https://medyascope.tv/2025/06/04/oze...carptin-oglum/
TRT’nin stok video yayımlayarak algı yarattığını söyleyen Özgür Özel, şöyle konuştu:
“Şimdi Hakan’a sabahleyin gelmişler, operasyonu yapmışlar, sonra görüntüleri servis ediyorlar. Ben de izliyorum. TRT ve birçok yandaş kanal. Ekranda kocaman kırmızı ‘Gaziosmanpaşa Belediyesi’ndeki gizli kasaya ulaşıldı.’ Görüntüde kocaman bir kasa, içinden habire dolar çıkarıyorlar. İnsanın anası inanır, kardeşi inanır. Çünkü yukarıda Hakan’ın resmi, altta ‘Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kasası bulundu’, habire çıkarıyor doları. Hemen aradım il başkanımızı, avukatlarımızı. Dedim ‘Ne olmuş Gaziosmanpaşa’da?’ Dediler ki ‘Doğru, var bir kasa.’ ‘Kim kurmuş kasayı?’ ‘Bir önceki belediye başkanı.’ ‘Peki, ne çıkmış içinden? Arama tutanağında ne var?’ dedim. Ne var biliyor musunuz? Bir, belediyenin resmi mührü var kasadan çıkan. Bir de belediye teslim alındığında yapılan sunum var. Harddisk var, şifresiz. İçinde de hiçbir şey yok. Para yok, dolar yok, euro yok. TRT’ye soruyoruz: ‘Ya nasıl bu görüntüyü koyuyorsun?’ ‘Stok video’ diyor. ‘Eldeki görüntülerden kullandık kasa deyince’ diyor. Buradan soruyorum: Bu kul hakkıyla öbür dünyaya nasıl gideceksiniz ya? Nasıl gideceksiniz öbür tarafa? Nasıl vereceksiniz bunun hesabını? Buradan açık açık söylüyorum. Tayyip Erdoğan, Ekrem Başkan’ı yenemeyeceğini gördüğü için Hakan Başkan’dan bir daha Gaziosmanpaşa’yı alamayacağını bildiği için Ekrem başkana da Gaziosmanpaşa’ya da darbe planlamıştır.”
Trt'nin yaptığının hesabını kim verecek?