Bu Soner Yalçın tipleri çok sık rastladığımız ikiyüzlülerdendir sakınılmalıdır.. Bir gün A.Öcalan A.Kaya S.Demirtaş övgüleri yaparlar bir başka gün Atatürk'ü yere göğe sığdıramazlar.. https://odatv4.com/guncel/ele-avuca-...et-kaya-221685
Printable View
Bu Soner Yalçın tipleri çok sık rastladığımız ikiyüzlülerdendir sakınılmalıdır.. Bir gün A.Öcalan A.Kaya S.Demirtaş övgüleri yaparlar bir başka gün Atatürk'ü yere göğe sığdıramazlar.. https://odatv4.com/guncel/ele-avuca-...et-kaya-221685
Alıntı:
Yılmaz Özdil: HDP seçmenine yalan söylemeyen tarihteki tek partidir......
Ohhşşşrt!... YeniCHP önderlik, kapatması yazar çizere "Kürtçüler yalanacak, yala!.." komutu vermiş ama Yılmaz'ın yalayışı pek doyuma ulaştırmamış PKK/hdp'lileri. Doyuma zor ulaşıyorlarmış daha kendini vererek odaklaşarak yalaması gerekiyor demek ki!..Alıntı:
HDP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Encu Özdil'in bu sözlerini paylaşarak, "Bir ırkçıya, faşiste doğruyu söyleten tek parti HDP’dir!" dedi.....
Bu Zimut gibi akıl fukaralarına diyoruz ki; Git de sor bakalım PKK/hdp'li Kürt milliyetçisi arkadaşlarına bizden Kürdistan istemiyorlarmıymış?
Dolanıp geliyor ve diyor ki; Siz Kemalistler Faşist/Irkçıymışsınız biz ise Komünist Devrimcilermişiz dolayısıyla Kürdistan için istedikleri toprağı vermeniz gerekiyormuş!
Şairin dediği gibi, aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun daha iyi..
Sayın Uğur Dündar Bey,
https://www.veryansintv.com/ugur-dundar-susma-cevap-ver
Alıntı:
İşte Kılıçdaroğlu, helalleşme ayağına ihanet belgesini deklare etti! Siz de (siz ve gazeteniz ve çevreniz vs.) deklare edilen bu belgeye hayır deyip itiraz etmediğiniz en küçük bir eleştiri getirmediğiniz ortada...
Mesela, Türk Ordusu'nu tasfiye edenlerden hesap sormuyor, Türk Milleti'nden özür dilemiyor, aksine, Türk Ordusu'na ve Türk Milleti'ne savaş açan terörist ajan yapılardan özür diliyor!
Buraya bir itirazınız yok mu?
Mesela, Cumhuriyet'e ve Devlete ve Anayasaya ihanet edenlere hesap sormuyor, aksine ihanet edenlerden özür diliyor!
Mesela, çocukları PKK tarafından dağa kaçıranlardan hesap sormuyor, aksine, özür diliyor! Mesela binlerce insanımızı havaya uçuran PKK'dan İŞİD'den ve onları besleyen yapılardan hesap sormuyor, aksine zımnen/dolaylı özür diliyor!
Mesela, Suriye'de milyonlarca müslümanı öldürenlerden hesap sormuyor, aksine, o fetihçi Amerikancı yapılardan ve siyasilerden özür diliyor!
Mesela, sınav sorularını çalıp onlarca yıl milyonlarca çocuğu mağdur edenlerden hesap sormuyor, aksine sınav sorularını çalanlardan özür diliyor!
Mesela, CHP içine sızmış Fetö ve PKK (partisinde kumpaslar/entrikalar çeviren) unsurlardan hesap sormuyor, aksine onlardan özür diliyor!
Mesela, anayasaya rağmen anayasayı delip tarikatları medreseleri meşrulaştıranlardan hesap sormuyor, aksine onlardan özür diliyor!
Özür dilediği kişi olay ve yapıların arkasına indikçe de İngilizlerle Türk Devleti'ne isyan etmiş Seyid Rızalar'dan Davutoğlu'na Kürtçü İslamcı Amerikancı derneklere kadar, Türk Ordusu'yla PKK'yı aynı eşit kategoriye koyan akademisyenlere kadar, devlete millete küfredenlere kadar geniş bir ihanet ağına ulaşıyorsunuz, özür dilemediği ihanet olayı/noktası yok!
Özür dilemediği tek yer, hakkı yenen, altta kalan, yoksul, iradesi gaspedilmiş, kimsesiz, cumhuriyeti, kurumları, hukuku parçalanan Türk Milleti!
Mesela, Cumhuriyet'i inkar ediyor, CHP'nin kuruluş ilkelerini inkar ediyor, ve ağzına bağımsızlık diye tek laf almıyor, ve hatta CHP'nin yapmadığı-etmediği-bulaşmadığı yani faili olmadığı ne varsa (işkenceye uğrayan mahkümların boş kağıdı imzalaması gibi) alayından özür diliyor!
