Nasıl yansır acaba artı 7 milyon kar açıklamış
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nasıl yansır acaba artı 7 milyon kar açıklamış
Bence siz bir daha bakın.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
https://resmim.net/f/AEkG00.png
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
AŞAĞIDAKİ TABLO 2017 YILI 4 UNCU DÖNEM GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ EKİNDE VERGİ
DAİRESİNE SUNULMUŞ OLUP SERMAYE PİYASASI MEVZUATINA GÖRE DÜZENLENMEMİŞTİR.
İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.
1 Ocak- 31 Aralık 2017 Hesap Dönemine ait
Ayrıntılı Gelir Tablosu (TL)
GELİR TABLOSUCARI DONEM-2017
A.Brüt Satışlar2.013.083.485,85
1.Yurtiçi Satışlar2.013.083.485,85
2. Yurtdışı Satışlar0,00
3. Diğer Gelirler0,00
B.Satış indirimleri (-)1.188.843.247,36
1.Satlştan iadeler (-)6.725.036,29
2.Satış iskontoları (-)1 .182.1 18.211,07
C.Net Satışlar824.240.238,49
D.SatışIarın Maliyeti (-)758.982.416,41
1.Satllan Mamuller Maliyeti (-)0,00
2.Satılan Ticari Mallar Maliyeti (-)758.555.091 , 74
4.Dlğer Satışların Maliyeti (-)427.324,67
Brüt Satış Karı veya Zararı65.257.822,08
E.FaaIiyet Giderleri (-)75.049.021,15
1 .Araştırma ve Geliştirme Giderleri (-)0,00
2.Pazarlama Satış ve Dağıtım Giderleri (-)54.001 .653,92
3.Genel Yönetim Giderleri (-)21 .047.367,23
Faaliyet Karı veya Zararı(9.791.199,07)
F.Diğer Faaliyetlerden Olağan Gelir ve Karlar105.549.907,48
1 .lştiraklerden Temettü Gelirleri3.199.173,35
3. Faiz Gelirleri37.762,53
5. Konusu Kalmayan karşılıklar7.228,05
6.Menkul Kıymet Satış Karları0,00
7. Kambiyo Karları4.013.430,25
8. Reeskont Faiz Gelirleri66.105,19
10.Diğer Olağan Gelir ve Karlar98.226.208,1 1
G.Diğer Faaliyetlerden Olağan Gider ve Zararlar (-)96.271.313,08
2. Karşılık Giderleri (-)255.687,04
4. Kambiyo Zararları (-)444.294,06
5.Reeskont Faiz Giderleri (-)37.067,52
6. Enflasyon Düzeltmesi Zararları (-)0,00
7.Diğer Olağan Gider ve Zararlar (-)95.534.264,46
H. Finansman Giderleri (-)4.586.854,44
1 .Kısa Vadeli Borçlanma Giderleri (-)4.586.854,44
2.Uzun Vadeli Borçlanma Giderleri (-)0,00
Olağan Kar veya Zarar(5.099.459,11)
1.01ağan Dışı Gelir ve Karlar311.726,31
I.önceki Dönem Gelir ve Karları40.429,08
2.Diğer Olağandışı Gelir ve Karlar271.297,23
J.OIağandışı Gider ve Zararlar (-)2.645.587,00
1.ÇaIışmayan Kısım Gider ve Zararları (-)0,00
2.Önceki Dönem Gider ve Zararları (-)562.185,77
3.Diğer Olağandışı Gider ve Zararlar (-)2.083.401
Dönem Karı veya Zararı(7.433.319,80)
K.Dönem Karl, Ver i ve cır er Yasal Yükümlülük0,00
Dönem Net Karı veya (Zararı)(7.433.319,80)
Pasta atında .....keselim beraberpastayı.
Aynen dediğiniz gibi sn paydaşım.
Özür dilerim ben alelacele bakıp yanlış görmüşüm
O zaman yarın piyangodan ne çıkarsa mı diyoruz ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yarın bizi ne bekliyor sert düşüş olur mu sonuçta bu zarar bekleniyordu..
