Eğerki o o.ç uysa bir müddet sonra uçurur kağıdı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eğerki o o.ç uysa bir müddet sonra uçurur kağıdı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temel verılerı..cokmu kötü..nıye cıkıyo
Hapy kardeşim eline sağlık ara sıra paylaşırsan ikrama geçer
hele şükür 80 üzerine çıktı. gün sonu buralarda kapasın yeter.
en sonunda dallamalar hisseden ayrıldı.
Dün dipten alınan malları bekliyorlar
seans sonuna kadar eziyet devam edecek gibi
tam diyorsun 80 üzerinde kalacak adamlar 3-4 kademe birden indiriyor.
forum sessizliğe gömüldü bu iyiye işaret ne kadar az ky ilgisi olursa o kadar iyidir.
bu sefer 90 denemesi gelir haydi inşallah
dediğim olacak açılış aşağı kapanış arti. 82 kalktı
verdikleri 300.000 lotu geri aldılar
82 üzerine izin vermiyorlar anında kafasına indiriyorlar tokmağı bakalım bir daha deneyecek mi
tam 2 milyonluk işlem oldu 82 den 77 ye
bu hacim düşmediği sürece sıkıntı sürecek hacimin maksimum 1 milyon olması lazım günlük
bir kez daha viyana kapılarının önüne geldik seans sonuna doğru şehri fethedecek miyiz bre yiğitler.
patron kalmadı artık ver coşkuyu diyoruz ama 81, 82 geçemiyor
http://i.hizliresim.com/8zOpqQ.jpg
Evet k yatırımcı ilgisi azalmış kalanlarda mallanmış Kişiler olabilir
son dakika pujtluğu yapmasalar bari 80 kapamasına bile razıyım
Sabah birazını 74 ten verdim kalanıda Bekledim bekledim az önce 80 yazdım maksat spek götürsün zararda olanlar kazansın
bütün sıkıntı benden kaynaklanıyormuş 5 dakika yerimden kalktım 78 den 82 olmuş biraz daha dolaşıp geleyim belki 90 olur:)
83 te kaç lot var ki bir türlü kıramıyor.
seans sonuna yaklaştıkça umutlar azalıyor, en azından 80 üzeri kapatmasını temennin ediyoruz.
kapanış çok güzel açılış ile aynı doji yaptı ve bu doji güzel bir doji dipten dönüşü işaret eden
Alttan alan arkadaşlar kazandı belkide parasını cebine koydu Yukardan alanlar beklemeye devam
Benim maliyet 2.03 bugün çok al sat fırsatı verdi cesaret Edip satamadim zarar çıkardı aslinda
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 ile Marbas herhalde kağıdı rahat bıraktı deyyuslar kağıdın işlem hacmi aşırı yüksek değil
dün daha 1. dakikata 300 bin lot işlem oldu.
ne güzel sakin sakin takılıyordu son 1 dakika yine birileri dadandı galiba işlem hacmi hızlı arttı. 80 binden 260 bine çıktı.
1 saate kadar 90 hareketi çekecek gibi inşallah üzerine de 2 ye kadar çıkar.
90 hareketi zamanı yaklaştı, temennimiz seans durdurma yemesi ve sonrasında maliyetten satıp bu lanet hisseden bir an önce topuklamak.
Zaten kagıt gidecekse 2 de dökerler sonrada yürür gider yada buralarda süründürürler bir süre
3 gün önce senedin yüzüne bakmayın kimse yokken şuanda formu takip Eden halen 15 kişi var yani küçük yatırımcı çektiler
harç bitti yapı paydos