kardeş koptu kopacak çizdi çizecek soluksuz gibi..........asla yatırım tavsiyesi değildir...şahsi fikrimdir..
Printable View
Sayın egecbalih ağzınızdan bal damlıyor:))) umarım gönlümüze göre olur
sağol kardeşim ben borsada hiç böyle toplanmış bir kağıt görmedim birde kerevitaşın % 10 hissesi burda yaa...kerevitaş satılırsa fiyatları yükseldikçe ufuğa yarayacak süper şirket ihracat 25 ülke 3 milyarı geçti ...daha ne olsun o yüzdendir..bu fikrim...yatırım tavsiyesi değildir..
Bu hesabı yapmak hiç bir zaman işe yaramadı ama, UFUK'un sadece kervt piyasa değeri üzerinden hisse başı değeri 20.07 itibarıyla (kervt:5.85 üzerinden) 8.54 ... İşin içinde arsa marsa yok. Ama kimbilir ne zaman gerçek değerini bulur. Umutla beklemeye devam.
Dikkatli olmak da fayda görüyorum sanki 3-4 arası tıoplanan mallar servis ediliyor neden mi 2-3 arasındaki yorumlayanlara bakmalı
2007 de bu kağıt 32 tl.idi yani 20 dolar......şuanki dolar kurundan bile hesaplasan 2007 fiyatı bile 1 lotu 200 tl ediyor..o bile 2007 ye göre.......aradan 13 sene geçmiş ozaman daire 2007 de 30 bin idi şimdi 1 milyon.....KABACA OLAYIN BÜYÜKLÜĞÜ ......asla yatırım tavsiyesi değildir...şahsi fikrim...