Sizlere daha iyi hizmet vermek için müşteri hizmetlerimiz yeniden yapilandirilmaktadir.tukureyim sizin yapilandirmaniza bu kadar sürer mi bir tadilat
Printable View
Sizlere daha iyi hizmet vermek için müşteri hizmetlerimiz yeniden yapilandirilmaktadir.tukureyim sizin yapilandirmaniza bu kadar sürer mi bir tadilat
Sayın alical bence takılıp kalmayın oraya. Anlaşılan o ki bir satış yada ortaklık gerçekleşirse ancak öyle yapılandıracaklar. Yoksa şirketin durumuyla paralel hiçbir şey yapmadan üç maymunu oynayacaklar.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabır bıraz daha sabır 3 4 milyon gibi az bi hisse kaldı
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyide onlarda bizde[emoji3][emoji3]
Bizde satmayacağımıza göre çok bekleriz......
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
😂😂 yok ya tedarikcilerde onlar bizmkiler aselsandalar zararı ordan cıkarma peşindeler
aselsanda 19 a gelsin görürüm onları
sessizlik var........................
Bu başlığı şu anda 24 kişi okumaktadır. (4 üye ve 20 ziyaretçi)
eryikob, alical, apeyron, odasdemir2017
Bugün endekse rağmen sağlam duruyor gibi
10 k daha sıktım...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel endeks kapanışa doğru yeşillenecek gibi. Bizimkinin de vaki yavaş yavaş doluyor. Ytd.
Başka hisselerden kaydım...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün endekse resmen meydan okudu büyük şirketler tek tek dokulurken bunun yesilde kapatması beni gururlandirdi teşekkürler bimeks bir gun seninle gurur duyacağım aklimin ucuna bile gelmezdi demekki büyük konuşmamak gerekir
Helal olsun valla 1 kademede 1 kademedir...[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Taşakmı geçiniz kardeşim düşecek yerimi kaldı tabanı çıktı yok zaten 10 gitse nolacak kendileri oynuyo resmen. Alan yok satanı s.... misali
Yapılandırılmış tahvilin ilk ödeme tarihi neydi hatırlamıyorum ama ilk ödemeyi yaparsa toplarız yapamazsa bizi borsadan da ulkedende atarlar alimallah
Gardaş ben sözümün arkasındayım çıkartılacak ti bunu çok iyi biliyorum ama son bilançoda muhasebe yardımıyla sermaye yeterliliginden dolayı(80 milyon TL ile kurtardı) süre biraz uzadı marka değeri falan eklediler allem gallem peki ilk tahvil ödemesini yapamayınca ve bundan sonraki bilancodada 300-400 milyon daha zarar ettik diyince ne olacak biliyorsun son bilanço 262 milyon zarardi o zaman senin bana diklenmen kime ne fayda saglayacak
Ben kimseye diklenmiyorum..28 Kasım da borsadan çıkartılacak dediğin için hissesini satanlar ne olacak sen kesin tarih verdin 28 KASIM da diye..
Ayrıca senin burada ki yazılarını herkes biliyor..sadece burada değil investingde de farklı bir isimle yazıyorsun hatta mynette de yazıyorsun..daha önce de sordum twitter de var mısın ?
Madem son bilanço ile süreyi uzatma ihtimalin vardı neden bilançoyu beklemeden ve bilançoyu görmeden ayın 28 de borsadan çıkartılacak diye tarih verip bazı kişileri olumsuz etkiledin..
Daha önce de yazdım bir daha yazıyorum şu an ki fiyattan satsam elime geçen para beni ne kurtarır ne de batırır en fazla 1.5 ay maaş almadım derim.. bu yüzden ben buradan satmam isterse batsın benim için sorun değil.. ha üzülmez miyim tabi ki üzülürüm.. ama çok da etkilemez..
trader38 ben yazılarını dikkate almıyorum sadece 28 Kasım tarih verdiğin için bu tarihi bekliyorum ve bu konuda sana cevap veriyorum..
Yalan söylüyorsun daha önce sana investing de şu isimle(SALİH OZKURT) yazan sen misin dediğim de evet benim demiştin..bekle onuda buraya atacağım..
Senin yazıp yazmaman kimsenin umrunda değil seni kimse dikkate almıyor.. Ayın 28 ni bekliyorum ben.. O gün tahtası kapanmaz ise yazdıklarını buraya yapıştıracağım.. Kapanırsa da zaten bu forumun bir anlamı kalmaz..
