-
Tanıtek’in Ticaret Sicilde Tescil edilen ortaklık kararı bugün Ticaret Sicil Gazetesinde’de yayınlandı. Hayırlı olsun.
Bundan sonra beklentim ihale, yeniden değerleme ve genel kurul, gk gündemi.
Hala buralarda bu kadar satışla karşılaşmak anlamsız ve sinir bozucu. BGC, GEDİK, İŞ ve bugün gelen FİNANS yatırımın güçlü bir temizlik, süpürme hareketi yapması şart. Yoksa kısır döngü devam eder.
Aynı şekilde hisse malum ihale haberlerini 6.200/6.400 bandında karşılamalı ki 6.450 kalıcı olarak geçilsin ve düşük fiyatlardan artık daha fazla maliyet yapılmasın.
Zenginin malı bizim çenemixi yoruyor.
-
Şahsi kanaatimce mal satan bazı kişiler hissede suni baskı kuruyor ve başka pozisyonları nedeniyle şimdilik bu gitmesin istiyor. Malum kurum güçlü alışkar yollarsa bence hepsi arkasından ya bakar ya da yapışır. Hadi BGC vur aşıyı...
-
Sağlam yabancı alışına rağmen hala satanlar, aşağıya vuranlar var. Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu...
-
5.700'ü geçse, hisse prim yapsa üzüntüden ölecek yatırımcılar var.
Lakin bilmezler ki damla bile kendini tamamlayınca damlarmış...
Yakında inşallah olumlu haber ve beklentiler ile mazi olacaksınız...
Yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.
-
Bende de bir miktar var hareketi keyfimi kaçırinca üçte ikisini stopladim. Kalanla devam ediyorum, önümüzdeki günlerde yakalarsam yeni alim yaparım belki
Bu aralar bir kar bir zarar elde var sıfır. Borsa adamın psikolojisini tüketiyor.
-
5.700 gören hisseyi 5.620 kapatan kapatan zihniyeti tebrik ediyorum.
Gedik yatırım bu günde sahneye çıktı ve zulmü devam ettirdi üstelik sağlam alıcılara rağmen.
İnşallah BGC/TEB önümüzdeki günlerde daha agresif olur ve bu suni satıcıların hakkından gelir.
-
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
-