Buradan umitliyim ama az lot almama rağmen mallar elimde kalabilir diye çok korkuyorum.
İnşallah Balat gibi tavan serileri günlerce sürer .
Printable View
Buradan umitliyim ama az lot almama rağmen mallar elimde kalabilir diye çok korkuyorum.
İnşallah Balat gibi tavan serileri günlerce sürer .
Hatip ağam öncelikle umarım hedeflediğiniz kazancı sağlarsınız. Haricinde bu hissenin ederi zaten buralar değil şuan hisse olması gereken fiyata emin adımlarla ilerliyor. Günü gelir sekteyede uğrayabilir. Ama tahtacıların oyununa gelmezsek önden yemi gösterip arkadan dağı götüremezler. Herkese bol kazançlar.
Sayın Vekil im ben bu Yibitas in eski yatirimcisiyim. Hissenin geçmişine hakim im.Bu şirket in sahibi Brezilyalılar satın aldıklarında çağrı fiyatı açıkladı.Simdiki Euro'ya göre bu fiyat yaklaşık 15.000 TL lere gelmesi lazım.Bunu bir araştırın.
Bu hissenin 5.000 TL civarı yaklaşık 10-13 yil önce çağrı fiyatı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam :halay:
Herkes aldığı veya alacağı hissenin değerini bilsin :halay:
Son eşleşme değerli arkadaşlarım.
7 üye 25 ziyaretçi.Cok erken keşfedilmiş ky tarafından.Herkes 1 lot alsa 32 lot olur .
Çok ürkütücü ,korktum gerçekten .Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Yakamoz Ağam ben eslesmedeki eşleşme adedi ve bekleyen lotu göremiyorum.Benim programda yok bu .Ara ara paylaşırsanız cok seviniriz .
Saygıdeğer Hatip Ağa, Amcam Hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin, ellerinden öperim,
Yamanların GAFUUUUR yolda sanırsam geliyor trafik var herhal,
Kazanırsan Amca derim, bak kaybedersen de ''Emmi'' :wave:
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır, Sabreden derviş muradına erermiş eninde sonun da,
Biz hep buralardıyız,, Bebek hisse vademiz 18 ay ''Dedemin ki bu fiyatların yanına iki sıfır bekliyor''
Hayırlısı,,,
''Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar.. ''
Sokrates
Bir üstat derki;
''Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır.''
''Burada yazıdıklarım; AL,SAT,TUT,TUTMA,YAT,BEKLE,BEKLEME,V.S. herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir''