ABİLER BURDA HEP UZUNDA KALMIŞLAR EN AZI 3- 5 YILLIK BİRAZ DAHA UZUNCU KATILIMCIYA İHTİYAÇ VAR GEL BİZE KATIL BİZE MİSALİ YA AĞLARSIN HA BELKİDE GÜLERSİN SEVENE( seviyorum) DİYENE İYİ SOR.İSOTTAN MI?
Printable View
ABİLER BURDA HEP UZUNDA KALMIŞLAR EN AZI 3- 5 YILLIK BİRAZ DAHA UZUNCU KATILIMCIYA İHTİYAÇ VAR GEL BİZE KATIL BİZE MİSALİ YA AĞLARSIN HA BELKİDE GÜLERSİN SEVENE( seviyorum) DİYENE İYİ SOR.İSOTTAN MI?
Iş spek nasılda iş------i ni iyi beceriyor. Yıllarca sürekli bu kademe oyunlarını yaptı. Heyacan insanı maceraya çeker. Iş girişim diye girenler ben dahil iş (girdap) talar. 0,77 diye sesleneni duyun o daha hisse almadı (az biraz vardır) bekliyor sa ki:(:( bir bildiği var. Değil.mi? Bizde bu sevgi varken.
Sevgili dostlarım , merkez bankası dolara önümüzdeki hafta müdahele edebilir .
Pazartesi hissemiz için güzel olacak sanıyorum.
Ama hissemizin gözü toprakta o da ayrı konu .
Zaten en karlı yatırım tabuta girip 0.77 TL olduğu an olacaktır .
Aralık bilanço zarar gelecektir IS yat ve IS grubu tezgahı .
HAla ISGSY ve İştirakler haber yok .
BEnim almadığımı söylemek ayıp olur aldık tabi ,ayrıca her kademe de alıcıyım .
Zaten biz aldığımız için düşmekte almasak satsak kesin çıkacaktır .
Benim alımlarım ise kesinlikle rahatsız edicidir o da ayrı mesele .
Pazartesi ve sonrası yukarı yapması gerek dolar a müdahele olur artık .
Dikkat ettiniz mi ? Çok ama çok uzun zamandır sahip olduğumuz şirketler hakkında sadece Noreply dışında haber veren yok . Sizce de asıl haber vermesi gereken ISGSY yönetimi değil mi ? Oysa ISGSY yönetimi hiç haber vermiyor . Bu durum sizce de garip değil mi ? Komik olan ISYAT da tahta yapıcılığı kapsamında 2500 Lot alımları haberleri de yok . Gerçekten 5 şirketimiz var ve uzun zamandır bu şirketler bazı yerlerde dükkan kapatıyor veya açıyor numnum gibi . BAzıları ihracat da patlama yaşıyor Ortopro gibi . BAzısı müşteri sayısını fena halde arttırıyor tatil budur ve radore gibi . Ama nedense bunlar haber olarak paylaşılmıyor .
ISGSY üzerine sanki bir örtü çekilmiş gibi . Bu da beni rahatsız ediyor , yönetim ne saklıyor diye düşündürüyor.
Girişim şirketleri bir fikir bulup onu ticari hayata geçiren ticari faaliyetlere ortak olması gereken bir düşünceden beslenirler . Son zamanlarda biz bu fikir sahiplerinin elinden yani fikir babalarının elinden şirketlerini almaya çalışıyoruz . Onlara yol gösterip gelişimlerine yardım etmiyoruz . Resmen işgal ediyoruz sanki ülkede başka fikir kalmamış gibi her şeye el koyuyoruz .
Düşünüyorum o halde varım .