tutarsız bu analezler.
ayık kafayla yazmak zor.
Printable View
abi,artık onun yerine biz içcez...
hayata bazen farklı bakmak gerekir
biraz doktor zoruyla olsada...
lisede Atatürkçü
üniverstede kominist
askerlikte milliyetçi
işyeri açınca liberal
emeklilikte muhazakar
olabiliyor insan
hayatın her dilimi
farklı boyut bence
neyse konuyu da unuttum ben
işte alkol böle kötü bişey
içmeyin abi sakın
ben kendimi feda ederim
sizin için...
Borclari odemeyecez, nanik yapacasss....
Sn.ayvagobeknuri;
Erol Mütercimler Nato koridorlarında hareketlenme var der.
https://odatv.com/natonun-koridorlar...-07051803.html
Ne dersiniz , asla dilemeyiz ama ülkemiz bir Yugoslavya veya Suriye olur mu?
Yugoslavya fedarasyondu, Turkiye unitern bir devlet, benzerlik yok. Suriye gibi de olamaz, bunu yapmak isteseler Tsk'nin pkk'yi bu derece
ezmesine izin vermezlerdi. Pkk'nin tarihinde bu derece eziklik hic olmamistir.
Abd'deki Kureselci-Ulusalci catismasi algisi, bize Cumhur ittifaki, Millet ittifaki olarak yansiyor. Trump baskanliktan indiriecekti, Flyn hapse atilacakti. Bunlarin tamami masal. Mesela Fransa'da fasist Le pen secilecek demistik ama liberal Macron geldi, nèredeyse adami sapkadan cikardilar. Le Pen gelseydi ne yapilacaksa, Macron aynisini yapti.
Mutercimler bu algiyi Turkiyede yaymaya calisiyor. Ayni ekipten Ali Turksen, Iyi Partiden aday.
Muhaberattan bahsetmis. Turkiye'ye gelen 3, 5 milyon Suriyeliyi kastederek soylemis.Bunlari buyuk ihtimal Husnu organize ediyordur. Gecen gun Halk tv mi, Ulusal kanal mi, yogusam karadeniz tv mi oyle bir laf etti ki, dilimi yutacaktim.
Cumhuriyetin ilk yillarindaki dil devriminin, Ataturk'un dehasi oldugunu soyledi. Ama bunu Suriye'nin bolunmesi ile ilgili tartismanin hemen sonrasinda soyledi.
Hazar koridoru, Turkiyenin Suriye gibi olmayacaginin teminatidir.
Abd ve Avrupanin ve dun yptigimiz Bati yorumunun, Afpak bolgesindeki planlarinin, uygulayicilarinin en onemli unsurunun Tsk olmasi sebebiyle, Turkiye icin boyle bir ihtimali sifir olarak gorurum.
Dunya yeniden sekillendiriliyor. Turkiye acisindan borcmus, harcmis, ekonomik paraetreler mis, onemsizdir.
Secimleri Tayyip Agamin karsisina kim 2.tura kalirsa o kazanir. Iki ihtimal var: Muharrem ve Topuklu Efe...
Muharrem, benim 2, 5 senedir savundugum stratejiye uymuyor abi...
Uygun olan Meral Abacik.
Emme secim anketlerinde Iyi parti % 11-12, Chp % 26-27...
46 gunde bunun tersine donmesi tabii ki mumkun degil, 4.5 yilda bile donmez. Dunyada bir ornegi yok.
Ayvagubekli donecek diyor, Topuklu efe basgandir....