Originally Posted by
kemosabe
bingo sayin kurtdere (19.22'deki mesajiniz icin, malumunuz son donemde muhabbetimiz oylesine artti ki (allah bozmasin) referans vermek lazim mesajlara herhalde) aynen de oyle...takas tablolarindaki araci kurumlarin karsisinda yazanlar onlarin maliyeti degildir hepimizin de bildigi gibi... O halde topikteki silvir ailesine ve bu sayfayi duzenli izleyen bizlere bir aciklama yaparak sereflendirmek istersiniz bizi...neden o zaman lansmaninda sinir tanimadiginiz arkadasiniz, delta ve oyak"in alis maliyetlerini verdigi tabloyu (20.11.2017 tarih ve 16-17 saatleri arasindaki mesajlari) yayimladiginda, dostum o is oyle degil, bu degerler reel maliyetler olamaz"diyerek duzeltmediniz ve uyarmadiniz izleyenleri?..
Belirttiginiz uzere kagitta donemsellik onemli ve hareketli olmak lazim...hatta ben al-sat yapmaya bayiliyorum bu kagitta!.. Umarim bol bol kazanmaya da devam edersiniz...umarim buradaki tum dostlar da umdugunu bulur bu kagittan... Hepinizin hepimizin kazanci bol olsun...
Merak etmeyin ustadin sean icindeki alimlari izledigini biliyorum, maliyetlere de oradan vakif zaten...ne guzel de demis atalarimiz ılim cin'de de olsa aliniz diye...
Ve sizden cok rica ediyorum lutfen mesajlarinizda buyuk harfle uyarinizi yapmayiniz (en azindan bana hitap ettiginizde)...
Evet bence de ustad yaniliyor, 11 milyon lot degil kontrol ettikleri, 11.5 belki de daha fazla olmali. Ve sayin kurtdere, uzgunum ama dunya gunesin etrafinda donuyorve sekli de topa benziyor, siz kabul etseniz de etmeseniz de... Ve maalesef bistteki tahtalarda spekulatorler, hatta gomlekcileri, deynekcileri, saksakcilari islem yapiyor ve yapmaya devam ediyor... Maalesef iktisat kitaplarindaki tam rekabet piyasalari da dahil diger bircok kabul buralarda sökmuyor...en azindan silvir'da... Tum ortaklara selamlar, saygilar... Yatirim tavsiyesi degildir...