Veriolar yine coskuyu 9 altina inmese bari
Printable View
Veriolar yine coskuyu 9 altina inmese bari
246,845 dönem karı... hayırlı olsun ama benim için bir çok farklı yerden eksi yazan bir bilanço...beklenti üstü olması iyi ama
Bilanco gelmis gecen seneye paralel araci kurumlarin beklentisi dahilinde denilebilir ...
benim beklentimin cok altinda ancak fenada degil herkese hayirli olsun
Ben daha oncede yazmistim 400 ve uzeri bekliyordum
Hepimize hayırlı olsun
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selçuk ecza, Deva ve Eczacı'ların kıymeti esas 2.çeyrek bilançolarda görülecek bunların işleri kesintiye uğramadan devam ederken, diğer şirketlerin çok büyük kısmı nisan ve Mayıs'ta durdu!
ağustos' da ki bilançolar da bu fark net olarak görülecektir!
Çarşamba nasıl bir açılış bekliyoruz tavan açmaz herhalde
Bugunkunden farklı olmaz bana göre
Spek arkadaş bilançoyu bilmiyor dersek safdillik yapmış oluruz
İyi tarafından bakarsak geçen yıla paralel gelmesi iyi.en azından düşüş yok.hastanelerin birçok muayenesi çalışmadı.
Kötü tarafından bakarsak deva karını kaç misli arttırdı ama biz ne yazikki artırmasını
Dilerim ki hisse iki haneli yerlere bir an önce gelsin.
Ytd
Kar beklentisinde yanılmadım ama Deva İLE iLAÇ 'taki müthiş karlardan sonra 300 milyon gelebilir diyordum.Geçen sene 220 gelmişti galiba.Yine de çok iyi bir kar.Asıl 6 aylıklarda daha önce de yazdığım gibi diğer firmalara göre süper gelecek.Çünkü, gıda ve ilaç dışındaki hisseler çok kötü bilanço getirecek.Bizimkisi bunların yanında farkını fazlasıyla ortaya koyacak.Yıl sonu kar,1000-1200 milyar arası olur diye tahmin ediyorum...