1 saat 10 dakikada 11 milyon lot hacim olmuş. Bugün diğer günlerden farklı görünüyor.
bakalım gün sonu dönüp dolaşıp aynı deliğe girecek mi yine ?
Printable View
1 saat 10 dakikada 11 milyon lot hacim olmuş. Bugün diğer günlerden farklı görünüyor.
bakalım gün sonu dönüp dolaşıp aynı deliğe girecek mi yine ?
İşyat ve gedik almış vermiş gibi yeni bir oyuncu gelmezse bugunluk oyun bitmiş gibi
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de dünden grafiği inceleyip 1.87 1.92 seviyelerine sat vermiştim bi baktım 1.91 e gelmiş 1 kademeyle yarısını kaçırmışım, ama 1.87 altına indi bir kere salar gibi ytd
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonra buralardan aşağıya pekte salacaklarını sanmıyorum. Zaman daralıyor artık, pozisyon almak isteyenler başladılar işe..
pardon bilgi sahibi değilim. neye zaman daraldı
Çağrı fiyatına ve yeniden değerleme fiyatının belirlenmesine.
Tarih nedir?
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MİGROS Kipa'nın satın aldığı yaklaşık %95,5' hissesi için çağrı muafiyeti müracaatında bulundu. Ayrıca Kipa'nın; "maliyet modeli" ile değerlenmekte olan gayrimenkullerin (arsa, arazi ve binaların) 01 Mart 2016 – 28 Şubat 2017 özel hesap dönemi yıl sonu mali tablolarından başlamak üzere "yeniden değerleme modeli" ile değerlendirilmesine karar verildi. Şimdi her ikisi içinde belirlenmiş bir tarih yok, zaten herkeste bunların sonucunu bekliyor.
Teşekkürler belli bir tarih açıklanmış ta ben kaçırmışım gibi bir algı oldu o nedenle sormuştum.
Gedik iş almış vermiş iş bitmiş
Migros ile birleşmesi ihtimal dahilinde, o nedenle pariteye dikkat ediyorum. Bugün ilk defa 23 üzerine atmış ama geri çekilmiş. 23-24'ten sonra kalıcı olarak 2'nin üzerine atar gibi geliyor bana..
Bir de haftaya genel kurul toplantısı varmış, belki bazı şeyler netleşebilir. Ytd
SPK bülteni yayınlanırsa bugün bir atraksiyon daha olabilir.ytd
[QUOTE=cerit;242796]MİGROS Kipa'nın satın aldığı yaklaşık %95,5' hissesi için çağrı muafiyeti müracaatında bulundu. Ayrıca Kipa'nın; "maliyet modeli" ile değerlenmekte olan gayrimenkullerin (arsa, arazi ve binaların) 01 Mart 2016 – 28 Şubat 2017 özel hesap dönemi yıl sonu mali tablolarından başlamak üzere "yeniden değerleme modeli" ile değerlendirilmesine karar verildi. Şimdi her ikisi içinde belirlenmiş bir tarih yok, zaten herkeste bunların sonucunu bekliyor.[/Q
Halka acık 4.5 için cagrı muafiyeti basvurusu yaptı 95.5 için degil
Zaten 95.5 hisseyi kipadan satın aldı
iyi eksi kapatmadı bari..:bravo:
karanlık odada ipini çekti
AO 1,8646
Kapanış 1,83
Buyur burdan yak :)
SATANLAR
http://i.hizliresim.com/vb6Aar.jpg
Şşşş güzel abiler,noldu bassanıza tahtayı aşağıya:kahkah:
Ne değişti de ankara misket havasına geçtiniz:kahkah:
j-o-i-n verebilecek yada kademe paylaşabilecek varmı?
Bu sefer çok hızlı gitmiyor yavaş yavaş bu güzel tabii ki. 91 geçti zaman ne yapacak ona göre kendini belli eder.
1.90 dan ne kadar satıcı var
Benle beraber yollamışsın
daha çok bezdirime yapılıyor akşam 1.84 dönersek yine şaşmam dönez ise o da sıkılmış demektir bu fiyattan
ben sattım bugünde almayacam hergün yükselmez yarın bakıcam hisse duruldu ytd
Miğrosun kipayı bunyesine katması miğros olarak devam etmesi kesin olduğuna göre.
Bu işlem cagrı zorunlulugu getirecektir.Cagrı fiyatıda asağı yukarı 2.25 dir.
Şuan hisse 90 kademesine oturdu.dolayısıyla 90-25 arası marj azaldı.
Bu saatten sonra marjlar azaldıkca hisseye iştah dahada azalacaktır.
Beni biraz korkutan iş bankasinin elinde bulundurdugu toplam lot sayisi
Satmaya karar verirse zurna zirt der gibime gelio... acikcasi sayip satmama konusunda tereddutum cok
Acaba 2,25 i beklemeli mi yani tabii yukselecekse..
Grafik bilgim olmadigi icin yorum yapabilecek arkadaslardan yardim istiyorum grafikteki son gorunum nedir?
3 aylik durum...
Ek 2202
Sabahtan beri işyat 658 bin aldı. Hergun gunlukcu guvenilmez. Gun sonu takip edilebilir malı satıyo mu satmıyo mu? İş yat satışı baslarsa sat al dusunulebilir ytd
Diyerek arkadasim??
Kactan aldigini totalde ve kaca satacagini biliyor musun?
Yada paraya ihtiyaci oldugunda satmayacagini bana garantileyebikir misin?
Yada onu da gectim kozaa da garantinin aldigi fiyattan sirf baskilama amacli aldigi fiyattan asagiya sattigini biliyor musun? Garanti parasinin dusmani mi?
Bir bilgin varsa paylaşirsin yoksa adam gibi kelam eder haklisin derim
Haaa yoksa o zaman susarsin...