Evet, Uğur Dündar!
Milli bir itibarı milli bir onuru milli bir haysiyeti ve Atatürkçü ya da Cumhuriyetçi bir kimliği olan birinin çok açık bu ihanet belgesine bir itirazı olmalı! Ama susuyorsunuz. Ve sizler susarak geniş kitleleri kafası karışık tereddütte ikilemde/açmazda bırakıp büyük bir ihanetin dolaylı parçası-kölesi-mağduru haline getirmiş olmuyor musunuz?
Akape öncesi sayın ahalimiz nerede ne yolsuzluk ahlaksızlık görse başımızda alnı secdeye değen müslim bir iktidar olmadığı için bunlar oluyor derdi.. Artık alnı secdeden kalkmayan bir iktidarımız var şimdi de aynı ahali "Ateyiz oluyoruz" diye ağlıyor.!.Alıntı:
Ümit Özdağ'ı izleyelim meclisdeki parti önderleriyle karşılaştıralım, kaç tur bindirir görelim..Alıntı:
Ceviz Kabuğu... Hulki Cevizoğlu, Ümit Özdağ
https://www.youtube.com/watch?v=AeSK...gN9rT9&index=5
https://www.youtube.com/watch?v=t13Q...gN9rT9&index=6
Sevgili METEPOSTA
Beni, akıl fukarası olarak nitelemişsin.
Bunu hakaret değil, tespit olarak kabul ediyorum.
Olabilir. Sanal ortamdayız. Kimse birbirini tanımıyor.
Beni öyle görebilirsin.
Sana da hakaret etmeye hiç niyetim yok.
İlkeli olmak güzeldir.
Sende ilkeli ve istikrarlı olabilirsin.
Bu durumda, Yılmaz Özdil'in, HDP'yi istikrarlı ve ilkeli görmesini alkışlaman lazım.
(sanırım alkışlamıyorsun, işte bu da bir çelişki)
Sana şunu anlatayım.
İkinci dünya savaşında, ABD, Fransa, İngiltere, Çin ve Rusya aynı cephedeydi.
Neden bir aradaydı ?
Yılanın, pisliğin başını ezmek için.
Ezdikten sonra, ayrı ayrı yollarına devam ettiler.
Dolayısıyla, muhalefetin, tek ve en önemli görevi, aşşağılık yılanların başını ezmek olmalıdır.
Yılanların başı ezildikten sonra, herkes, kendi yoluna devam eder.
Dersim'li Kemal'den önce de, CHP'ye oy veriyordum.
Dersim'li Kemal'den sonra da, CHP'ye oy veriyorum.
Elimizdeki malzeme bu.
Hem de, yobaz ve faşistleri nakavt edebilecek tek malzeme.
Sanırım, Akit midir, Vakit midir, İstanbul sözleşmesini iptal ettiren pislikleri ve Çakıcı mıdır ve Çaktırıcı mıdır, mafya başına hizmet edenleri, tarihin çöplüğüne atmak istememize karşı çıkmıyorsundur.
Bunları önceki sayfalarda çok kez yineledim ama yine yazayım.. Sen önce kendini tanımlamalısın.. Türk ulusunun bir üyesi olduğuna Türkiyenin de Türk ulusunun tapulu malı olduğuna tartışılamaz bir tabu olduğuna inanıyormusun.. İnanıyorsan senden toprağını isteyen PKK/hdp'li etnik milliyetçi hainler senin kanlı düşmanındır onlarla yanyana gelip kardeş olalım diyemezsin.. İnsan düşmanını ne yanında ne de arkasında olmasını ister tam karşısında olmasını ister.. PKK/hdp Kürt milliyetçilerinin oy verdiği etnik bir partidir ve derhal yokedilmelidir.. Diğer partiler Türklerin oy verdiği partilerdir benim düşmanım değil siyasi rakiplerimdir.. Bir ülkedeki siyasi güçlerden Faşist/Komünist/Teokratik/Demokratik herhangi biri güçlenir iktidarı eline alır tek başına yönetebilir ama o iktidar bile ülkenin bölünmesine asla izin vermez bunu dün de bugün de dünya tarihinde rahatça görebilirsin. Kürdistan Açılımını Akape yaparken de lanetledim şimdi Dersimli Kürtçü yaparken de lanetliyorum çünkü ilkeliyim, ya sen? Almanya ve Japonya ABD, Fransa, İngiltere, Çin ve Rusya'dan toprak istiyordu onun için birleştiler tıpkı Türklerin de toprak isteyen Etnik Kürtçülere karşı birleşmesi gerektiği gibi.. Konu çok basit, bu topraklar bizim mi düşmanlarımızın mı olacak.. Yanıtını vereceğin tek soru bu.. Faşist/Komünist/Molla/Demokratik devlet konusu ancak toprağın varsa tartışacağın konudur yoksa neyi tartışacaksın ki! Faşist komünist molla Çakıcı Peker vb. vb. çöpe atmanda sakınca yok..