Başınız sağolsun ..
Printable View
hepimize iyilikler dilerim ii geceler...
hatamız var ise burası rakı sofrası olabilir ama terbiyesizliğimiz olmaz. sağlıcakla..
İsmail beyin, başı sağolsun.
Hepsi Burada, bedava reklamı buldu ''Efsanevi Cima.'' :he:
Ulen siteye girilmiyorki, bedavaya versen ne olacak? :vk:
Tonlan TV gazete reklamı yapmaktan iyi, valla! :yes:
Eşim heyecanla saat 24:00 bekliyordu, ucuza cereyanlı süpürge alacak aklı sıra! :he:
Bak hanım, çocuk kaka bezi lazımsa bekle, ben 35 sene ticaret yaptım, bir b.k olmaz HB'dan dedim. :yes:
Şimdi kös kös geldi, haklıymışsın dedi! :kahkah:
EFT artık 24 saat yapılıyormu, yahu?
Eskiden saat 15:00 da biterdi, bazı bankalar sonraları 17:00 çekmişlerdi.
Bir poh yok, %50 indirim diyor, 18 sayfa inceledim buzdolabı.. 1 tane %50 indirim bulamadım..:vk:
kara cuma imiş, yiyim sizin reklamlarınızı.
sulu süpürge tavsiye ederim, daha önce aldığımda sulu idi, yeni aldım bir kaç ay önce vatandan yine sulu..
toz derdi yoh.. torba derdi yoh..
Sofra "black friday"'i bekliyormuş :oleyo:
Irakı var, sarışın var, manav yakın, çerezciye gideriz, çizgili pijamada mevcut! :yes:
Yok illa öttereceğiz ya, onca yol git sabaha gadar çek/tepin, sonra sitilmiş bir şekilde eve dön! :vk:
Naptınız ''YILBAŞI'' yaptık, acıyan döt benimki emme! :kahkah:
Bütün yaz ''Kitleme Günü'' bayramlarda ve yılbaşında ekstradan bir kere daha sitiyorlar! :he:
Ticaret bu normaldir, şubat ayında Rixos otelde 865 gaymeye 2 kişi 3 gece kaldım! :yes:
Yaz fiyatlarına bakmaya bile cesaret edemedim, en az 3 bin gayme filandır, her halde? :agla:
Yaz için zaman belliyse en iyisi erken rezervasyon, erken rezervasyon gerçekten iyi indirimler oluyor yoksa inanilmaz yapistiriyorlar.. Bizim zaman net olmadığı için yazın saçma sapan paralar vermek zorunda kalıyoruz. Tek güzel yani herşey dahil olması kaliteli alkol ve yemek.. Rixos ve Voyage otellerinden şaşmam.
Drone ve fotograf yazıcısı baktim ama hiç black friday indirimi olan yok.. Başlarım böyle black friday'e .. Bugün kafede aliexpress fiyatları gösderdi sayın repulse bizim siterin black friday indirimlerinin yari fiyatına üstelik kargoyu bedava yolluyor adamlar.. Biraz geç geliyor yurt dışı olduğu için ama fiyatlar acayip şaşırtıcı.
https://hobbyking.com/en_us/drones/rtf-pnf-arf.html
Drone alacaksanız, buradaki modelleri öncelikle inceleyin.
Epeydir bu konuyla ilgilenemiyorum emme, modelci siteleri daima iyidir.
Doktor arkadasim almış harika birşey abi.. İnsan acayip rahatlıyor kullanırken çekim yaparken.. Siteye bakayım simdi olmadı yilbasinda gidince alıp getirneyi düşünüyorum , kayınpeder anlar öyle seylerden bulur bana orada.. Biraz prosedürlü yurt dışından getirme sivil havacılık uygunluk belgesi filan istiyormus ayrıca kayıt zorunluluğu varmış ama iyi denk getirirsem neden olmasin :yes:
Saat 3 olmuş.. Sabah Erken kalkınilacak.. Ortalığı toparlayayim yavastan..
:wave::wave::wave:
https://productimages.hepsiburada.ne...7474917426.jpg
Sağolun dostlar.....
Sağolun abilerim.....
Afiyet olsun sofra......
Ateş suyuylan devam.
sn inferno bloomberge mısır' ı soran sizmiydiniz :oleyo:
selamlar dostlar ii hafta sonları ii istirahatler dilerim:drunk:
evde sarışın ve konfor var ama burda sohbet yok, abilerim illa 24.00 dan önce yazmayız derler belki. hava almaya gidiyorum bi ihtimal ustaların havasını bulduğu vakte yetişirim veya zıbarır yatarım saygılarımla..
Başladım..
Afiyet olsun sofra.
Afiyet olsun sofra[emoji481] [emoji4]
afiyet olsun cümleten..
Herkese afiyet olsun.
Köşe masada çay içiyorum...
ırakı yoh...
http://odatv.com/images/2017_11/2017...1171200_m2.jpg
Bu gasteciler bu forumu takip ediyorlar, artık eminim! :yes:
Çakama başga dünden beri kaç kere yazdı çizdi, bunnar anca yeni aydılar! :he: