Evet ama yazmazdim çalı arkası takip diyelim:))
Printable View
gerçekten de güzel geçen haftaya yakışır şık bir kapanış oldu.tüm forum dostlarıma şeker tadında bir bayram diliyorum.saygılar selamlar.
Bir hissede en sevdiğim duygu her aldığımda karda olmanın hissi😄 Sanırım herkes bu durumda. Hissemiz tarih yazıyor ve yazmaya devam edecek bu daha başlangıç. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım.
Hissemiz bizlere bayram hediyesini güzel bir kapanışla vermiş oldu, bende bütün ortakların bayramını şimdiden kutluyorum.
Tüm ortakların bayramını en içten dileklerimle kutlarım.bu yıl güzel olcak gibi hissemiZ açısından.
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bunu da biraz blombergteki söyleyişe borçluyuz gibi
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Yatırım, araştırma kapsamında olan Yataş için hedef fiyat tavsiyesinde bulundu
Yataş hisseleri dünkü kapanışına göre yüzde 5.37 oranında primli olarak 10.59 TL fiyattan işlem görüyor.
İş Yatırım Yataş şirket hisseleri için hedef fiyat tavsiyesini yükseltti.Şirket için tavsiyesini 'Al' olarak devam ettirirken hedef fiyatını 10.80 TL'den 14.60 TL'ye çıkardı.
Rapor sonrası hisse fiyatları en yüksek 10.80 TL fiyatı gördü.Bir gün önceki kapanışı 10.05 TL olan hisse için bu hedef fiyat yüzde 45 oranında yükselişe işaret etmektedir.
http://m.borsagundem.com/haber/yatas...raporu/1206004
Hissenin fitilini bu haber ateşledi.
Nerdesin şirketi sürekli kötüleyen, yatırımlarını görmezden gelen beni pazarlamacılıkla suçlayan Cem Sipahi ?
26 ve 27 Nisandaki konuşmalar......
Ne dediysek o oldu.
Daha önce de dediğim gibi daha yolun çok başındasın açıkçı delikanlı... Hikayesi olan mal her fiyattan alıcı bulur ve sürekli kelepir peşinde koşarsan çoğu zaman bakakalırsın...
Evet 1,4'den 2,94 olan hisseyi aldık. Şu an kaç ? 4,18 :)
Bu ne idüğü belirsiz adamlar şirketi kötüledikçe hisse prim yapıyor.....