gecici olabılır ama süründürücü olacagı kesın sanki şirket batmış spk ya şikayet etmek lazım
Printable View
ayrıca bu satışdan gelecek para gelecek bılançoya yansımayabılır...
Kimse etkilenmesin ama aylardır hep böyle .Bi fırlıyor tavan veya yakın bi seviyeye.Peşinden tekrar 3.6 3.8 arasına.
Merhabalar bende aranıza katıldım. Bugün olağanüstü genel kurul açıkladılar
30.11.2018 . Hayırlı olur inşallah.
Bugün de 3.60 a kadar aldık. Şimdilik yeterli . Ytd.
İyiki aldınız yoksa 3.5 olacaktı bugün demekki :) Bişey soracağım.Geçen haber geldi 4.40 tavan olup döndü.Üstelik hızlı döndü.Bu gelen haber 1 ay önceki haberin aynısı değilmi.Eğer aynısıysa niye geldi? Ben bunu düşünüyorum .Demekki haberi tekrar verip yukları taşıyıp hemde tavana kadar .yukardan mal sattılar.Çünkü bi hisse tavan olup bozup dönse bile yüzde 5 6 ekside olur .tekrar tavan fiyatı görülür vs. tabi eğer 2 3 gündür çok çıkmamışsa.Hatekte öyle bi çıkışta olmadı hatta düşüşteyken oldu.Dediğim gibi eğer aynı haberse resmen yukardan mal satmak için yapıldı.NOT: aynı habermi bilmiyorum.
Yok olan şöyleydi ilk haber satışın yapıldığı fakat tahsilatın 4de 1 hemen 4de 3 ude aralik gibi olacak demişti
Son haberde ise devir işleminin onaylanıp tahsilatın tamamının hesaba geçtiği şeklinde idi.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben aynı surundrmeyi gedizde yaşadım.mali toplayıp uçtu
Buda onu taklit ediyo. Çok daha iyi olcak bu topluyorum 65 altından
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de 3.56 - 3.60 arasında kumbaraya attık. Yarında alıp alım defterini kapatırım. Epeyce aldık. Hayırlı olur inşallah. Vade sorunum yok. Ytd.
hissede bilinçli satış baskısı var bilanço ıyı gelecek olsaydı satın alması gerekirdi ters buyuk çanak yapacak gibi gözüküyor hıssenın gıtmesı için olumlu haberleri iç eddiler yatırımcısına sü,rekli zarar edirmiş sahiplerinin umurlarında olmayan bi tahta kımseye alın dıyemem alanı verem eder..tahtanın sahibini tokatlayacak adam gibi spek lazım ki yatırımcısına umut versin .bir çok hisse geberikken ilgi çekmez .....
spk ya suç duyurusunda bulunulması gereken bı thta defter degeri 10 üzeri ama yıllardır yatırımcısını üzmüş bir çok iştiraki olmasına ragmen kar düşük gösterilmiş iştiraki ni satıp yatırımcısına dagıtmak yerine kasasında tutmayı tercih edmiş her guzel haberi yatırımcıya hisse kakalamak için kullanmışlar hısseyı 3,50lerden satan ın kar satışı yaptıgına ınanmıyorum spk nın ıncelemesi lazım kim ndn malıyeti altında satış yaparak hisseyi düşürü,yor...
Haber akisi gelmeye başladı araci krum kp leri sayaha indi hisse dususteyken ortada yoklar pessa valaa
Varlık satışı yaptı biraz nakit sağladı ama hala kısa dönemli borçlarını karşılamadan uzak,.. Borçları karşılamak için bedelli sermaye artışı mı yapacak veya başka varlık mı satacak veya refşnansnan mı sağlayacak, bunların belli olmağı gerek...
izleyici sayısı arttıgına gore sazanlar hısseye atlamış olmalı hatek pişmanlıkdır ne haber geldıyse ıçıne eddıler tahtada at koşturan spege biri haddını bıldırmedıkce küçük yatırımcının ekmek yemesi çok zordur
6 aylıkta da vergi dairesi iyi geldi konsolide de zarar açıkladı!
