Olağan genel kurul toplantı çağrısı için açıklanan yönetim kurulu toplantıları genelde Mart ayının ikinci haftası oluyor yanılmıyorsam...
Bu sene finansal giderlere çözüm konuşulacak mi merak ediyorum
Printable View
Olağan genel kurul toplantı çağrısı için açıklanan yönetim kurulu toplantıları genelde Mart ayının ikinci haftası oluyor yanılmıyorsam...
Bu sene finansal giderlere çözüm konuşulacak mi merak ediyorum
5.400.000 TL sermayesi ...finansal giderleri olmasaydi ne kadar kar açıklayabilir...sermayesi ile karşılaştırınca oran ne olurdu öyle kendimce hesaplamaya çalışıyorum
Yatırım tavsiyesi değildir...
Tabi herkesin finansal giderlere çözüm konusunda fikirleri vardır...paylaşabiliriz şirketle..Mesela basinda çıkan haberlerde" Başbakan Yardımcısı Şimşek, şirketlerin borçlanmak yerine ortak bulması, halka açılması, kârını sermayeye ekleyerek büyümesi önerilerinde bulundu." İfadelerine rastladım...bu tavsiyelerden uygulanacak yöntem varmıdır acaba
bizde bu tavsiyelerde bulunuyoruz.
FAKAT HESAPLARI BAŞKA ŞEYLER OLMALI!!!! BORCU ÖDEME İMKANIN OLDUGU HALDE,,,, BORCU BORÇ ALARAK ÖDERMİSİN!!!!
BORCUN FAİZİ , KAZANCININ BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ALDIGINI GÖRE GÖRE,,,, BU FAİZ KİME NEREYE GİTTİ ???????????????????????????????????????????
Bu faiz tahvil faizi,,,, yani tahvile gittii,,,,,, bu tahvili kim kimler aldı ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????
Evet bazı şirketlerin birikmiş karları oldukça yüksek iken faizle borçlanmayı tercih ediyor...yani cebimde para varken neden borç aliyim ...söylenecek çok şey varda cahilce konuşmak istemem tam finansal bilgi sahibi olmadan...bu arada iki giyim şirketinin sermayelerine baktım halka açık olan...ikiside 49 milyon civarı...
Hayırlı olsun kahraman bey
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunun pastasını gönderebilecek var mı arkadaslar..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.