Sayin kazankazan dostum...şirket aldiği hisselerden ciddi bir de kar yapti..acaba bu karlar bilancoya katiliyor mu? Bir de yanlış bilmiyorsam bi hisseler sermayeye eklenecek...halka açiklik azalacak gibi
Printable View
Sayin kazankazan dostum...şirket aldiği hisselerden ciddi bir de kar yapti..acaba bu karlar bilancoya katiliyor mu? Bir de yanlış bilmiyorsam bi hisseler sermayeye eklenecek...halka açiklik azalacak gibi
Diğer hissem Anele, hem bilici hem de anele sürekli çıkıyor MaşaAllah, Elhamdülillah.
Pekde güvenmeyin bu tür hisselere dalavere çok olur
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada dün 2,11 den 2,15 e kadar iyi toparlamıştı ...bu gün 2,23 ü gördü..şu anda en yakın direncimiz burada..sonrasında da 2,25 direnci var...ama ilk önce 2,20 ve üzerinde tekrardan kapanışlar yapmak lazım..
şu ana kadar ağırlıklı ortalamamız 2,19 da görünüyor...gün içinde bu miktar 2,18 lere inebilir...işte bu gün 2,18 civarlarından bir kapanış yapabilirsek iyi olacak...
Dostum burdan bakabilirsin.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/an...e-durumu/25181
33. madde; İşletmenin, özkaynağına dayalı finansal araçlarını yeniden edinmesi durumunda, bu araçlar ("işletmenin geri satın alınan kendi hisseleri") özkaynaktan düşülür. İşletmenin özkaynağına dayalı finansal araçlarının alışından, satışından, ihracından ya da iptalinden dolayı kar veya zarara herhangi bir kazanç ya da kayıp yansıtılmaz. Bunun gibi, işletmenin geri satın alınan kendi hisseleri, işletme tarafından ya da konsolide edilmiş şirketler grubunun diğer üyeleri tarafından geri alınabilir ya da elde tutulabilir. Alınan ya da ödenen tutarlar doğrudan özkaynakta muhasebeleştirilir.
bu maddeye göre alınan hisselerin tutarı özkaynaktan düşülüyor...satılmadığı sürece kar veya zarar yazmıyor....demek ki son yapılan karlarda bu hisselerin primi yansımamış...