3.55 be 3.60 arası aldıklarımı 4.00 verdim. 3.76.ve 3.78 arası yerine koydum.çok kısa bir sürede. Ytd.
alnusla gedık invest tahtanın içine ediyorlar .....
şirket batıyomuş zarar açıklamış yada bılanço daha önce satın alınmış havası verıyorlar her gelen alıcıya mal ıkram edıyorlar sanki malıyete bakmıyorlar hiseden kaçıyorlar gibi......
bugunki ve gecen kı haber geldıgı gunki işlemlerin incelenmesi için spk ya yazı yazdım beklenti satın alınmadıgı halde yukarı çekip mal boşaltmak tahtayı kumara çevirmekden başka bişey degil...
Vergi dairesi 9 ay kâr.
12.618.405tl. ytd.
asıl bılanço cumaya bana kalırsa iştirak satışı bılançoya yansımamış amaa bılnço eskılere göre guzel gelecek gıbı.. bundan sonra istedgı kadar sılkelesın yön yukarı olacak g.k ve 12aylık beklentısı olacak...tek sıkıntı spegin korkak olması...
Ulan spk bu hisse düşerken kılın kimildamiyor hisse yükseldiği an devre kes milleti kaçır birde şirkete sorsan 57 milyon kambiyo fur farkı finans giderimi olur kara nasıl denk getirdin bunu de bu kadar karı nasıl yok ediyorsun bakıyım desene
ellı kere yazdık gıttıogı yerde durmayan sadece kendılerıne para kazandıran bencıl bi hisse...
genelkurula kadar gıdecek gibi.....
tam sipeklerin isteği türden senet sığ, B gurubu, sağlam birgün operasyon yaparlar götürürler üç beş kat kanımca. Piyasada başkada yok.
Hateks in tekstil alanındaki faliyetlerine dışında bir faliyeti var mı?
Hateks in grubun diğer şirketleri olan gazelle tur a veya Letonia turizm tesislerine herhangi bir iştiraki var mı?
50 milyon olan Kayıtlı sermaye tavanını uzattılar.
Mevcut 77 milyonluk finansal borcu karşılamak için bir bedelli veya tahsisli sermaye artışı söz konusu olabilir mi?
bedelli vermeyecek olsaydı götürürlerdi sürekli algulum ver gulum yapıyorlar hisseyi toplayan yok ......
Varlik satisi yapıldı. 30 milyon civari alacak yada bu aylarda aldik yani 12 aylikta iyi bir gelişme olacaktir. Birde su Suriye isi bitse suriyedeki fabrikada devreye girerse artik bekledigimize degecektir insallaha
spk speklere ceza verıyor ayagına küçük yatırımcıyı döktüler hısse 7 senedır geberık bedellide verse kendi karşılamak zorunda o yuzden bedelliden zıyade tahsisili olabılır eger sermaye artışı yapacaksa....... satışdan gelen para aylıklara yansımalı o hızla götürebilirler gerısı nı zamn gösterecek..
Bu şirketin önünden sık sık geçiyorum.Nasıl olurda sermayesi düşük ve bu kadar toplu hisseyi bunca yıl süründürüyolar anlamış değilim.
patron hisse satacakmış bakalım nasıl satacak alıcısını küstüren tahtada...
Bu ne anlama geliyor.Bedelli yapmak istemiyorum çünkü 1 tl den kimseye hisse vermek istemiyorummu yoksa elimdeki hisseleri satmaktansa kayıtlı ama işlem görmeyen hisseleri bu fiyatlardan satıp cebime parayı öyle koyarımmı.Daha detaylı bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi...
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
Defter değerine yani 10 liranin üstüne cikarmadan satmazlar hatta ve hatta eski 30 lara cikarip ordan asagi 20 ye kadar verip o parayi şirkete borc verir ve 1 yil içinde borca karsilik 10 liradan tahsisli yapar gibi birşey bekliyorum. Adam kasaya nakit koyar hissesinide geri alır kimseye birşey olmaz