Kimse kalmadımı hissede yav
Printable View
Kimse kalmadımı hissede yav
Bi sen bir ben kaldik. Ytd
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasam belirtisi yok çoğu tahtacida hissenin anlasilan.
Cıtı durmadan alıyo
Oh oh suyundan da koy koy :) ben bugun den itibaren yokum sattim gitmeyince kafam rahat başka kağıtta faydalandim zararın çok olmuştu ama nasip
Elimizdekileri almadan gitmeyecek galiba.
elimizde ne kadar var ki .
Teşekkürler.. emeğine sağlık kardeşim.. günlük pasta atabilirsen bu sığ tahtada bize çok faydan olacaktır..
bu kağıt eskiden de böyle miydi yoksa sonradan mı oldu arkadaşlar.
garfa da dönüş başladı mı?acaba.an itibarıyla 3,10
Tabi ki biz sattik tan sonra gider elimizdekini aldilar ya bekle bekle Zararlı şekilde sat ondan sonra da koş
garfa da çok iyi alışlar oluyor görünüyor.
Bu günkü pastayı atabilirmisiniz...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ed602ecf19.jpg
Anlik bazen izliyorum 15- 16 bin birden satış oluyor karşılanıyor.yatirim finans gunde 30 satiyor piyasa karsilamiyor bence bunu.
Pasta için teşekkürler.diğerleri kısmına bakılırsa hisse toplu sadece doğru haber ve zamanı bekliyor.ben sabrın sonucunu link hissesinde şu an yaşıyorum umarım bu gün girdiği garfa dada aynı sabrı gösterip aynı heyecanı yaşarım hep beraber tabi...
Insallah kardesim.
Hissede orta vadelik iki sinyal aldim 3. Sune az kaldi sen bence zamaninda almissin fazla beklemezsin.
3. alım sinyalimde bugün geldi ilki geldiğinde 2,60 a ilk vurup döndüğünde ; ikincisi kağıt 3,36 ya çıkıp 3,05 e düştüğünde 3.sü de şimdi geldi bu sinyallerden çıkarımım orta vadede yükseliş trendine girdiğimiz bu konuda inşallah yanılmam.
2 .17 den 4.99 goturen sinyallerin aynisi.
Hedefi 4.5 a gelirse insallah derinlikten kismen anlasilacak.yatirim tavsiyem yok.
Insallah insallah.
Bende malda bekliyorum.
Yatirim tavsiyesi vermem ama bakalim kanaldan devam ederse.
3 ayda icinde 4.10 u gorur ben bu kağıdın 5 in ustune atacagini düşünüyorum nasip dokulurmuyuz kalirmiyiz bilmem.
Ilerdeki piyasa ve kagidin derinlik durumuna bağlı i
Olarak karar vermeye calisacaz.
al sat yap vadeni uzatma nasıl olsa gittiğide yok sadece 3.05 destek al sat iyi oluyor akşama kadar yatan dana gibi kımıldamıyor ouncular belli sadece onları takip et yeter . 1.oyuncu yatırım finans 2.oyuncu halk bank 3.oyuncu deniz yatırım alıp yukarı vurdurup sonrada gelen yatırım kuruluşu toplayan da yapı kredi sonra da %3 düşürüyorlar topluyorlar % 6 yukarı totalde zaten % sel olaraak da iyi kar marjı bırakıyor olay bundan ibaret anlattıklarım son 10 günden buyana aynı şeyler oluyor egerki pc başında iziyorsanız ki çözmişsünüzdür.
bu hafta kapanıs yine iyi olmayacak galiba
kafama göre döndünya
3.13 ustu iyiydi 30 ustu kapatsa daha iyi olacakti aslinda.
Garfa bekliyoruz yüksek maliyetle
Tekrar 2.80 lere yolculuk olmasında.
uyuz ettin bekle bakalım uyu
kafama göre döndünya
Piyasaya gore en az 5 etmesi gereken kağıda bak .