dikkat et de kapmasınlar malını spek kardeş
Printable View
dikkat et de kapmasınlar malını spek kardeş
Şaka maka harbiden sayıyor lotları aççç 😊
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz hesap yapalım:
2012 mayıs Sberbank %99.85 için 6,9 milyar TL (3.4 milyar dolar) ödedi...(716 milyon lot)
Beher hisse başına 9.65 TL..
USD 4.75 yani..
Sonra 2015/16 da 2,6 milyar TL sermaye artışından gelen/eklenen bir para oldu
O satışın pd/dd rasyosu 1,5 civarıydı.
Bu ölçü değil çünkü Aynı dönem daha küçük olan alternatif bank 2,7 civarı rasyo ile katarlılara satılmıştı!.
Evet !!!
Şimdi hesaplayın bakalım?
Fiyat nece olur😜
Herkese good luck👍
YTD
yapıştıııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
abd bi açısın bakalım sonra üstadın dediği gibi saygılar
Hisse fiyati ne olur
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu bankayı bedava verdik diye haber yollayacaklar herhalde.
2012 de 4.75 dolara satıldı hisse başı fiyat suanda 19 tl yapıyor aynı fiyata satılırsa e bu adamlarda aynı fiyata satacak değiller kar etmeleri lazım sabredene ekmek çıkar derim kesinlikle ytd...
şimdi diyelimki: bir dogan grubu demirören satın aldı diye 2-3 tavan gitti. denizde satışı prensipte anlaşıldı denilse. dogan grubundaki yukseliş gibi denizde de olurmu saygılar.
Hafta sonu haber düşse 4 iş gününde 20.50 5. Gün Allah kerim gyo suna gelen açığa satış yasağı sürecin daraldığına olan gösterge durduk yere neden böyle bir şey yapıldı hiç anlamadım ancak isteği kadar oynasın 20 den aşağı satmak aldanmak olarak algılıyorum
Saygılar
arkdaslar haberi okudunuzmu bilmiyorum ama birlesik arap emirlikleri ile sıkıntıdan dolayı satış süresi uzuyormus siyasiler işi çözerse hizlanir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’deki en büyük yabancı yatırımcı ülkeler kim?
-Hollanda
-ABD
Bu iki ülkeyle siyasi kriz en üst seviyede şu an,Sizin dediğiniz gibi olsa o ülke firmalarının kapılarına kilit vurup ülkeden çıkması lazım...
Ankara’yla ilgili kısım MEVZUAT kısmı,bu yapılıyor başka birşey değil
Kaldı ki bankanın sahibi Rus,sizce Putin’e yakınlaşan Ankara sorun çıkartır mı?
Bence Hayır..
Saygılar..
Bol kazançlar..
Artı olarak benzer bir süreçten bahsedersek dgzte geçenlerde hareket çekti vpts yedi 3.00 dan 4.60 gördü satış sıkıntılımı diye iddalarla 2.95e düştü satış haberi düştü nerde ortada ne olacak Allah bilir Kaldı ki bu bir grup şirketi
Bunlar spek oyunları uyanın artık
Yinede Allah bilir kimseyi yanıltmak değil derdimiz Allah utandırmasın gördüğümü izlediğimi söylüyorum ona bakarak öngörüde bulunuyorum
Başka bir ayrıntı emireyts bir ingilizler şirketi araplarla birlikte bir şirketleri var ve talip olmuşlar
Koca dünya da en çok kimin sözü geçiyor her perdenin arasından kim kimler çıkıyor aşikar
Ben inandım satışa sallama bir değer söyleyim ki herkes inanıp atlamasın ne olur ne olmaz borsaya kote olan miktar 80 tl olur haberiniz olsun
Kendi uçuk tahminlerim Şimdiye kadar tutsa buralarda gezmem buralarda yazmam
Saygılar
Sen simdi hisse 80 lirami olaccak dedin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bUNDAN 4-5 YIL ÖNCE İDİ YANILMIYORSAM.BİR SATIŞ HABERİ DÜŞMÜŞTÜ HİSSE 9 DAN 16 LARA gitmişti.Umarım tarih daha da güzel tekerrür eder...
