Sanki hisse kat kat gitmiste temele göre pahaliymis gibi kitlemislerde diye yazmak abesle istigaldir.
Borsa çıkar iner bunlar olağandır.
Temel olarak eserinde olmayan hisse ile ilgili
Tutarlı olmak lazımdır.
Yatırım tavsiyesi değildir
Sagliklar
Printable View
Sanki hisse kat kat gitmiste temele göre pahaliymis gibi kitlemislerde diye yazmak abesle istigaldir.
Borsa çıkar iner bunlar olağandır.
Temel olarak eserinde olmayan hisse ile ilgili
Tutarlı olmak lazımdır.
Yatırım tavsiyesi değildir
Sagliklar
Şu yasemin5566 yı fazla ciddiye alıyorsunuz. Bırakın herkes istediği yorumu yapsın. İnsanlar hissesi olunca uçacak kaçacak diyor. Satınca düşecek beklentisine giriyor. Şu sondaj çalışmalarından bir olumlu kap gelirse ki geleceğini düşünüyorum hisse fiyatının ne olacağını hepimiz görürüz SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Cinalı, bu en son çıkan torba yasa ile ilgili sadece bir tane web sitesi kozallarin önü açıldı,artık satılabilir diye haber yaptı. Torba yasaya bakabildiniz mi?
Sn.hakan
Resmi gazetede henüz yayınlanmadı cumartesi yayınlanır herhalde süre zaten bu ay sonunda bitiyor.
Evet sadece 1 sitede yorumlanarak yayınlandı
Birde tacirler yatırım Yönetim kurulu danışmanı Mehmet Taşçıoğlunun yutup kanalındaki vidosunda var yorum.
Anladım Cinali Hocam, o zaman resmi gazetede yayınlanmış olan metne göre belli olacak, değil mi?
Bir de şirkete sorulduğunda akın ipek ve diğer kaçaklar ile ilgili davaların uzadığı için genel kurul toplanmayacak gibi bir bilgi veriyorlar. Bu doğru mu, normalde genel kurul toplanmaya yetecek çoğunluk oluşmuyor mu acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Akın ipek ve ailesi koza İpek holdingde yüzde 50 az uzerinde olduğundan sanırım sıkıntı oradan kaynaklanıyor.
Ama son meclisten geçen kanun ile bir değişik uygulama gelecek ise sorun çözülür.
Yoksa Akın İpek ailesi 2020/20 dosya duruşması
Bir yıl sonra oldugundan bunun hukuki sonucu beklenecek ise işimiz Nasrettin hocanın borcunu ödemesi için anlatılan fıkraya benzer.
Bakalım bu yeni yasaya ait TMSF.ne yapacak
Durum budur.
Yt.tv.degildir
Anladım hocam, çok teşekkür ederim.
Bu web sitesinde yayınlanan yazıya hiç guvenmiyorum ama tacirler yatırım müdürünün ağzından duyunca biraz umutlandim açıkçası.İnsallah doğrudur haber.