Belki de 1.50'lere geldiğinde olumsuz yorumlara göre hareket edenler satsaydı, şimdi yerine koyabilirlerdi...
Printable View
Sayin Hissedar sizi anliyorum tabiiki olumsuz yorum yapanlarada ihtiyac var hatta belkide onlarin katkilari daha fazla oluyor.Fakat son bir aydir farkindaysaniz bilincli bir sekilde hisse asagilara cekilmeye calisiliyor.Onlara yardimci olacak degerlendirmelerden kacinmak gerektigini dusunuyorum.Nakitteyseniz size lafim yok.Ama alicilari etkileyecek soylemlere karsiyim.Hissenin cazip seviyede oldugu asikar.
Farkindaysaniz 1.50 seviyelerinde degiliz,hatta gecen seneninde altina indik.1.50 lerdede arkadas olumsuz degerlendirmelerde bulunurken verilmis bir cevabim yoktu. Y.T.D
Propolıs rumuzlu arkadas yazmıstı fakat cumlelerı duzenlı olmadıgından fazla cıddıye alınmadı.Bence satislarla asagiya iniyor goruntusu veriliyor.Aslinda alan da satanda organize sekilde kendileri.Bilincli olarak asagiya cekiliyor,tahminin endeks dondugunde ters bir hareketle yonunu degistirecekler.Hangi seviyeden ne zaman bilmek zor bu sebepten ben imkan buldukca ilave alim yaparak maliyet dusurme yolunu sectim.Is bankasi istiraki olan bir hissenin bu temel verilerle, bu seviyelerde olmasina baska bir anlam veremiyorum.Kalin saglicakla.
Bugün bu kağıt 1.35'i,görsün dişimi kırarım.
Kim ırzına geçti bu kağıdın bugün
Gören paylaşır mı
Eskiden endekse 0,01 de olsa ayak uydururdu. Şimdi o da kalmadı. Alış satışlardan anlayan var mı?
Ekgyo daki açıkçı grup, bradada temmuzdan beri, çok kotu kağıda bulaşmışız, bunlar çok büyük kurumlarla çalışıyor ve çok profesyoneller. Bunların girdiği kağıt iflah olmaz. Dün ekgyo ya da verdiler anında buraya da. Bu hisse buralarda ise en büyük suç işgyo ekibinde ve iş grubunda. Meydanı bu düzenbazlara teslim etmişler. İş bankası hissenin sahibi olarak acilen yüklü alımlara girmeli, bu insanlara ceza vermeli, en büyük ortak iş bankası. Grafiğe bakan 1-1 aynı. ekgyo vs isgyo grafiği aşağıda. Yani ekgyo giderse bu da gider, ama bence ekgyo fiyatı normal, bununki çok ucuz.
Ekgyo tam konut sektörüyle ilgili hem de fiyatı çok ucuz deği, işgyo gelirlerinin en büyük kısmı, kiradan, yap sat çok az yapıyor. Aynı kefede tutulmamalı.
https://i.hizliresim.com/Qp2pnG.png