Cahile laf yetiştirmek her zaman zordur...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evett tüm site senin yalan söylediğini görmüş oldu dedin ki “ben tüm sitelerde aynı isimle yazıyorum” Salih Bozkurt = trader38
Ayrıca bizim paramızı düşünme bırak batarsa batsın..
Şu sitede birazcık bilgi paylaş diye daha önce de yazdım.. Derinlik paylaş, kademe paylaş veya kap haberi paylaş veya gün sonu pasta paylaş vs.. biraz da bilgi paylaşsan belki seni biraz dikkate alan olur..
Son bir şey daha dün aselsan sitesinde satın kurtulun diyordun..bak bugün aselsan yüzde 3.89 artıda kapattı.. haftaya belki düşer bilemem ama dün satın dediğin fiyattan satan olduysa zarar etti.. bugün satsaydı yüzde 3.89 daha kazançlı satacaktı..
İnvest sayfasında da aşağıdaki yazıyı yazmış az önce :))
Salih OzkurtSalih Ozkurt 2 saat önce
Kusta yazmışlar patron Amerika'ya gitmiş ama şirketle ilgili değil bir süre orda kalacakmis nasıl anlarsaniz
Kuşta da ben her gün sıdıka hanımdan gün sonu pasta rica edip paylaşıyorum..Her platformu takip ediyoruz :)
Kuşta da bazı kişiler var uçacak.. batacak vs yazanlar var..Ama biri var adam her gün galip öztürk’ü bmekse ortak olması için paylaşım yapıyor valla onun azmi’ni galip görse dayanamaz kesin şirketine reklam müdürü yapar herhalde :)
Özgür yazmicam dedim son iletimde ama çok zorladinn özkurt bozkurt her neyse her yer fake isim dolu benim nickim trader38 ismim ne olursa olsun farketmez ben yazdım yine yazarım sözümün hep arkasındayım hiçbir faaliyeti kalmayan,işyerlerinin tamamı nerdeyse kapanan,borçlarını yapılandıran,tedarikçilerin mal vermediği bir şirketten bahsediyoruz siz burda topyekûn bana saldirmakla adı şuymuş buymuş burdada yazıyormuş vs kendinizi rahatlatiyormusunuz bana istediğiniz kadar kızın bu şirket ilk tahvil ödemesine kadar herhangi bir adım atmazsa ve dahi ilk taksidi odeyemezse o zaman hepiniz bana hak vereceksiniz eğer olumlu bir gelişme olursa da bana tepki gösteren tüm arkadaşları hangi restorantta isterse herşey dahil agirlarim
Gayserili yat gari, hem sen bizim ne kadar obur kişiler olduğumuzu bilsen böyle konuşmazdın...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trader38 sanırım yazdıklarını inkar ediyorsunben sana resimli belge de attım yukarda görmedin mi?
Bir kez daha özetleyeyim.. Ben sana bmeks sayfasında sordum dedim ki senin bmeks sayfasında yazdığın yazının aynısını invest de salih ozkurt da yazmış bu salih özkurt siz misiniz diye sordum ve sen evet ben yazdım dedin..
Belge ile sunum yaptım herkes de gördü sen hala fake hesap diyorsun..
Ayrıca aselsan’da millete satın kurtulun dedin bak aselsan artı kapattı yine milleti zarara uğrattın neden hiç bu konuya değinmiyorsun ??
Bir kez daha diyorum batarsa batsın para benim para..
Sen bizi değil etrafında ihtiyacı olan gariban yetim kim varsa onları ağırla emin ol daha çok sevaba girmiş olursun..trader38 valla gel bir anlaşma yapalım ikimizde bir şey yazmayalım da site rahatlasın.. sadece takas ve eşleşme paylaşalım olur mu ?
tüm sitede kusura bakmasın forumu gereksiz yere meşgul ettik.. herkese iyi geceler..
Bmeksin tahtadan dusme olasiligi mevcutmu?
Ses çıkmıyor kimseden fırtına öncesi sessizliği mi acaba.......
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyice azaldık. 4 üye 9 ziyaretçi
herkes bıktı beklemek yordu ... :vk:
Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasaydı.
Sanırım burayı en güzel özetleyen cümle bu bence
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.