Dolar euro bazlı grafiklerdeki boşluk kapanmış olabilir ama TL bazlı grafikdeki boşluk kapanmadı. Orta vade beklentim Asla Y.T.D.
https://i.hizliresim.com/4PBVE7.png
Printable View
Dolar euro bazlı grafiklerdeki boşluk kapanmış olabilir ama TL bazlı grafikdeki boşluk kapanmadı. Orta vade beklentim Asla Y.T.D.
https://i.hizliresim.com/4PBVE7.png
TL bazlı grafikteki boşluğu doldurması için BİST'te ciddi satış görmemiz gerekiyor. Genel anlamda piyasalarda ciddi bozulma olur ise oraları görebiliriz. Fakat ben yukarı dönüşün sert olacağını düşünüyorum. ytd.
Ciddi satış olmasına gerek yok hocam haftada %5 ila 7 kayıp ile 3 haftada kapatır bu hisse bu boşluğu kaldıki bist100 ile hissenin yakından uAktan alakası yok. Tamamen spek ve patron nw derse o olur bu hissede. Elbette y.t.d.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin bu düşüşten sonra ister TL bazlı grafikteki boşluğu kapatmasın veya kapatsın ister BİST düşsün düşmesin tahta yapıcının hisseyi yukarı taşıması için iyi bir hikaye olması gerekiyor. Şirketten gelebilecek yeni bir haber veya 6 aylıkta açıklanacak sürpriz kar beklentisi tahta yapıcı tarafından mutlaka kullanılacaktır.
Tahta yapıcı elbet kullanacak ama süre uzun hocam kim dayanacak psikolojik algı işte. Hep aynı tetane ben bu speki gömerim toprağa [emoji3]
Tahta yapıcılar çılgınlık edip tl gapı kaparsa bizim akbabalar açmış gagalarını bekliyor,zaten gönüllerindeki en düşük 5.40 idi spek falan dinlemez bölgeyi kuruturlar,baskı da en fazla bayrama kadar,9 ay kadar sonraya öngördügünüz 11 tl yi beklerler.Patron satışı olmaz,serseri mal az 200-300 bin lot alış bile fiyatı gap bölgesinden yeniden buralara taşır.
Siz öyle sanın!!! Bakın tahtayı ixleyen hiç olur burda ben sizleri değil speki hiç etmeye geldim. Bana verilen talimat bu yönde. Bilginize.....
Eline vericek kadar bu işte eskidik. Varsa milyonları buyursun gelsin. Ben bu speki kafaya taktım. Senmisin bu şirkete yatırım yapan k.y. leri düzmeye kalkan. Bak düzmek nasıl oluyor görsün...
Uzun vadeli yatırıma dayanmanın şartı lazım olmayan para ve doğru hisse.. Tek şart doğru hisse de pozisyon almak. Borsa da herkesin kendine has bir tarzı vardır. Uzun vadeciler, kısa vadeciler, teknikçiler, temelciler, günlükçüler. Sonuçta her tarzda para kazanılabilir. Bu kişinin kendine bağlı. KUTPO için benim tek şartım satış ve cirodaki artışların devam etmesi gerektiği. Bu olduğu sürece doğru hissedir. Şirketin bir çok yönden sağlam olduğunu düşünüyorum. Satışlarına ve cirosuna bakarım artarak devam ederse uzun vadeciyim..
Bana söylemediğini kabul ediyorum. K.y. ler okusun.
Dürüst adamı severim. Nankörlük efini ise puslu havada avlarım. Sen dürüst bir afamsın venedik. Bahtın da yolun da açık olsun. Biz bu alemde eskidik. Ama dürüst adam bulmak zor. Şimdi spek ne yapar hiç hesaba katmadan ya i bana vericek yada ben ona. Grafiği attım kaale alın almayan alnasın. Ben spek s...severim. Neden? Çünkü onlar s... Yiz diye geziyorlar. İbreti alem olacak kutbonun speki [emoji3]
Ben sattım ya yükselirsin artık uğursuz kağıt..
ee ne dedik ben sattım ya yükselir artık..
lanet kağıt pislik kağıt. uğursuz kağıt...
