Eğer ky den mal alıcaksa en az ilk etapta 5.50-6 aralığına sürmesi lazım.yoksa ky maliyetı 6-9 arası bu kağıtta kimse malını burdan teslim etmez.ky beklıyorsa oda yıllarca bekler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Eğer ky den mal alıcaksa en az ilk etapta 5.50-6 aralığına sürmesi lazım.yoksa ky maliyetı 6-9 arası bu kağıtta kimse malını burdan teslim etmez.ky beklıyorsa oda yıllarca bekler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok güzel özetlemişsin işin özeti bu.....hisseyi çok aşağılara çekseler 3 tl ye 2 tl mesela acaba ne kadar daha mal toplayabilirler bu önemli....acaba satacak bir kesim olabilir mi by olarak....burada amaç ky değilde bir büyük yatırımcı nın başka bir büyük yatırımcıyı köşeye sıkıştırma olayı var gibi.....içimden geçen bu by bana göre emeklilik fonları olabilir mesela....neden emeklilik fonu onları takip eden denetleyen yok saldım çayıra çalışıyorlar gubrf yi zararına sattırıp başka hisseyi almalarına zorlayan bir başka büyük yatırımcı grubu var bence....kendi adıma 2 tl lere gibi uçuk rakamlara düşse hisse en az 20 bin lot alırım.....
Hisse çok dağınık istedikleri gibi mal toplayabilirler.sıkıştırmaya gerek yok.en baba yüzde 12 var.10 orda 10 burda zaten çok dağınık.yukarı sürmeleri şart kimse keriz değil hadi yuzde 5 yuzde 10 zarara kol kesilir de yüzde 100 zarara kimse kol kesmez
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ky bana göre ya çok dipte gelir çok düştü diye yada zrivelerde uçacak kaçacak diye.....dolayısıyla bu seviyelerde ki savaşın ky ile alakası olduğunu düşünmüyorum......savaş by lar arası....ky hisse çok düşerse gelmeye başlar bu seviyelerden gelmez....hisse çok dağıldı kimse elindeki malı kaptırmak istemiyor ne ky ne by....güçlü bir pala lazım o da yabancı ile olur.....bu şekilde al gülüm ver gülüm bakıyorsun yerimizde saymışız....satışları karşılayacak karşı tarafı canından bezdirecek güçlü alıcı yok...satanın daha alttan alabilirim düşüncesinde olduğu bir ayı piyasası hakim gubrf de....
meselenin özü bu kimse % 100 zarara kol kesmez...üstelik şirket tarihi kapasite kullanım oranıyla mal ürettiği tarihi ciro yaptığı ortamda....kalem oynatarak zarar ve kar yazmayla kandırabildiklerini kandırırlar.....adamlar nasıl bir satış yapıyorlarsa neredeyse maliyet satış aynı oluyor bunu başarmakta çokta kolay değil....bunu ancak kağıt üzerinde başarmak kolay fiiliyatta zor ama oluyor işte...4,2 milyar ciro hedefliyor kar ne sıfıra yakın inandırıcı geliyor mu....
Ortak siyaset yapmıyım 10 milyarda ciro gelse 10 milyar gider gösterirler bunlar.herşey ellerinde.ellerinde ne kadar nakit var? Nerede değerlendiriyorlar? Banka fazinde? Hedge yapıyorlar mı? Kasada mı para?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
2008 yılında hisse 3,5 tl zirve fiyatını gördüğünde şirket 1 milyar ciro yapıyordu....2018 yılı 3,2 milyar ciro karşısında hisse 4,4 tl....bu normal mi...sadece 2018 yılı ciro artış beklentisi 4,2 milyar % 30....
bende yapıkredi ile çalışıyorum ve bugün aradılar...biraz al sat yapabilir misiniz diye...bende al sat yapıyorum zaten daha yeni yaptım dedim....gubrf de diyorsanız mümkün değil dedim sonra kıvırdılar başka aracı kurumda varsa paranız bize aktarın bizle çalışalım dediler....yatırımcısını al sata yönlendiren bir yatırım şirketimiz var daha çok kendi kazanmak için....bende içimden kusura bakmayın sizi zengin edemem dedim..