Bunlar hem pislik hemde uyanık paralı grup kuruyorlar, milleti soymaya çalışıyorlar, bu adam gerçekten bu işi bilse milletten 3-5 kuruş toplamaya mı çalışır gider cayır cayır alır satar paraya para demez...:)
Printable View
tavan geliyor ersu seni seviyorum :))))
Peki neden bu tavan sesleri.beklenti felan var mi arkadaşlar
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle erkenden tavana gitmesi ya haber gelecek yada tavandan kitleme..hangisi acaba??YTD
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes almak için 1 leri bekliyordu. Spek cevap verdi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12d157faf8.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.13 te gap bırakmış enteresan.
Bu başlığı şu anda 34 kişi okumaktadır. (1 üye ve 33 ziyaretçi)
Tek ben varım üye olarak, o zaman herkese benden çay ...:)
ERSU ayın 1'inden takas
http://imageturko.com/?di=4VAV
hissede açıkçı baskısı var. bugün yatırımcı ile açıkçının savaşı var hissede açıkçı galip gelirse ekside kapatacak, yatırımcı galip gelirse 1,40 geçebilir. ytd
Analiz yapabilecek var mı, maliyet 1.28. Sabırla bekliyoruz ancak hissede büyük baskı var gibi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Bugün ve yarın yukarı atak bekliyorum....🐧🐧🐧🐧🐧🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Bebeğim bu fiyatlardan mal düşüremezsin...
1.70 leri denemen lazım eğer düşüşte kaptırdığın malları istiyorum diyorsan...
Taze kanlı bitli adamlar sana dadandı haberin olsun 😜😜
Sayın basralı, var mı hala penguşlarınız?
Sizde gıda şirketlerine karşı bir ilgi var, bende de var. :)
Hayırlısı olsun diyorum, yukarıdaki temennileriniz için
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİYILINIZ KUTLU OLSUN
Ersu nun speği ufak oğlan çocuğu gibisin, pipini elinle tutuyorsun ama be yavrum hala septire septire işiyorsun ayakkabıları komple çişe buladın...
Olmuyorsa olmuyordur bırak bu işleri git sabit geliri olan sigortalı bir işe gir yazık gençliğine...
Gidiyorsun.......
düşerkende çıkarkende aşırı tepki wermekte 1.35 1.45 1.6 inş
Lenovo K50-t5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müessesemizde Kiralık Mal yoktur, mallarmız etiket fiyatından satılıktır, alıcı olmayanlar dükkanın önünü kapatmasın lütfen...
bu kagıda tatgıda gıbı olacak dıyenler var gırılırmı burdan bılgı verecek arkadas varmı fınansal tablolara baktıgımda olumluya gıtmıs kagıt
cok sıkıstı, sert bir hareket gelmeli.. kytd
1.35 kapanış üstü ralli başlar inş
ersu çok bekledi bu hafta uçar
Şarkı hoşuma gittiği için koydum şimdi şurayı geçerse şu olur yazsak üfürükten grafik çizip koysak tutacağı belirsiz birde burada yazdığımız herşey duruyor silinmiyor şöyle Twitter gibi olacak ki 1000 tane yazı yazacan tutmayan 999 tanesini silip —-1— tanesini milletin gözüne sokacan, aslında potansiyel var ama bu site izin vermiyor, bakın o yüzden burada hisse hakkında ne kadar az yorum var :)
hocam uzun lafın kısası, s.ctı yine, simdi de sıvamaya basladı :)
ne diyelim, mevlam neylerse guzel eylermis ..
en ufak yükselişten para kazanıyo düdük patron olan bu
1 gün çıkartıyor 3 gün basıyor şerefli
Para kazanması için toplayıp sonra dağıtması lazım, sonra tekrar toplaması lazım falan filan ama dağıttığına emin olamıyorum, ama son 2 günlük işlemlerde kendini aştı ya yeni hesaplar açıldı yada yeni birilerine devir var yada bana öyle geliyor :))
dagıtsa da dagıtmasa da bu kagıdın 1.40'i asmasi gerekli diye dusunuyorum (rakam vermekten kacınarak yazıyorum). kıcını da yırtsa su an olumlu bolgede benim icin. dolayısıyla buralarda fazla tutunması zor. sert hareketle ya asagı ya da yukarı.. benim icin 2 senaryo var;
senaryo1. bilanco olumlu bekleniyor. bu sebeple o tarihe kadar toplayabildigi kadar toplamaya, sonrasında ucurmaya niyet etmis. malum uc-bes kurus hesabıyapmadıgından milletin bu hesapla dusmesini bekliyor. verdigi mal, hedef fiyatı goz onune aldıgında cok da onemli degil
senaryo2. bilancoya kadar oyalayıp bilanco da asagıya saglam basmanın niyetinde.. buralardan ufak ufak kasıyor, biz garipleri dusuruyor.. sonrası husran.! bu senaryo gerceklesir ise 1-2 alt baslıkla sonrasında tekrar susleyebilirim
hangisini isterseniz secinin begenin alın ya da almayın :) ytd