Haklısın... Bir satışın karşılanması demek o satışların yapıldığı fiyat aralığında yada üzerinde kalabilmesi demektir. Umarım haklısındır ki patron bir kurumdan satıp diğer kurumlara dağıtmış olsun malını.. Bol kazançlar
Printable View
Üstad yogunsun ama bir sorum olacaktı müsait bir zamanda cevaplarsaniz[emoji4]
Aylık grafik lere bakıyorum tl bazında (siz gerçi uzun vadeli grafik lere log ve usd bakıyorsunuz ki en doğrusu biliyorum)
gördüğü 4.19 sanki kanal desteği gibi .Ben tabi cepteki programa göre söylüyorum.
Aşağı 3.78 e giderse tamamen bozulma olmaz mı grafikte.Tesekkurler
https://i.hizliresim.com/dOBmZQ.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet çalışmanızın doğru olduğunu düşünüyorum ve o nedenle uzun zamandır 4,22/4,24 görmeli diye yazıyorum.. Aynen dediğiniz gibi kırılır ise fil yükseliş trendi kırılacak ve yatay bir bant oluşacaktır ve yukarıdaki Yazımda zamanda verdim.. Saygılar Bol kazançlar
Sanki bir tavan yakışır :) bol kazançlar
Bilanço mu geldi üstad
https://i.hizliresim.com/5DqNGq.png
Kayıtlı sermaye tavanı onaylanmış.30 trilyon.
Yanlış gormediysem zarar da 4 trilyon gelmiş
Brüt kar 5,010, 251 TL..
Üstadım forumda bizler küçük çaplı hissedarlarız, menfaatimize bir durum varsa ortaya yaz lütfen, eğer yoksa da buraya yazıp bizleri meraklandıma ne olur. Empati yap aynı şeyi düşüneceksin.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
estağfurullah sn. xanax27, böyle bir amacım yoktu kesinlikle. mali tablolar ilgili kısa bir değerlendirme yapmıştım. şahsi fikrim olarak ciro artışı dışında çok da olumlu bir şey göremedim. umarım % 50 ciro büyümesini 2018 yılında da devam ettirir. herkese bol sabırlar ve kazançlar.
Duyarlılığınız için tüm yatırımcılar adına teşekkür ederim.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet dostlar ne yapıyoruz..
Caanım sermayeyi düşürdüğunde yanmıştı yine canımız..
şimdi duramadığı için rahat sermayeyi kat kat artırıyor..
bitmeyen lotlarınını da en düşükten verdi.ki hala var elinde..?
üstadlarımız..aydınlatınız yolumuzu; destekleme alımı mı..
yoksa yükü azaltma mı..
bir ışık çakın..bir kuş uçurun..
bu sessizlik bu puslu hava..
kasavet e düşürür adamı..
Sn. Corau 40 senelik şirkete ve patronlarına inanıyorsanız (geçmişte işletme kurup Marshall a satmış ve senelerden beri bu piyasanın kompedamanı olmuduğunu düşündüğüm şirket ve ortakları) bu seviyeler den pozisyon arttırmak gerekir... Eğer şirkete ve patronlarına inanmıyorsanız tabiriniz ile yükü hafifletmek gerekir.. Karar sizin... Düşüncem gidişat kısaca halka açıklık oranında %38/%41 bandına çıkarılacak girişimler görüyorum haber akışında ve tahta hareketlerinde... daha sonrasında yüksek bir bedelli hazırlığı... Teknik olarak ise her zaman belirttiğim üzere 4,21/4,24 üzerinde 6,83/6,85 kısa vade hedeftir.. 4,21/4,24 bandı altında ise 3,74/3,78 ve aşağı yönde Seneryoda yatay ve uzun sancılı bir sürece hazırlıklı olmak gerekecektir... 6,85 üzeri seneryo larda 11,60/11,80 görünmektedir ki bunu destekleyecek haber akışı henüz netleşmemekle beraber ambalaj sektörünün rekabet ve karlılıkta genel düzelmeler sonucu şirket yapısındaki düzelmeler ile gerçekleşecektir ve bu Seneryoda tahtada eski yatırımcı çok az kalacak yeni yatırımcılar ile oluşacaktır.. Bol kazançlar
Sn corau, temel olarak maalesef hala artan ve uzun vadeye yayılamayan finansal borçlar sebebiyle 2018 yılında da zarar açıklamaya devam etmesi çok muhtemel. ayrıca düşük brüt kar marjı sevebiyle EBITDA bile negatif kalmaya devam edebilir. bu dediklerim 2017 deki % 50 ciro büyümesini 2018 de devam ettirmesi halinde bile gerçekleşmesi muhtemel senaryodur. ciro büyümesindeki ivme azalırsa tam yandı gülüm keten helva olur. Bende sn. jackalav gibi ortak satışının devam edeceğini düşünüyorum. neticede ortaklar şimdilik bedava kaynak yolunu seçmişler şirketin dönmeye ihtiyacı olan nakit için. teknik bilgim olmadığı için hiçbir yorum yapamayacağım. 2018 yılında daha ihtiyatlı olmakta fayda var diye düşünüyorum. bol kazançlar
Teknik ve temel anlamda yazılması gerekenler yazılmış. Benim düşüncem şirketten gelen birkaç ifadeyle ilgili
Son bilanço raporunda kısa vadeli borçların uzuna yayılması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir diyor.Bu bir haber olabilir
Aklıma takılan bu ifade niye konmuş
https://i.hizliresim.com/Vrzqzy.png
Buradan bir şey çıkar mı
Geçmişte diğer şirketlerde örnekleri var
Tabii biz haber göndereceğiz denmez .Haber gelecekse bir anda gelir.
