Printable View
Alıntı: Originally Posted by azaz endeks 5000i geçti.... hadisene.... bugünkü hacim fena değildi aslında....
Alıntı: Originally Posted by olimpik forum Kendi hisselerini,mendi hisselerini,,3 günde %15 yaptırdı ya,helal olsun. Senin kervt,hep can çekişiyor ya :) nasıl yüzde 15 ?
5.88-6.76.......
Alıntı: Originally Posted by olimpik forum 5.88-6.76....... bu kadar iyi dip ve tepe buluyorsan burada ne isin var. git viop'a kralı olursun oranın
Alıntı: Originally Posted by olimpik forum 5.88-6.76....... göster o zaman işlemlerini de görelim...
Alıntı: Originally Posted by ft-2 göster o zaman işlemlerini de görelim... Ben kazandım demiyorum ki,,fırsat verdi diyorum,,kazanan kazanmıştır. Vermedi mi fırsat verdi.
Alıntı: Originally Posted by Byccx bu kadar iyi dip ve tepe buluyorsan burada ne isin var. git viop'a kralı olursun oranın Vıop,hırsızlık,kumardır,,dolayısı ile haram,,,bana göre değil.
31.03.2024.... Alıntı: Originally Posted by azaz rsi diplerde.... bugün takip edememiştim.... günlükte, macd de yukarı çıkmış.... haftaya ne yapacak balım....