Sn. Bosporos dolar, bist, faiz beklentileriniz nelerdir?
Printable View
bence bosporos un bir beklentisi yok ve düşüncelerinde sonuna kadar haklı.. isterse dolar 50 tl olsun.. ben bosporos u anlıyorum. dünya da ve türkiye de benzeri görülmemiş ve bundan sonrada görülmesi mümkün olmayan bir gaspa, haksızlığa, hukuksuzluğa uğradı..
ve benim düşüncem ülkeyi yönetenlerden nefret edecek duruma geldi.. onların umut abinin deyimiyle "beter" olmalarını istiyor .. yani borsa, faiz, dolar vs için bir öngörü yapmıyor,, bir dileği varsa OLABİLDİĞİNCE KÖTÜ OLSUN..
kardeşim özür diliyorum hislerine-düşüncelerine tercuman olmak istedim. özrümün kabulu için benimde senin gibi devlet tahvilinde 25 yıllık alınterimin gasp edildiğini söylemek istiyorum.
dediğim şirketlerde çalışan 10 binlerce kişi içinde 200 kişi dediğim istisnaya giriyor. zaten o insanlara çok fazla iş yükü yıkılıp torpillilerin arkasını toplamaya başladıkları için mutsuz olup çıkıyorlar ama yurt dışı ama başka yer.
atışma değil fikir alışverişi diyelim. dediğim gibi çok başarılı bir özel sektör var silah sanayisinde. ha çok katma değeri yüksek şeyler üretmiyorlar ama gene ihracatları var. Aselsan, roketsan, TAI vs. koca bir balondan ibaret, eğer TSK alım yapmasa kaynak akıtmasa özel sektörde 2 gün dayanamaz batarlar. içleri torpilliden geçilmiyor. bi dönem asker yakınlarıydı, sonra fethullahçılar şimdide bademlerin akrabaları. dediğim gibi mamalanma yeri.
Dolarcıların keyfi yerinde .
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük resimde.!!
Hiperpower enflasyon.!!
Hiperpower stagflasyon..!!
Her yerde kekler.!!
Her yerde türemiş Kıraathaneler.!!
Ye babam ye.!!
Yaradana gurban.!!
Keklemeler.!!
Malum bayramda piyasalar kapalı, peki, foreks nasıl oluyor, haftaya hafta içi foreks de işlem görecek mi dolar türk lirası?
Çarşı 6.230.
Bankalar 6.097.
Kurban Bayramı için tam ters !