Kommersant: Sberbank Denizbank'ı 5.5 milyar dolar'a satabilir- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre;Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı 5.5 milyar dolara satabilir.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.bloomberght.com/haberler/...ar-a-satabilir
87 kırılamadı malesef
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasa degeri 6.361 milyar dolar biçilen değer 5.5 milyar dolar düşmesi normal
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki satış hisse başı 4.75 şuan ki 5.50 var gibi neyin kafasını yaşıyorsunuz 7.9 deprem oldu hissede
26 Mart 2018 Pazartesi, 09:33 Güncelleme: 26 Mart 2018 Pazartesi, 09:54
Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı Dubai merkezli şirket Emirates NBD'ye 5.5 milyar dolara satabilir.
Rusya'nın en büyük bankası olan Sberbanki Denizbank'ı 2012 yılında 3.5 milyar dolara satın almıştı. Yani Sberbank, Denizbank'ın satışından 2 milyar dolar kar edebilir.
Habere göre, satışın Eylül ayından daha önce gerçekleşmesi bekleniyor.
timucin kardeş bu düşüş neden kardeş hissede baskımı var sizce ?
yani 6 değilde 5 milyara satılacak diyemi düştü :) bu kağıt şimdien az 10 lira yakmalıydı bi gariplik var
bu kağıt hangi mantıkla satılırki ?
Pek niyetleri iyi değil. Buralardan habere rağmen alim firsati vermesi ele verme olabilir. Beklenti gerceklesti...sonuc bu umarim yanilirim kazaniriz. Ytd
beklenti gerçekleşmediki adamalar surec devam ediyor diyor. bence sen haberi iyi oku bak bu günkü haber
26 Mart 2018 Pazartesi, 09:33 Güncelleme: 26 Mart 2018 Pazartesi, 09:54
Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı Dubai merkezli şirket Emirates NBD'ye 5.5 milyar dolara satabilir.
Rusya'nın en büyük bankası olan Sberbanki Denizbank'ı 2012 yılında 3.5 milyar dolara satın almıştı. Yani Sberbank, Denizbank'ın satışından 2 milyar dolar kar edebilir.
Habere göre, satışın Eylül ayından daha önce gerçekleşmesi bekleniyor.
Yani beklenti daha yuksekti. Daha yuksek satma ihtimali gelse artardi. Düşük ihtimal negatifir. Ki sonuc ortada hakli olan kim ? Haa spek cok iyi adam dusurup buradan bu haberle alamayanlar alsin mi diyor yapmayin :) komik
hani nerde gerçekleşti? bence daha çok gideri var
Valuation Current 5-Yr Avg SectorMedian CountryMedian
Price/Earnings 14.4 6.7 14.1 12.9
Forward P/E — — 12.3 7.2
Price/Cash Flow 17.5 4.2 10.5 10.3
Price/Free Cash Flow 17.5 5.5 11.6 13.9
Trailing Dividend Yield % — — 3.02 2.84
Price/Book 2.1 1.0 1.1 1.6
Price/Sales 5.1 1.9 3.3 1.3
kaynak ; http://quotes.morningstar.com
Değerleme Akımı 5-Yr AVG SectorMedian CountryMedian
Fiyat/Kazanç 14.4 6.7 14.1 12.9
İleri P/E A۠A۠12.3 7.2
Fiyat/Nakit Akışı 17.5 4.2 4.2 10.3
Fiyat/Serbest Nakit Akışı 17.5 5.5 11.6 13.9
Takip eden temettü verim% A € "A €" 3.02 2.84
Fiyat / Kitap 2.1 1.0 1.1 1.6 1.6
Fiyat/Satış 5.1 1.9 3.3 3.3
türkçesi buymuş.
Bu beklentıyle bu sene yuzde 110 gitti. Yanı uzaya mı cıkacaktı ? Ben 4 te 3 unu paketledım bır gun cıkarsa 8.20 lere kalanını da paketlerım.5-6 lara duserse yenıden gırıs yaparım.Size bol kazanc.İnşallah herkes kazanır.Ama yenı alım ıcın cok da ıyı sevıyeler degıl buralar kanımca.
yaw he he tamam
Bence de sen hisse pazarliyorsun o zaman. İthamda bulunmak madem bu kadar basit. Hisse pazarlamacisi seni. Yuzde 5 eksideyiz kina da yakarsiniz
Ben hisse kötü demedim alin satin da demedim. Dediğim su yuzde 120 artmis hissede risk vardir ve çıkıyor dedigim. Keske ciksa daha 1500 lotum var