Korkudan kimse cevap vermiyor galiba (:
Eskiler bekliyor hazırlıklı peki yeniler hazırmı burası intem heran herşey olabilir.
Veya tam tersi de olabilir ? Bu şekilde zarar açıklayıp tavan yapan kağıtlarda oldu..
Yarın da sert hareketler yapıp kendini tekrar takasa da sokabilir ? Her şey olabilir durumu var galiba ?
Yarın ola hayrola
yarın sert hareket yapsada zaten bürüt takasta yarın seans sonunda bitiyor...pazartesi salı sert aşşağı ve ya yukarı yaparsa.bürüt takasa girer tekrar...........HER ŞEYİN HAYIRLISI............TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER.UMUTLUYUM.2018 İN FLAŞ HİSSESİ OLUCAK.fiat yok bunlar yanlış şeyler sadece şirketin beklentileri ve aldığı kararlar ....bana cazip kıldırtıyor.sizlerde inceleyin en doğru kararı kendiniz verirsiniz.güzel paylaşımlarda bulunan doslarada tşk edeiyorum...............
Klasik intem bilançosu
O kadar satışa zarar diz boyu
Amma kımı kandırıyorsun ılaççı
Olmuş eşşek kurttan korkarmı hiç
Bu kagidin zaten kar acikladigi gorulmedi senelerdir, ama baen şahsen bu % 200 lük bir prim yapinca dogrusu iyi bir kar da aciklayabilecegini aklimdan geciriyordum fakat yine zarar açıklaması, beni soyle bir dusunceye sevkediyor, sermaye artirimi olabilir, fakar kurnaz gecinen malum kişi 50 civari mala atlayanlari dokmek icin yine zarar aciklamiş gorunuyor, aciklanan zarar fiyati düşürüp key e baski icin kullanilacaktir umuyorum, bunlarin oyunlari bitmez,spk zaten yillardir uykuda, patron, spk, kanka olmuşbu uülkede, ,,herşey serbest bu ülkede.
Dusunebiliyormusun adam halka aciliyor, ismine guvenip kagidini alan kisileri, yillarca zarar aciklayip paralarini pul edip, bedava fiyattan satana kadar baskiliuor, mallari bedavaya geri topluyor, yuzlerce madur ysratiyor, spk elinden gelse bravo nasil becerdin deyip madalya verecek,adama senin halka acilma amacin nedir, bu yaptigin şudur demiyor da,yahu kardeşim sen nasil yiyeceksin coluk cocuguna nasil yedireceksin bu paralari, zor yersin o ahli paralari, bunun adini siz koyun , ben coktan koydum, bana kalsin.İSTE ETİK lik ülkemizde boyle bir sey,
DOSTLAR..........vergi dairesine geçici vergi beyannamesi ile birlikte mali tablo da verilir. bilanço verilmez, sadece gelir tablosu verilir. 4.dönem (12 aylık) geçici vergi beyannamesinin son verilme tarihini bilmiyorum ama bu beyan ile sadece şirketin kendi faaliyetlerine yönelik kar ya da zarar beyan edilmiş olur. şirketin iştirakleri, bağlı ortaklıkları, yurt dışı iştirakleri vb. ile mali veriler daha sonra birleştirilir ve konsolide hale gelir. burada birleştirilmiş (konsolide) kar veya zarar farklıdır.sonuç vergi dairesinde .7 .500 milyon zarar var..kimseyi yanıltmak istemem dostlar.......ben şahsım kişisel düşüncem .çok inceledim gelen bilançoyu.bir ihtimal.farklı çıkabilir..
arkadaşlar bir örnek vereyim..2014 bilançosu ..tekfen ve alkatelden.............. Tkfen 184.460.597 - TL -64.261.000 - TL tekfen bunu araştırın kardan zarara dönüş..........alcatel. Alctl 18.321.685 -TL -18.789.699- TL..buyrun birde...... Aygaz 110.002.505 -TL 205.253.000- TL kar iki katlamış konsolide bilançoda.....umutsuz olmamalı.bence...siz degerli dostlardan ricam .varsa takas paylaşacak dostlar .paylaşsın takasları.............TAKAS...........
