hisse alımı da olmasa alan yok zaten :kmk:
Printable View
Patronun hisse alması değilde 1m lotla salı-çarşamba günü oluşan ağır satışı durdurması biraz acayip oldu yine.. Kendimce sorguluyorum madem geri alım yaparak hisseye sahip çıkmak gibi bir eğiliminiz var neden alım zamanını iş işten geçtikten sonraya bırakıyorsunuz? Burda amaç hisseye sahip çıkmak gibi görünmedi bana. İşin ilginç yanı şu şirketlerin hisseleri üzerinde yaptığı bu tür hareketleri kap a bildirme zorunlulukları yok. Enka patronları alımları kap a bildiriyor peki satışlar? Nereye vardığını bilmediğimiz işlemler oluyor ve sahip olduğumuz rakamların çok üzerinde. Bildiğim birşey varsa bunlar hiç bir zaman bindikleri dalı kesmezler. Para kazanmayacakları hiçbir işlem yapmazlar.. Yani kısaca şirketin geri alım yapması herzaman iyi bir şey olmaya bilir. Yine izleyip göreceğiz saygılarla bol kazançlar dilerim.
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarınızı yüzde yüz katılıyorum . Geçen yıldan beri Enka nin surekli hisse alımı yaptığını görüyorum. Deli gibi kâr yapan Bukadar döviz fazlası olan ve sürekli patronun ve firmanın hisse alımı yaptığı hisse en azından geçen yılki yerinde olmamali, patronun satış yaptığı ve zarar açıklayan bir çok hisse fiyatını 2veya 3 e katladı. Bu essek ise yerinde duruyor. Demek ki patron sadece almıyor. Ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam da patron satıyor olsa hissedeki yüzdesi düşmeli. Geçen sene elinde bulunan hisse miktarı ile bu senekini kıyas yapmanız gerek bunu iddia edebilmek için.
Her pay alımında hissedeki oranımız şu kadar oldu diye bildiriyorlar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama yazdıydım 5.30 geçerse 5.20 aşağı inerse 4.80 diye burada firma alım yapar tutarsa ne ala yoksa 4.60 yol gözükür
Kâr önemli değil adamlar rusyada is yapıyor t.c. gelecek rusya yaptırımı bu ülkeyle is yapan her işletmeyi vurur saygılar
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 1 senenin dip seviyesindeyiz. Bu hisseyi hele önümüz seçimken ve Rusya ile malum durumumuz varken kimse kurtaramaz.
Arçelik gibi olacağız sanırım. Aylar sürecek düşüş trendi.
Zamanında kardayken satmayıp ihmali kendimiz yaptık, yapacak birşey yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi