Karaman sülalesi toplandı , fırının başına , 1.55 e kürekleri sallıyorlar herhalde. İnşallah o küreğin sapı ........
Printable View
Karaman sülalesi toplandı , fırının başına , 1.55 e kürekleri sallıyorlar herhalde. İnşallah o küreğin sapı ........
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...61c3d38cb8.jpg
Durdu durdu hareketini yaptı.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu tür hareketler ciddi toplama hareketleridir...sabah 1,55 te gördüm ama 1,65 e çıktığına şahit olmadım...çünkü 55 i geçeceğine ihtimal vermediğimden izlemiyordum...güzel çıkmış...umarım bu toplama olgunlaşınca güzel çıkar...65 i görmesi aslında ne kadar da kolay yukarılara çıkabileceğini gösteriyor...çok da güzel toplanmış izlenimi veriyor...sabır sabır sabır...:)
en fazla bir iki defa daha böyle agresif çıkarıp indirirler...milleti iyicene 1,65 ler geçilmeze alıştıracaklar ,sonra tüm herkes trade yapayım diyerekten o civarlara satış yazacaklar...sonrada iyicene toplayıp yukarılara sürecekler...:kahkah: sonra da tut tutabilirsen...:kahkah:
Bu şirket senede 10 milyon dolar kar edebiliyorsa yani 40 milyon TL piyasa degeride 100 milyon dolar etmesi gerek en azından 100*3,95=395milyon TL 395/110=3,59 gentasin olması gereken fiyatı yilsonu 40 milyon kar açıklarsa 3.60 fiyat edmesi gerek bu kendi düşüncem burasi borsa tavuğu dana fiyatına danayida tavuk fiyatına satarlar ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron hissesini civciv goruyor
Sent from my iPhone using hisse.net
aheste aheste adımlıyor. alan satan atabilecek varmı ?