Bilanço Bildirimleri Yatırımcıyı Yanıltıyor!'' Vergi dairesine yollanan bilançolar ile, sonrasında gelen spk uyumlu esas bilançolar arasında çok ciddi farklar olduğuna ve bu durumun yatırımcıları çok ciddi yanılgıya ve zarara düşürdüğüne hep şahit olmuşum. Bu nedenle de bu durumun engellenmesi ve gerekirse iki bildirimin de aynı anda yapılması gerekir.malesef küçük yatırımcı düşünülmedigi için.zarara uğratılıyoruz.DİKKAT........AMAN DİKKAT...........................
ZIPZIP...KARDEŞ...aynen ..bakın dikkat ve sakinlikten ne çıktın...tavan yaparmı bilmem.bilançoda .var sıkıntı..iyi bir şey çıkabilir...konsolidede.................yokmu bir baba yigit şu İNTEMADA ..TAKAS PAYLAŞACAK..................
Hakkaten, takas atacak yokmu ?
ben üç ay kurumda olmadan .borsayı takip edicegimden pasta gerafik ve takaslara ulaşamıyorum..dostlar .geçici bizi idare ederse sevinicez belki çok istekte bulunuyoruz...takas diyoruz pasta diyaoruz grafik diyoruz.bunuda degerlendirip güzel .yazılarla.güzel şeyler paylaşıyoruz öyle umuyorum.burdada .formda çok güzel paylaşımı olan bir çok dostumuz var.oblarada tşk ederiz...ayrıca emeklerine sağlık............lütfen hoş görün
Bir oyun daha önlendi,malına sahip çıkan kazandı bence kazanacak,tavsiye olarak yorumlamayınız.
Anlaşılan fazla ky kalmamış..
Geçmiş yazılarınızı okudum ve size güvenerek ve inanarak intemaya girdim ben de. Diğer kağıtlardan baya zarardayım. Artık bu hisseye girip beklemeyi tercih ettim. Umarm burda zararlarım çıkar ve kara geçerim. Çünkü öyle bir potansiyeli anlatmışsınız. İnşallah mahçup etmez. Ekstra yorumlarınız varsa duymak isterim. Kağıt son günlerde hep yüzde 10 15 yapıp geri geliyo tavana gitcekmiş gibi yapıyo ama gitmiyor. Bi sıkıntısı sancısı var sanki. Keşke bi haber gelse. Saygılarımla
Şerefsiz herif 129 lotun hesabını yapıyor. Tektek Lotları sayıyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen 47.56 yı gör Sonra hiçbir şey olmamış gibi 43.00 a kadar gel
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar bu gün seans sonu itibariyle bürüt takastan .çıkıyor .asıl pazartesi.tahtada çok heycan olur.yön belli olmaz .aşşağı basabilirler.yukarıda çekebilirler..çünkü 47 den alan bugün satamaz .yarını beklemeli.ayrıca yukardan satanlarda bugün alamaz.iki kurumda hesapları varsa o ayrı .tek kurumsa 47 den satan 43 ten malını yerine koyamaz.alın size bürüt takas.......pazartesi salı.her şey olabilir..ah ah yokmu takas atan cuma cuma bugün ey müslüman
cumadan sonra .bekliyorum tepkini.beynamaz ilaççı...bürüt takastan çıkış günün bu gün.ben yukarda kapatır diyorum tavan tavana yakın.yazdığımdan etkilenip sakın almayın bu bir düşünce sadece beni bağlar.saygılar sunuyorum.her kese hayırlı cumalar..takas atın bakalım.
Eyvah eyvah.... Neler görüyoruz, sonrada ky ağlıyor, daha çoook ağlar bu kafalarla
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.