parite 8 üstünü görmüştü
şu an 6,66
Printable View
parite 8 üstünü görmüştü
şu an 6,66
Ortada buluşurlar tahminim vardı.12 ye 40 gibi. Şimdi 10 a 30 olabilir. Ya da yatırım çökerken ilacı da tarihi dolar diplerine çeker. İşin tuhafı bugün ilaç sanki yatırım gibi çok cidddi prim yapmış da onun düzeltmesini yapıyor gibi bir hali var. Bence işte tam da bu şikayet bezginliğe dönüşsün diye patron inadına basıyor.
Ben ilaçta bir sürpriz bekliyorum. Dahası Eczacı grubunda yapısal bir haraketlenme bekliyorum. Ecyap operasyonu, ardından İlaçta Baxter hastane ürünleri. Bu devam edecektir diye düşünüyorum.
Yatırım ve holding birleşmesi olabilir mi. Yapmak isterler ama holding sermayesine ilacın ortaklığına ilişkin sorunlar çıkabilir. Ama bu kilit bir yerden açılmaya çalışılacak.
kartal'dan taşınıldığından beri düşüncem ; şirketlerlerden birini gyo 'ya dönüştürmeleridir.
kanyon'u unutmuşum.
Hissede manipulatif aşagı yönlü fiyat baskısı ,açık seçik son hızıyla devam ediyor.Yabancılarda gitti zaten.Meydan boş.Yetkili merciler ortada yok.Bu tablo yerli yatırımcıları fazlasıyla borsadan soğutuyor.Bu hissede patronlar kesinlikle iyi niyetli değil.Kan emici vicdanı duygularını kaybetmiş bir portre çiziyorlar. Ben orta uzun vadeciyim.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.