Glryh 2.43 rta 17.29
Printable View
Glryh 2.43 rta 17.29
Bugün de bizim yüzümüz gülsün..
Eğer 4.9 milyon lotu Bursa'da satmak isterse, glryh 'ye aldirdigi fiyatın altında satamaz.
Glryh zarara uğratılmış olur. Ve kim dava açsa kazanır.
Blok satış ile kendine alabilir hepsini.
Yahutta RTA kendi payını kendi alır kasada ki nakiti ile.
Yada A1 life, RTA almak istemiş olabilir. Blok olarak mal ona satılır
Yahutta şirkete olmak isteyen bir yatirimciya / fona devredilir
Her ne olacaksa , 24.50 nin üzerinde olmalı...
Etik değerler var... Bir yatırım bankası bu değerleri cignerse, güven kaybeder
Bu alemde güven en büyük yatırımdır
Bu bakmışsın A1 kapital almış 4.9 milyon lot malı...
A1 kapital'in arz öncesi RTA'ya iştirak etmesi , A1 yatırım bankacılığının ilk adımı olur.
Kafada kırk tilki var ve hiçbirinin kuyruğu diğerine deymiyor
Siemens'in laboratuvarı yok ülkemizde, sat işte A1 life payımızı... Gelen paraya da ortak et rta yi yatırım bankasına.
Çok fazla seçenek var...
Malatya fabrikası , alternatif ürün imalatı için bir seçenek... Corona kit muhtacligimizi aşmak için çıkış yollarından biri. Devamı gelsin, ilaç lisansı alıp urerdin, aşı lisansı aksın uretsin,Medical malzeme uretsin, şırınga uretsin, sedye uretsin, .. ne bileyim işte, serim uretsin , birşeyler bulsun uretsin.
Senelerdir enzim peşinde ARGE çalışması yapan bir laboratuvar ... Bulun artık şu enzimi.
Merak ediyorum, genel kurul da temettü kararı alınacak mı?
Sermaye artırım kararı nasıl alınacak ?
Yine tahsisli mi olacak,... Sadece kendisinin iştirak ettiği oranda. Yada A1 kapital'in . Bedelli olarak
Covid verileri tamamen uydurmasyon... Zaten bizim umrumuzda değil. O defteri kapattık. Dün son satışı yedi tahta , yasakların kalkması nedeniyle.
İnşaallah en kötüsü geride kaldı.
İnşaallah bundan sonra yin hep yukarı hep yukarı olur
Çıkmadık candan, ümit kesilmez derler. Bakalım; göreceğiz hayr mı, şer mi?
Ytd.
Sen de az kaşar değilsin, iki grafikle olmuyor bu işler, altı ay önce yazaydın ya bunları GLRYH forumunda. Şimdi gelmiş ahkam kesiyorsun fukaraya, dün yazdıklarını ne çabuk unuttun: GLRYH'i yere göğe sığdıranıyordun. Şimdi GLRYH ka.ka oldu. Vay bee, sen âleme bak.
Bunların işi gücü çarpıtma, mılletı de aptal zannedıyorlar, bır tane analızı tutmamıs, çıkıp burda akıl verıyor. soruncada hep en dıpten almış en tepeden satmış.. bunlar patronun adamımı bılemem ama bana göre bır aracı kurumun adamı bunlar. ben yukarda ne sormuşum, o bana ne cevap vermış !
senın zeka problemın var, dıyorsunkı paylasımın da onemlı olan surdurulebılırlık, donemsel karlılık onemlı degıl dıyorsun, bende dıyorum kı madem oyle hadı rtalbın saglık ve kıt gelırlerını bosver yılllıkda 50 mılyon kar a1 kapıtalden gelır, alsana surdurulebılırlık, sermayesı 43 mılyon olan bır sırketın en kotu seneryoda yıllıkda sermaye uzerı kar getırmesıne ragmen neden duser.. hadı bu şişmiş, o halde dıyorum guler nıye dusuyor, defter degerıde dusuk, karlılıgıda yuksek, bekelntısıde yuksek ? neden dusuyor ? bu sefer de dıyorsun kı patrona bak.. bu patron bugun mu bu sırketlerın patronu oldu ? daha dune kadar ellı tane guzelleme yapıyordun, şirketın hem karlılıgı arttı, hemde beklentılerı yukseltttı. am hısse fıatı dıpde, once ıstıkrarlı bır sey paylas, sonra paylastıklarını yanar doner gıbı degıstırme.. azcık delıkanlı ol..gulerı mıllete algı yapıp kıtledınız, şımdı cıkıp fınanaslaaları dısında patronean dolayı dıyorsun, yukardakı paylasımındada surdurulebılır kardan bahsedıyorsun.. kendını cok akıllı zannedıyorsun, ama ışıl ışıl parlıyorsun, ...
dostum bu işi bılse, bılırkı patron hıssesınde grafık ıslemez.. yazdıgı tek bır sey cıkmamıs, hala gelıp ahkam kesıyor, laa sen kımsın, hangı degerlendırmen yerıne oturdu.. bunun bırde abısı var, ha bu arada arkadaşlar bu forumun en yeteneklı elemanları aynı fılmı kıler gyoda hıssesınde cevırıyorlar,, hıkaye aynı, demekkı hala alıcısı var.. gıdın okuyun forumu hıkayelerın nasılda benzedıgını goreceksınız.. ama helal olsun adamlara demekkı bu ulkede balık çokk