31.3 bilancosundaki dovis pizisyonu bile oldukca iyi.buda 30/6 bilancosuna katki yapacaktir diyebdusunuyorum ki bu
Printable View
31.3 bilancosundaki dovis pizisyonu bile oldukca iyi.buda 30/6 bilancosuna katki yapacaktir diyebdusunuyorum ki bu
Kuşlu sitede yine kozal ların satışına imkan veren yasa geçti haberleri dolaşıyor. Bunun tam doğrusunu bilen var mı acaba? Kimi hisse uçar diyor kimi mahkeme bitmedi diyor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla kimse tam olarak bilmiyor, sadece bir sitedeki haber üzerine satılabilir yorumu yapılıyor.
Çok istikrarlı düşüyor. Artık ne olacaksa olsun.
18 şubat gr altın 397 tl, Kozal 152 tl- bugün gr altın 495 Kozal 103,8. Altın %25 artarken Kozal %32 değer kaybetmiş. Sanki altın üretmiyoruz da altını yakıt olarak kullanan bir işletmeyiz. Geçmiş yıllar karı 7,27 milyar çeyreklik kazancı 661 mln olan bi şirkete biçilen değere bak 15.8 milyar. Yıllık 1,8 mlr kar getirdiğini düşündüğünüzde 4,5 yılda şu anki değerine ulaşacak ki şu anda 8 ton civarı altın üretilirken üretimin 15 tona çıkacağı açıklanmış. Koca bir şirket ne hallere düştü yazık. Birileri kötüleyip pusuda beklediği kanısındayım tabi buna engel olabilecek asıl güç şirketin yönetimi. Bakalım kayyum şirketin hissesine bu yapılanları ne kadar sindirebiliyor şu an hazmetme konusunda bir sorunu yok gibi
Genel kurulun yapılmamasının yasal dayanağı hakkında SPK'dan bilgi talebinde bulunmuştum 7/7/2021 tarihli paylaşımlarda yer alıyordu ve bir arkadaşımızda başvurmak istemişti ve bende aşağıda tabiki diyip başvurumu göndermiştim. Gelen cevabı da aşağıda olduğu gibi veriyorum.
Sayın XXXX
İlgi:07.07.2021 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuz kayda alınmıştır.
Kurul’un II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 11’nci maddesi uyarınca, Yatırımcı İlişkileri Bölümünün görevleri arasında “Ortaklık pay sahiplerinin ortaklık ile ilgili yazılı bilgi taleplerini yanıtlamak” hükmü yer aldığından, Şirket’in, yazılı taleplerinizi cevaplandırmakla yükümlü olduğu ve e-posta ile bilgi talep edilmesinin yazılı bilgi talebi olarak kabul edilmediği hususlarının tarafınıza hatırlatılmasında fayda görülmektedir.
Bu kapsamda, konuya ilişkin bilgilerin Şirket'ten yazılı olarak talep ediliebileceği değerlendirilmektedir.