-
Bence fiyat yüksek geldiği için(onlara göre :)) g.tlerini yırtıyorlar ki 1-1.5 TL arasına düşürebilsinler.. G.T her yerde G.T..
-
çok ciddi bir santraç oynuyoruz onlarla arkadaşlar...bizim her hamlenizden sonra fiyat açıklamayı erteliyorlar...en son hamlede çok morardılar...[emoji16] şunu bilin ki sirket yonetimi sizden coook daha zekiyim...bu hissede ARTIK OPERASYON YAPAMAYACAKSINIZZZ....Herkesin hakkını son kuruşuna kadar ödeyeceksiniz....
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
kendileri parasını veriyo degerlemeyi fiyatı istedikleri gibi çıkaracaklar.hileli yoksa 6 TL en az.bunlar mal 1 TL altı çıkarır.ama SPK 5 yılın en yüksek değeri derse bilemem.her gün yeni bir şey ogreniyoz.buda yeni olacak son fiyat karar mercii spkk.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Birleşme basvurularindada hep aynı boku yaptılar hep geç başvurdular yetişmiyor deyip hatırlarsanız sonuç ne oldu 5/1 gene aynı bok çıkacak bence .ben bu soyguncuların duzelecegine herkesin hakkını verecek duruma geleceğine inanmıyorum.ama SPK ya güveniyorum.cunku bunlarda şu zihniyet var hisse sahiplerinin maliyeti ne olursa olsun o binaya mallara ortak olduğunu kabullenmiyolar.ridvanin malı gibi görüyorlar.kanun tanımıyorlar.spk umarım burda kalmicak zaten bunun pisliklerini görüp kottan attı.bu mallari tezgahla kacirtmaz.ha ne oldu bizim sinirimiz bitti moralle sifiir
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar bi bi şirketin ortağıyız ve istediğimiz bilgileri isteyelim. Ben kottan atıldığında istemiştim hatta Adnan'a bağladılar ağzından zorla alıyordum rakamları :). Herkes sorsun öğrensin hatta ben bu sefer mailime göndermelerini şsteyeceğim.
İsteyeceğim bilgiler;
1 - Anel iş Merkezi'nden elde edilen yıllık kira,
2 - Koşuyolu'ndan elde edilen yıllık kira,
3 - Anel Telekomun borcu,
4 - Kasadaki nakit.
Bunları bu eş.klerden seve seve öğrenelim ve telefon kaydı alalım. Ki vermezlerse bilgi saklıyorlar denir mahkemede :).
YTD.
-
https://i.hizliresim.com/36O2dj.png
Diğer markaları geçtim (galiba 17 taneydi) Anel Telekom'un sahip olduğu bu markayı kaçtan değerleyecek acaba ? :)
-
gayri menkul uzmanları görüştüm 27 yıl kira çarpanı ile havada kapıyorlar .ümraniye bölgesini diyorlar .
1 milyar paran olsa binayı alsan bina her gün deger katıyor üstüne ve 30 milyon kira getiriyor
1 milyar parayı sen olsan nereye yatrırsın .
asıl işin cabası sadece markadan 2.5 tl ediyor anelt hissesi 33 tane .
birleşse idi her şey kapanacak gidecekdi.spk izin vermedi .sandılar ki 7,5 devirdeki spklılar var
spk başkanı oyle taşklı adam kı takdiri hak eden biri .
davacı gurbu 4 tl versen bile bozamazsın .
capital kendi malın taşeronun ondanda sana oyle ceza kosecekler ki şahsi ..bekle zmanı var ...
-
Gizli bilgi iş veremezler miş ama zamanında verdiler resmi belgeleri var