1 milyon alıs yapsa tahta 3.20 üstüne hızla atar 3.30 3.50 arasıda. Elindekilerin tamamını kussa al sana senaryo üret üretebildigin kadar her senoryayı dinleriz bu saatten sonra :))
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 milyon alıs yapsa tahta 3.20 üstüne hızla atar 3.30 3.50 arasıda. Elindekilerin tamamını kussa al sana senaryo üret üretebildigin kadar her senoryayı dinleriz bu saatten sonra :))
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin brüt yeme olasılığı yok mu ?
Bu yorumları yeni gördüm. Koptum. .. Hele hseylanın şeytanınız bol olsun yorumu bitirdi beni. Las Vegas bok yemiş avturun yanında. Dayanamayıp yine daldık. Bangi Jumpingde yok bu adrenalin...[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Bunun yaptığını hangi hisse yapsa şimdiye çoktan yemişti ama bu grubun şirketlerine akıl sır ermiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa başkanı - aracı kurumlar ve bazı patronlar , ki galip en meşhuru
ilgi çekmek , işlem hacmi yaratmak , işlem komisyonu almak , mal satmak için oluşturulmuş yapay bir piyasa oluşumu ....
sonuç : macera severler corba parası kazanmak ve heyecan arayanlar bir şekilde tatmin oluyor .....
ama kazanarak ki büyük bir kısmı kaybederek .....az az derken birde bakmısın ana paranın yarısı yok .......
sözüm meclisten dısarı
dermişim
Ek 3759
burdaki takasdaki 21milyona yakın lot gözüküyor. 13 milyon satı farzedersek 8milyon lot gözüküyor ? bunların satışını yapamazmı yani anlamadım