15.15........
Printable View
15.15........
Yön yukarı gibi
yatırım tavsiyesi değildir
15.24 den vedalaştım ben... Kalanlar daha çok kazanır inşallah..
beklentiminde ustunde vedalaştim.Ama takip devam
Lınk'ın satılacağı haberi bile yetti, satış gerçekleşse ne olur, kim bilir,helal olsun.
/o/i/n veya derinlik isteyen ozelden atsin.
Yine tavan yaparmı acaba
İşte borsa da böyle yerler bilenle bilmeyeni ortaya çıkartır.Para kazandırır veya peşinden baktırır.
Bu kadar sığ bir tahtada, mallanmak isteyen en fazla 40 bin 50 bin mallanabiliyor. Silkele silkele silkele olabildiğince mallan, ama nihayet tavan. Böyle bir haberle sert yükselecektir. Gerel'deydim en son. Tesla ile proje haberine %60 tan fazla yükseldi. Ki ne biçim bir derinlik her kademe yüz binlerce lot.
Burada kademeler bomboş. Banvit misal satış haberi sonrasında uzun süre 10 a katladı. Ama link borsadaki en sığ tahtalardan birisi. Ha bire açığa satışla korkutma amacı olacaktır fakat tutamazlar. Çok sert 3 gün tavanı var bence. Tabi uzun solukta satış ile birlikte biraz daha yükselir.
Fakat çok sığ bir tahta olduğundan bu satış haberiyle 3 5 gün içinde olabildiğince fiyatlayacaktır. Sonrasında asıl satış ile beklenti alınıp gerçek satılır. Yine yükselerek satış olur ama şimdi olabildiğince fiyatlar bence.
ytd
16.40 gördü. Zaten tavan 16.50 fakat olabildiğince 15.50 lere kadar bozdular. Bu sırada çok fazla lot el değiştirmedi. Hep satışlar dağınık. Belli ki karı yeterli bulan KY çıkıyor. Alım tarafında ilk beş aracı kurum çoğunu almış durumda. Diğer kısmı %10 larda. Satış tarafında ise diğer kısmı en büyük pasta. Üçte birinden fazlası diğer kısmı. Zaten ilk beş kurumdaki satıcılardan da A1 ve Marbaş gibi kurumlar yukarıdan açığa satıp tekrar üç beş kadame aşağıdan kapatmak kısa vade kar elde etmek isteyen kurumlar. İHLGM ve GEREL en son izlediğim tahtalardı, hep bu A1 ve Marbaş satıcıydı. Ama onlar açığı kapatıyor bir şekilde tahta devam ediyor %60 %70 lik yükseliş trendine.
Bu mesajı yazarken tahtayı 16.40 dan tam 15.50 ye indirmişlerdi. Şimdi baktım tekrar 15.80 e çıkmış. Çok sallıyorlar. Ve satışlar iyice dağılıyor. Alışlarsa toplu. Tahtayı banvt gibi süreceklerse bu ilk üç gün tavan tavan silkeleye silkeleye sonra tavana kadar toplamaları lazım. Kağıt çok çok sığ.
Bakalım...
ytd
ben pek anlamiyorum ama bu kağıdı ne zaman aldiysam kazandim ne zaman sattiysam altina geldi yine aldim bakalim çekirge yine sicrayacak mı
O tamamen şans usta. Şansınız yaver gitmiş. Ben de bir trade yaptım tuttu. Yukarıdan sattım aşağıdan aldım. Ama sonra bi sattım alttan alayım diye, hop 16.40 a kadar gitti. Çok yukarıdan tekrar almak zorunda kaldım bu defa tekrar aşağı saldı.
Şimdi tak diye tavana erkenden yapışsaydı kaçırırdım. Ya da tam tersine şans eseri 1,40 dan satsaydım tekrar saldığında aşağıdan alabilirdim. Ama yüzde yüz şans.
BANVT
ağustos 2016 - 2,40 tl
ağustos 2017 - 24,00 tl
Borsada bir bedelsiz bir de satış aşırı aşırı fiyatlar. Hele de bu kadar sığ bir tahtada.
Satışı olup sığ olan ve böyle potansiyelli hisselere bak istersen banvt son örneği.
Bedelsiz veren hisselere de bak yine, egeen vb. daha iki ay önce 9 du diyorlardı zamanında şimdi 300.
Ha tabi burası borsa ne olacağı belli olmaz. Fakat teknoloji hissesi her zaman aşırı fiyatlamaya caziptir. Yine sığ tahta sert harekete caziptir ve satış çok büyük bir haber borsada.
Bakalım. Her şey olabilir.
ytd
Evet bilenler ortaya çıktı.
