Üzgünüm. Perşembe günü Cıtı'ye virman yok. Paylaştığım takas aylıktı. Önümüzdeki günlerde pastaları izleyebilirsem virmanlar konusunda yorum yapabilirim. Ama sonuçta Cıtı, aylıkta epey bir miktar toplamış. İyi geceler...
Printable View
Üzgünüm. Perşembe günü Cıtı'ye virman yok. Paylaştığım takas aylıktı. Önümüzdeki günlerde pastaları izleyebilirsem virmanlar konusunda yorum yapabilirim. Ama sonuçta Cıtı, aylıkta epey bir miktar toplamış. İyi geceler...
Teknik bile hisse toplanmıyor diye bağırıyor. YUKARI BARLAR BOŞ BAR.Takasın geçmişini İNCELEDİM HERGÜNDE Takas takibi yaptım. BEN KENDİM OLARAK HİSSE TAŞIYORUM KİMSEYİDE YANILTMAK İSTEMEM KİMSEYEDE KENDİMİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM . GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM. KAÇIRDIĞIM DİĞER HAREKETLERİDE YAZDIM. HER ŞEY DENEME YANILMA İLE ANLAŞILIR.
HİSSE TAŞIYAN ARKADAŞLARADA SAYGILIYIM YTD
03,10,2017 06,11,2017 ilk 5 alıcı ve satıcı net durum tablo atamıyorum.
Alıcılar citi 596.ooo bin satıcılar iş yat 222,000 bin
yatfon 416,000 bin yapıkredi 214,000 bin
ata 232,000 bin garan 189,000 bin
oyak 114,000 bin duce 122,000 bin
emekli 36,000 bin teb 105,000 bin
diğer 105,000 bin diğer 380,000 bin
Işyat yapı ve garan hiç almadan satmış. Günlük tek tek döküm yapınca gördüğüm hiç birisi alış tarafında olmamış o zaman diliminde citide virmanla almış sanki yer değiştirmiş adeta danışıklı döğüş gibi bence yanılabilirimde. Spek yer değiştirmece oynuyor olabilir.
Hisseyi baskılamak istiyorsan üç dört yerden devamlı sattır ki. Başını kaldırmasın baskıla
ölü kedi sıçraması olabilir. Yoksa başka türlü gitmiyor. Bıktırdılar geçen bir arkadaşın tanıdığım dediği denizden verdiği 40 bin civarı hisse eğerki anadoluda bu gün takasından satmışsaki 45 bini millet artık gitmiyor diye dökülüyor.:(:(
Millet gitmemesinden ziyade tüm borsa uçarken yerinde saymaktan bıkıyor. Her fiyattan aselsan alıp kazanıyor. Serum gibi oldu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulker murat ın borsada ki bütün şirketleri ünlüyle takasta başta. Işbirlikçiler
kurtlar sofrası.....