Fiba da günlükte 4 veriyor. Hesap açılışından itibaren 90 gün geçerli.
Printable View
330K için yeni hesap
A-bank. 14,80
ICBC. 14,80
Odeo. 14,50
Burgan. 14.85
Anadolu 15,00
T bank. 14,50
Aktif. 16,04 n-kolay hesap bağlandı.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar, şakşakçı . Güç odanağı neresi ise kedi gibi sürtünürler. Her çarşamba küresel piyasalara gönderdikleri ışık denen azmanı dinlesinler. Adam her cümlesine iktidara methiyeler düzerek başlıyor. Bazıları gibi borsa da borsa diyor. gerçekleri milletten saklıyorlar, uyu yavrum uyu muhabbeti.
Bugün saat 18 de konakta ayakkabıcıda iken T bank elemanı aradı. Efenim çay içmeye gelmiyorsunuz felan, paranın vadesi ne zaman dedi. Vade yok artık, TL. yok artık deyince ; ama size çok özel 15,25 verecektik dedi. Ben de hayrına yoldan birine verin dedim. Suud ve katar bankalarına para yatırmak değil, çaya bile gitmem.
Alternatif ile 2 gündür hukuksal olarak kavgalıyız. Adamlar önce testiyi kırıyor, testinin sahibi '' canınız sağolsun '' derse eyvallah. -Ne yaptınız siz - derse , '' pardon bilmeden kırdık, telafi edelim '' diyorlar. Telafi ediyorlar ama bu kez diğer testiye basıyorlar tekmeyi. Eeee yeter demezsek, amaçlarına ulaşıyorlar.
Sabah dolar enflasyon açıklanınca 4,22 lere gitti. İnternet sitelerinde alış 4,19 satış 4,2250 enpara da ise normal alış 4,21 satış 4,2215 idi. Müşteri temsilcisini aradım ve 200 bin dolar için kur istedim. Hazineleri 4,18 demiş. Yahu zaten internet sitenizde 4,19 dedim. Çene çene , baktım iş uzuyor, verin ulan parayı, başlarım sizin bankacılığına dedim. Adamlar ''tamam gel al 20 bin dolarını '' dediler. Hakikaten de yarım saat sonra elden aldım ve enparaya yatırdım, anında 4,22 den sattım. Bu nakit dolar ödemelerini takdir ettim.
En guzelini yapmissiniz. Mevduatlar cop. Tl de isen bono candir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.