15.60 yataya bağladı...ilk seans ao fiyatına yakın kapatcağa benziyor..2. Seans allah kerim..
Hisse 2 ay once 5'teydi. Once de butun sene 6'da. Ondan onceki sene 3'te. Ilk sayfasina bakarsan niye girdigimizi anlarsin. Sizin zannettiginiz gibi sans, rulet olayi degil bunlar. Bu mali toplayanlar da burdan toplamadi ve toplamaya calismiyor.
Ortada daha somut birsey yok. Nerden bileceksin patronun ne yapmak istedigini tam olarak?
Burdan kumar oynamaya giren, 2 ay once girip de her gun aglayarak naralar atan sahis gibi olabilir. Kumarbazlarin gelmesine gerek yok.
Ortaya oyle 3 tavanmis, Banvit 10 kat artmis gibi spekulatif seyleri atip duruyorsun. Tahtada hangi aracinin ne yaptigini takip etmeden bilmeden sallayip durma.
Risk var. Maliyet dusuk olunca riske katlanilabilir. Oteki sekilde burda psikolojisi bozuk insanlarla ugrasmak zorunda kaliyoruz durmadan.
3 ay once kimse yok, simdi millet gelmis basimiza hoca kesiliyor (bu kisim sahsina degil).
Yukarıdaki daha 2 ay önce 5 liraydı diyen arkadaş için sadece bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum.Alıntı:
Link Bilgisayar birkaç aya satılabilir.
Link Bilgisyar Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kasaroğlu, Bloomberg'e yaptığı açıklamada şirketin birkaç aya satılabileceğini söyledi.
Öncesinde şirket, KAP'a Kanal İstanbul'un geçtiği dört ilçeden biri olan Arnavutköy'de bulunan tarlasının değerleme sonuçlarını göndermiş ve bu deüer defterdekinden 34,3 kat fazla çıkmıştı.
Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkulleri arasında bulunan İstanbul Arnavutköy'deki 6 bin 543 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmazın değeri 12 Aralık tarihli değerleme raporuna göre 2 milyon 225 bin lira olarak belirlendi.
Bilançoda bu değer 64 bin 810 lira olarak görünüyordu. Bu da metrekare için daha önce 9,9 lira olan değerlemenin 340 liraya çıkması anlamına geliyor.
Değerleme çalışması Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kayıtlı listesinde yer alan Emek Taşınmaz Değerleme tarafından yapıldı.
Banvt ne alaka falan diye düşünülmüş olabilir. Banvitte de arsa değerlemesi yapıldı çok değerlenmişti arsası. Yine Banvt de satış haberi ile fitili ateşledi.
2 liradan 20 liraya çıkış çok fazla primlenme evet. Link şimdi 15 ten 150 ye çıkacak mı bir yılda? Bence o kadar fazlası spekülatifti banvitte.
Ama Link arsası bilançoda metrekare fiyatı 9,9 görülüyorken şimdiki 12 aralık değerlemesinde metrekare fiyatı 340 lira. Ayrıca bir de satış haberi var ki, ilk ağızdan çıkıyor satılabilir lafı.
ytd
Yahu arkadasim, ufak at biraz. Bu ne hep 3-4 aylik uyelerle ugrasip duruyoruz.
Tavukcu mu yemci mi tuzcu mu bu? Teknoloji sirketi. Onunde en guzel ornegi Logo iste.
O Logo'da 2 sefer yatti yabanci geyigi 2002 senesinden beri. Ikisinde de vardim.
3. de tutturdu. 2'de ortaya cikti. 4'te cagri oldu vesaire. 5 senelik bir surecti bu. Dur bir. Spekule edip durma hisse fiyatini Banvit'i falan vererek, 150 fiyatlarini sallayarak.
Bu fiyatlardan kimse kimse ye Link öneremez önermek hareketten önce olur.
Bu gün kimse geri gelmesini beklemesin yarın ne yapacağı önemli.
yorumlar pozitif yonde valla ilk defa bu kadar tirstım
Tavan hayırlı olsun
70316 lot bekliyor
an itibariyle 71513
Hayırlı olsun
80477 oldu
76689 düştü
Sapkamizi cikaririz sana.
http://somebody.net/userupload/link55.jpg
yukardan ufak ufak veriyorlar..bozabilir
tavan yalan olacak gibi 55 bin kaldı
42467 kaldı
45,543 oldu
Destek verin bozmasın sığ hisse düşüremezler
48267 OLDU satışlar çok cüzi rakamlarda ancak bi yüz bini geçerse çok iyi olur ytd..
flapta tavanda adamlar 769000 lot alış yazmışlar.. link 38204 oldu