3.30 da ve 3.52 de teknik destek olduğunu düşünüyorum. Oraları da rahat görür gibi
Printable View
3.30 da ve 3.52 de teknik destek olduğunu düşünüyorum. Oraları da rahat görür gibi
Ne çabuk harcadın 3,75\80 'ni. Birde endeksi hiçe saydın
Tolgay in penaltı denilen pozda top eline bile carpmiyo,
Jahovic in attığı gol net faul itme hareketleri hava toplarında efso
Atiba kılçıksız gol çok temiz nette net , !
Lens in pozisyonunda bugüne kadar çalınan bi penaltı var mı soruyorum size , ?
Talisca nin ayağına basan ****** direk kırmıziyla suting olması Konya 10 kişi kalması gerekirken , !!!!!
haaaa bi de pepe nin çizgi üzerinden cikip vücudundan eline seken top var,
Türkçe meali,
Bu hakem musfettesini ibret-i alem için çükmeli , Fener'e attığı öpücügüde götüne monte etmeli ,
Şerefsiz.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmis olsun cemi cumlemize..Besiktasimiz sampiyon olacak kadar akilli ve sansli degil bu sene...Kotu seneryolari dusunursek, munich macini zaten kurada cikinca pirimlemisti bu kagit daha asagi basarmi bilmem kaybedince. Bence iki mactada yeniliriz insallah yanilirim..Asıl Fenere takildikmi nerelere gelir? Kabus gibi geciyo kodumun ligi bjk adına bu sene? Yıldım valla, kayip buyuk...
4.68 maliyetle beklemeye devam .. zararına çıkmam.. süre derdim yok.. inadına cift haneleri bekleyecem..
Ama 3 sene ama 5 sene..
Bu kadar karamsar olmayın:)
Şu karamsarlara defalarca sormuşumdur... Madem 3'leri bekliyorsunuz, ne halt yiyorsunuz hissede durup?
Ben her destekte alıyorum...
Her destekte parça parça maliyetim oluyor...
Yükselmeye başladığında da her alımı parça parça satacağım. İsterse 10 yıl sürsün...
Keyfimin kahyası mısınız?
Milletin portföylerine müdahale etmeye kalkan zevatlar... Madem çok akıllısınız, kendi portföyünüze siz çare olmaya bakın...
Benim her destekten her çeşit maliyetim var....
Hepsini de ayrı ayrı yönetiyorum....
2 TL'ye bile düşse 2 TL'den alır, %25 kar ile 2.50 'den satarım...
Tahtacı ve ekibi, acınacak halde de hiçbirinizin haberi yok. Bu sene terste yakalandılar. 1 senedir hiç bir iyi haberi değerlendiremediler.
Millet maldan çıksa da kaldırsak diye inim inim inliyorlar...
Bütün sportiflerde bu böyle...
Diğerlerinin hikayesi var... Beşiktaşta ne var? Hiçbirşey... Ama baskıya devam...
KEYİFLERİ BİLİR!!!
Ben 10 yıl beklerim... Köpüklü kahvemi de fokur fokur içerim... Kıskananlar çatlasın!
imzami atarım, 😎
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.