketler görebiliriz.Yoksa kendine 2.66 destek olarak takip edebilirsin. Her zaman son kararı kendiniz verin.Kesinlikle Y.T.D.
Esma hanım yaksamlar algyo hakkında görüşleriniz nelerdir
Merhaba otkar hakkında fikriniz nedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam gsddenin Takip listenizde olduğunu gördüm hissede patron satışı çok baskı oluşturuyor hisse bir türlü yükseliş gösteremedi patron satışları ne kadar sürer kaptan araştırma yaptım bulamadım Satış yapabileceği kote mal ne kadar teşekkürler
İlk destek 24.50 ve altında 22.66 daki GAP ı kapatabilir. Haftalıkta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış 80 lerde. Bir düzeltme içine girme ihtimalini daha fazla gördüm. Ama uzun vadede güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Temkinli olmak lazım. Yakın stoplar belirlemek mantıklı olur. Kesinlikle YTD.
Gap o kapatırmı dıye dusunuyorum bende
Suan kanal içinde ilerliyor pazartesı ve salı hareketleri yön verebılır ancak 27 ustune atarsa gap a dünmez diye dusunuyorum
Cok sağolun
ındes 19.20-20.30 önemli noktalar pazartesi yön yukarı
ındes benim tahminim 20.50
Bu GAP boşluğu meselesi gerçekten can sıkıcı.Bunu KAREL de yaşadım.Yukarı hareketlerine başladığında tam hatırlamıyorum ama 7 civarlarında GAP bşluğu bırakarak üste attı,bizde GAP boşluğuna geri gelecek diye sattık.Hala oraya gelmedi.Malum kağıdın nerede olduğu belli.Acaba bu bir aldatmacamı diye düşünmeden edemiyorum.Demem oki bazen o boşluk hiç dolmuyor.Tabii bu arada dolduranlarda var.
Aynen öyle inşallah kapamaz
bende nacizane 2021 listemi paylaşayım şimdiden takibe aldıklarım ve trade edeceklerim nasıl hakim olacağım bilmiyorum ama liste bu..
2021 TAKİP LİSTEM
#CIMSA #oyakc #NATEN #ORGE #ENJSA #AKSEN #ENKAI #DESPC #DYOBY #EGSER #USAK #ALKIM #ARCLK #VESTEL #KRDMD #EREGL #isdmr #BNTAS #GEDZA #ACSEL #SERVE #GEREL #ısfın #SEKFK #EKGYO #YGGYO #PETUN #ULKER #PNSUT #AEFES #bagfs #GSDHO #NTHOL #SAHOL #TKFEN #ALCTL #ASELS #ideas #tcell
Arkadaşlar herkese merhaba rica etsem MEGAP ve LIDFA hisseleri hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
lidfa 3.50 üzerinde olumlu
hocam merhabalar. ağustos ayından beri ortalama 20 bin tl ile bu yolda devam ediyorum. çok şükür kaybetmeden öğrendim sanırım. bu yolda ilerlerken siz değerli üstadlarımızdan yatırımın nasıl yapılacağına dair öneriler almak isterim. mesela 2021 listesi paylaştınız, bu listedeki kağıtları almaya başladınız mı yoksa alım fırsatı verdiğinde mi portföye ekliyorsunuz. ve benim limitimde olan biri için portföye kaç hisse alıp beklemeli böyle ucuz olanlardan. kısa-orta vade yatırımcıyım bist100 hatta bist 50 hisselerinde. kafamda 4-5 tane büyük şirketlerin kağıtlarını alıp orta vadede getiri sağlamak. endeks düşmeden sat yükselicekken al mantığındayım. değerli önerilerinizi beklerim hocam.
Merhabalar , önümüzdeki hafta endeks nasıl olur . Gsdde , ISFIN, uşak, Ihlgm, Skbnk, Tektu hisselerinden hangisi haftaya daha iyi olur ?
Araç satışları özellikle 2. Elde hareketli iken, araç lastiklerinde geri kalan goody . Iletişim teknoloji , yazılım firması Tcell . Bu iki ağırabi fiyat olarak biraz gerilerde kaldı. Ne düşünüyorsunuz ???
Hakan hocam bu ara gyo lardan pek yazmıyorsunuz. Pagyo ve agyo için ne düşünüyorsunuz???
Mebes bey PAGYO tekniği iyi belli ki bir hazırlık var 6.48 üzerine çıkar ve tutunur ise yön yukarı
EDİP 3.47 üzerinde kalır ise yakından takip edilmeli
HATEK tepki noktasına gelmiş ufak bir hareket yapabilir YTD
smart tepki noktasına gelmiş bakalım bu hafta 10 olabilecek mi? YTD
yayla 4.20 ye kadar geri çekilir oradan yukarı hareket eder YTD
Lemur u gören var mı? Lemur yuvana dön :)