5.74 kapanışta görebilir
Printable View
5.74 kapanışta görebilir
Sıç.. cafer bez getir...[emoji35] [emoji35]
Yatırım tavsiyesi değildir..
İşte ben de bundan sıkıldığım için yarı yarıya yaptım ipeke ile kozaa kardeşleri.
Şimdi kafam rahat..Kazan kazan oluyor böyle olunca :) .
Kozal tarihi zirvesinde olmasaydı bir parçada ondan alacaktım ama kısa vadede tavanda şuan.
Kozaa arpayı fazla kaçırmış dün akşam, ondan roketledi... Ytd :kahkah:
Bu üvey evlat muamelesi görmeye devam edecek bu gidişle...
Pasta varmı arkadaşlar kozada heryer pasta burda ses yok herkes mi bıktı yoksa
bekliyoruz 6.80 den hadi spek al malımızı [emoji38]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışa mal yığıp toplamaya çalışıyorlar. Bu kağıt çıkacak.
güzel döküyorlar. acaba öğleden sonra hangi gurup götürecek
Dün akam genel müdür görev sonlandırılması ile ilgili kap bildirimi var gördüm..Birşey ifade edermidir bu durum?
***IPEKE*** İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***IPEKE*** İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığının 05.01.2018 tarihli ve E.327 sayılı kararına istinaden İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürü Koray ETİ' nin bu görevinin sonlandırılmasına karar verildiği şirketimize bildirilmiştir.
İlgili Genel Müdürlük görevine yeni bir atama gerçekleştiğinde kamuoyu bilgilendirilecektir.
Saygılarımızla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/650691
BIST
08 Ocak 2018 05:01
Borsa aşırı şişti sağlam beklentisi olan tek gurup bu kaldı. Büyükler diğer hisselerden kaçıp bunlara atlayacak. bist düşerken bunlar çıkacak gibi
@poyrazz42 hangi haber hocam. Özelden yazar mısınız.
3 yıldır açıklanmayan bilançolar gelecek. yönetim giderleri vb şişirilen kalemler olmadan hemde. kozaa, kozal ve ipeke 2018 in parlayan yıldızı olmaya aday
Anladım. Ama daha değişik şeyler var. Olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum ama finansal tablolar açıklanmadan ikinci aşamaya geçilmez.
mahkeme ve satış süreci daha sonra
Burasi insanlarin bilgilerini paylastigi bir forum degil mi?
Ozelden yazar misin?
Degisik durumlar da var!!!
Yanlis anlamayin da sn gomit, bilgi gizleyip de forumda yazi yazmak celisiyor.
Sonucta hepimiz tasiyoruz bu mallari.
Bilgilerinizi paylasirsaniz seviniriz.
Saygilar
Simdiki yukselisi gorun bakalim.
@Ahmet Buğra. Beyfendi, biliyorsunuz ki burada geçmişe yönelik şeyleri konuşmak serbest ve etik. Ama benim sorduğum ve poyrazın cevapladıkları aslında çok da etik değil o yüzden özel tazmasını istedim siz de isteyin size de yazayım özelden. Bu bir kulaktan kulağa oyunu değil. Benim bildiklerimle poyrazın bildikleri çakışıyor mu diye merak ettim. Bu diğer forum üyelerini korumak içğn aslında. Çünkü grafik paylaşmaktan muğlak bir paylaşım. Kolay gelsin.
sanki bir şeyler olacak hayırlısı bakalım
Ipek 15 20 dk ya yukari kiracak.
Gomit rica etsem Benin’de bilgilenfirşrmisim özelden tşk
Zaman doldu kardeş
İnşallah bakalım
Bu kagıdın gidecek çok uzun yolu var. Ha bugün gidermi bilemem ona para babaları karar verir. bi bakmışsın bugün düşmüş yarın tavan yapmış. Şu bir gerçek ki son 10 gündür müthiş topladılar. 1 sene önce aselsan 10 lardaymış sora hepimiz arkasından bakakaldık. Bununda öyle olacağını tahmin ediyorum ama daha kısa vadede olacak.
Tesekkürler kardeş. Aslında bu gerçeğin herkes farkında ama baskıyla algıya oynayarak mal toplamaya çalışıyorlar. Bugün 5.77 yi geçemedi 5.80 kadar mal yığdılar. Simdi ky de 5.77 bidaha olsun yada 5.80 e bir çıksın satacam düşüncesi oluştu. Tekrar oralara çıkarıp mallar toplanacak sonrası beklenen...
Bistte düşüş devam edebilir ancak bundan korkmuyorum. Düşüşün bu kozalak gurubuna iyi gelecegini düşünüyorum. Şişen Bistte herkes güvenilir liman arayışında.
Senaryo tıkır tıkır işliyor fiyat 5.78. Değerli arkadaşlar son bir uyarı bu gurubun kağıtlarında açığa mal satmayın kredili mal almayın.
Guzel bir kapanis oldu