Ky halaya:halay: sabreden halaya katılır :halay: sesli düşündüm bu yıl tek haberleri rakamkarimi göreceğiz
Haydi halaya :halay: beklemeye devam :yahoo:
Printable View
Ky halaya:halay: sabreden halaya katılır :halay: sesli düşündüm bu yıl tek haberleri rakamkarimi göreceğiz
Haydi halaya :halay: beklemeye devam :yahoo:
I love filmine döndü senin halayın.
beklentim var :halay: yükselmezse alıma devam halaya devam yükselirse halay başıyım :halay:
Beceriksiz seytanlar. Bi kere de sasirtsaydiniz. Bi kere de yumurta kapiya dayanmadan son dakkayi da gecirip surundurmeden pislik yapmadan bi is yapsaydiniz. Siz ki bu cezalari gomdugunuz okadar lotu goze aliosunuz. Daha ne filmi pesindesiniz. Allah akil fikir versin. Eninde sonunda kazandircaksiniz ama herkes sizi serle yadetmeye kufur yagdirmaya devam edecek. Zaten sizin istediginiz de bu seytanin usaklari siz bundan besleniiosunuz. Ama seytan da benim usagim.
Bu kadar sabirli olan kapanmasini goze almis kyye guzel bir hbr gondersenizde birazda hayir duasi alsaniz. Cogumuz paramizi unutmus uzun vade yatirimci olmusuz. Anladigim kadariyla 17 sini saymazsak 9 is gunu doldu. Malida en ucuzdan sonuna kadar sahiplendiniz. Onurlu olun paraniza para katarsiniz.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuna kadar burda olanlar ve almaya devam edenlere slm olsun
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi boşver adamlar ailelerine güven vermiyor şerefi yok bunların iş yapıp pastayı buyutmuyorlar bizim hissemizi çalmaya uğraşıyorlar gelsin calsinlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.