Syn Topborsa07 Buradaki yazılara bakıp işlem yapanın vay haline diyorsunuz
ve tavsiyede bulunup dün tavandan satmayanın vay haline diyorsunuz.
Printable View
Ve iş işden geçmiş öyle diyor.
Zamanında diyecektin şimdi alıntı yapıp yaxacaktın
dun 14 7 üzerik kapayan kağaıda gelde küçük yatırmcıalrı koru spk elinde olnalara bol sabır
derinlik anlık görebilen var mı arkadaslar
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tesekur ederim....
gün sonunu görmek lazim
Dencm bu belli olmaz....
bence panik yapmayın
hisse ucuz
EĞER DENİZLİ CAM 90 MİLYON TL EDERSE VARSIN BATSIN ZATEN.... KİM SATAR O FABRİKAYI 90 MİLYONA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN SAVAŞ VAR YANİ....
tek sorun paşabahçe mağazalarını ucuza kapatan işbankası
hangi tazgahları yapıp hisseyi ucuza almak isteye bilir
bir örnek
iş finansı toplayan kişi işbankasınala verdiği mücadeleyi öğrenin.. iş finansı adam yüzde 30 a yakın yoplamış sizce işbankası ile hangi mücedelerii nasıl verir. ALLAH SABIR VERSİN .
ara ara derinlik yenileyebilir misiniz
Abi niye dusuyor bu
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse bu düşer de çıkarda....
çok değil 1 ay önce 10,30 du
kim diyodu sabah 15 olurmu diye benmiydim yoksa :)
derinlik lütfen varsa.....
Vay emenuke, 13,00'mü oldu
Verir diyordum ama bukadar beklemiyordum. Yazık oldu
zaten doloşımda 3 4 milyon lot var dünden beri tava tabn oluyor bunun bir an önce burut takasa alınması lazım marj cok genış
hişşşt ne oliy la
brüt nedir net takasa alsınlar
kullandığınız uygulama hangi aracı kurum...
aylık fiyatı konusunda özelden bilgi verebilir mısınız
Sen züğürtlerle uğraş,yoksa çilen bitmez dermiş akil adam,ytd
Resmen hacim tahtasina cevirmisler bizim dencm i :)) hayir kagidin huyunu suyunu bilmeden girip alanlar olduysa dun yukselmisken, onumuzdeki gunlerde yeni nick name ler ile muhtemelen aramizda goruruz arkadaslari.
Deneme tahtasi lafi dencm a son 2 gunde cok yakisti sanirim.
Koca şise holding bu duruma nasil izin veriyor anlamak zor.
Spekler balik tutmak amacli olta attilarsa her 3 olta atislarinda 1 lot tutmuslarmidir bilemiyorum :))
Oltalarina lastik cizme takilmistir yine :))).
Herkese mutlu haftasonlari dilerim.
Dun yazmistim hacim butceleri var onun icin ugrasiyorlar gibi geliyor bana diye. Yoksa denizli cam gibi sıg bir tahta cok kolay tavan olabilir oyle anormal hacimlere gerek yok :)
https://resmim.net/f/UkP3Eg.png
işi umarım bitmiştir
yani sonuc husranmi kaptan.pazartesi tahminin nedir
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acikcasi tahminim yok. Gunluk bakmiyorum olaya. Fiyat vermek ise cok riskli ve bir cok insani yanlis yonlendirebilir.
denizli cami program al verdi diye aldim.orta vade tutmak istiyorum ilk hedefi 17 gosterdi program.ortalama dusuk ...lakin bu hissede beklenti nedir? bilen varmi?
Ben pasabahce halka arzi bekliyorum. Artik ne zaman olursa..
denizli cam pasabahce hisselerini satti diye eski haberler var internette.pasabahce urunlerinimi yapiyor bu firma.ne gibi baglantisi kaldi
Gunaydin olsun herkese.
Satilan hisseler pasabahce magazalari as ye aitti. Ben ust sirket ve hakim ortak olan Pasabahce Cam Sanayi a.s den bahsediyorum. Zaten bildigim kadari ile pasabahce magazalari nin suan icin halka arz haberi hic cikmadi.
Daha once burda beklentilerimizi detaylica yazmistik.
Kisaca ozetlersem; benim beklentim Pasabahce cam sanayi a.s nin borsaya girerken %51 ortagi oldugu dencm ile birlesme yolu ile borsaya girmesi.
Olur mu olmaz mi zaman gösterecek. 4 yildan fazladir bekliyorum. Olmaz birlesmeyecek deseler de ben pasabahce nin halka arzini gormek istiyorum.
Kismet...
Not: al - sat - tut tavsiyesi degildir.
Paşabahçe Cam Sanayii ve Tic. A.Ş. Denizli Cam'ın büyük ortağı konumundadır.
Paşabahçe borsaya açık değildir.
Dolayısıyla hisse satmış olacağını sanmıyorum.
Bahsettiğiniz haberin link'ini verebilir misiniz.
Ürünlere gelince Paşabahçe Fabrikaları otomatik üretim yapıyorlar (makina ile seri üretim, bardak, tabak, kase vs.) Denizli Cam ise el imalatı yapıyor (çoğunlukla renkli ve şekilli vazo, sürahi,masa üstü objeleri).
Bazen set olarak satılan ürünlerin bir kısmı Paşabahçeden bir kısmı Denizliden alınıp set tamamlanıyor. Bunun dışında bir ilişkileri yok.
Yani ayrı kulvarlarda üretim yapıyorlar. "Denizli Cam Paşabaçe ürünlerini yapıyor" diye bir şey yok.
Sn Colombo,
Hacim icin bir anlam veremiyorum. Dedigin gibi tek aklima gelen birilerinin farkli hisselerde hacim yapma hedefi, bütçesi, sorumlulugu olabilir mi acaba?
Yoksa gerek Eylul deki hareket gerekse gecen 2 gun ku hareket bir habere dayali degil. En azindan suana kadar haber gelmedi.
Baska fikri olan var mi?
Cunku hisse toplamak, ky dokmek gibi bir hareket olsa bu hacme ne gerek var?
http://m.borsagundem.com/haber/deniz...-satti/1191408
borsa gundemin haberleri ne kadar dogrudur bilmem
:) Aynı anda yazmışız.....
Paşabahçe'nin borsaya girmesini, Denizli Cam ile birleşerek girmesini neden bekliyorsunuz.
Paşabahçe'nin çok karlı bir şirket olduğunu ve birleşme dolayısıyla Denizli Cam'ın da fayda göreceğini mi düşünüyorsunuz.
Bence pek öyle düşünmeyin. Paşabahçenin durumunu da inceleyin. Borsada işlem görmediği için bilançosunu incelemek mümkün değil ama en azından basında kapatılan fabrikaları, kapatılan fırınları bulabilirsiniz.