Teknik anlamda 2014 yılından beri ne zaman kanal desteğine degse en geç 2nci ayda yukarı tepki var.Kanal desteğini kırarlar mi ben zannetmiyorum
Sadece acaba olumlu birşeyler olabilir mi diye düşüncelerim bunlar.
Şartlar olusmamistir . Canları istememistir
Teknik olusmamistir.vs vs.
İsteseler oluştururlar.Uzunyol ailesi Köklü aile sayın thejackalav in dediği gibi duayen bunlar marshall gibi firmada ortaklığını devrettiler
4ceyrek yapmamaları bir 4 çeyrek daha yapmayacakları, yapamayacaklari anlamına gelmez. Haber gelecekse bir anda gelir.
Ayrıca ortak satışına ben inanmıyorum.Ha oradan gelen parayla şirketi dondurdukleri kısmı na itirazım yok.Bunlarin kime satildigi önemli.
Küçük yatırımcı tahtada ancak yeşil ışıklar yanmaya başladığında girer.Aşagi giderken kırmızılar yanarken eller titrerken ve şirketin durumu belliyken zor girer tahtaya.O tavan olduğunda sattılar mesela küçüklere.Çunku o zaman kimsenin şirketin durumu aklıma gelmez .Tavan çünkü.
Hic yukarı kaldırmadan sattılarson 350 bin lotta
Son sözüm bütün kötü haberler dipte gelir
Teşekkür ederim size de bol lazanclar
degerli ustadlarimiza selam ve hurmetle; alakaniz icin tesekkurler.
http://fs5.directupload.net/images/180305/curunp6l.jpg
25 ocaktan bu yana alan ve satanlar,
hayırlı kazançlar.
Teşekkürler sayın cefaks
Teknik anlamda 2014 yılından beri ne zaman kanal desteğine degse en geç 2nci ayda yukarı tepki var.Kanal desteğini kırarlar mi ben zannetmiyorum
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum sn. THUNDERBOLT a.. Sert yukarı dönüşler mevcut. Nacizhane fikrim satmayı düşünen arkadaşlara pasif satış yazmak yerine aktif alıcıya vermek yönünde olacaktır. Bol kazançlar
4,48/4,52 altındaki hareketlerin, bu seviyeler üzerine çıkıldığında ayı tuzağı olarak görebilmemiz mümkün olabilir.. Bu seviyelerde İşlemlerin çok dikkatli yapılması ve montamlı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.(algılatılmak istenen ile yapılmak istenen farklı olabilir) Bol kazançlar
sayin thejakalav,
Gedza daki ongorunuz icin tebrik ederim.
bilgi konusur para dinler..
Evet daha öncede gedza da güzel yorum yapmıştı
Şimdi biz patrona kızıyoruz ama gedza bedelsiz açıkladı iyi kar geldi ona rağmen tavandan birileri iyi mal verdi.
Eminise göre çok iyi firma ama işte onda da %20 ye razı oldular
Bu arada bizim kağıtta sanki bugün biraz hareketli olacak gibi. Hayırlısı bakalım
EMİNİŞ AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. nin 30-03-2018 14:00 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir.
Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.
Bugün pek belli etmemeye çalıştılar ama son dakika tahtayı cizisleri iyidi
https://i.hizliresim.com/nOpAM1.png
Bu genel kurulda esas sözleşme değişikliği ve kayıtlı sermaye tavanı oylanacakmis.
Bizi neler bekleyecek[emoji4]
Uzun süredir bilgisayardan grafik bakamamıştım. Bugün bakarken (Haftalık) (logaritmik ve usd )bu oluşumu yeni gördüm. Yine buradan bir şey çıkar mı diye düşünmeden edemedim.
https://i.hizliresim.com/LbNp0V.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Teşekkür ederim üstad inşallah dediğiniz gibi iyi bir aylık kapanış yaparız
Umarım... Herkez aynı grafiğe bakar aslında ne görmek istediğinle alakalı.. (indikatörsüz grafikler) Bugün satış yapan biri aynı şekilde aynı grafik ile aynı tarihte 3,78 civarınıda görebilmektedir...sonuç olarak olayları analiz ederek grafiklere uydurabilmektir.. Doğru analiz edilen grafiklerde olayların gidişatını iyimsermi yoksa kötümser mi haber verir... Vermiş olduğunuz grafikte usd bazlı bir önceki dip şirket sermaye eksiltiminden sonra şirketin batma seneryosunda oluşmuştur.. Sonraki yani yeni dip neden oluştu.. Durum ne.. Nereye gidiyor.. Ne olacak dibi.
Sonuç... Ya şirketi kendi varlıkları ile kurtarma döndürme yoluna gidilecek.. Ve biz 3,78 civarını yaşayacağız.. Yada dışarıdan kaynak aktarılacak sermaye yükseltilecek tulipack büyüyecek yeni sektör gelişirken pazar payında küçülmeyecek ve ortaklık düşünülecek. Yeni faaliyet eklenecek vs.. Gibi yatırımcı hangi inanıyorsa o şekillenecek.. Bol kazançlar