ölü kedi sıçrayışımı yoksa gerçek hareketmi bana göre bu kağıt 5 lerden bana lım fırsatı verecek diye tahmin ediyorum teknikte beni destekliyor
yanlış anlamanızı istemem ama teknik olarakmı temel olarakmı hisse alırsınız stopunuz varmıdır kademeli alım yaparmısınız vadeniz nedir bunları belirlemeden hisse alıp sadece beddua etmek veya koş oğlum demek kıbrısta zar atmaktan farksızdır borsa bir oyundur ve her oyun gibi kuralları mevcuttur ilkin bu kuralları öğrenip stratejinizi belirlemeniz gerek yoksa anlık kazansanız bile totalde hep kaybedersiniz
peki size stop yaptırmadımı yada rakamları söylemmedi hisse beklentileri nelerdir sormadınızmı kısa vademi rta vademi uv tekniklemi temellemi aldırıyorsunuz temelse beklentiler neler şirketin şirketin aylık grafiğe bakıldığında 5,30-5,10 aralığına kadar sarksa bile uv grafiğinde bozulma olmayacak ve buralardan alınıp beklenebilir hem daha garantili alım olmuş olur stobunuz 5 tir aşağı inerse 4,77 eğer buraya kırarsa uv olsa kaçarsınız çünkü 4,02 desteğine kadar sarkabilir ben kendime bir rakam belirlerim ve üç parça şeklinde alırım bu şekil kazanma şansıız daha fazla olur kaybedebilirsinizde ama stratajiniz olduğu sürece uv kazanma şansınız hep çok yüksektir
ayrıca bunu size kaçlira karşılığında önerdi sizden ne kadar para aldı
peki sizce parasız bu adam neden size hisse koçluğu yapsınki eğer ben teknik ve temelle uğraşmam diyorsanız kendinize gerçek bir hisse koçu bulun ve onla çalışın yoksa bu şekil herdaim kaybedersiniz
Grafik ne diyor bakalım..
Güzel şeyler söylüyor. Döndüğü yerden yukarı tepki verdi. TL bazlı grafikte boşluğu kapatmasa da 2. defa aynı yerden döndü. Dolar bazlı grafikte boşluk kapandı. Bu günde hisse oldukça hareketli. Kısaca hisse ölü modun da değil. Yine de tahta sahibinin niyeti önemli. O NE İSTERSE O OLUR..
Böyle manyak hareketler yapan sığ bir hissenin 5 seviyelerine gelmiyeceğini söyleyenin ve bunun olması için biste aşırı satış bekliyenin aklından şüphe ederim.
2105/09 'da Şirketin özsermaye değeri 214,2 milyon TL olup bu değer, hisse başına 5,37 TL değere tekabül etmekteyken, 2017/03 te 250 milyon TL olup 6,263 TL değere denk gelmektedir. Kısaca şuan piyasa değerin de işlem görmektedir. Buralardan aşağısında her zaman müşterisi olacaktır diye düşünüyorum.
bu dediğiniz borsada olmuyor malasef algyo alarkbakın bakalım hisse kaçta olması gerek ayrıca olmaz diyorsunuz fakat bu hisse 8 liradan 1 hafta içerisinde buralara geldi ve borsa yükselmesine rağmen endeks bir düzeltme yerse siz olsanız erosu güvenli liman olarak seçermisiniz bugün yaptığı harekete bile baksanız hala hisse dağıtılıp dağıtılmadığını anlamışssınızdır
Yıl sonu bilançosu beğenilmedi 8 TL den 6,5 TL lere kadar verdiler. 3 aylık bilanço beklentisi ile tekrar 6,5 TL den 7,98 TL lere taşıdılar. Borsa da ip p..t'un elinde . Canları istesin rezil de yaparlar vezir de. Bu adamların günlük , haftalık hareketlerini takip ederek yorum yapmak çok doğru değil. Önemli olan şirketin ne yaptığına bakmak. Şirket satışlarını ve cirosunu arttırarak devam ettikçe burada çok oyunlar olur.
kesinlikle sorunda zaten burda patron ne zaman hisseden para kazanmak için uğraşırsa bilançoyu kendine göre şekillendirirse vede en önemlisi giderleri arttırıp faliyet karını düşürürse o hisse uv hissesi olmaz buda gerçek yatırımcıyı kaçırırki yükselmesi çok anlamlı olmaz bana göre
Kazançlı adlı üyemiz vardı gören var mı dostlar
Malesef kazancli ustad yok sanirim ocak yada subat ayinfa yazistik ve birdahada gormedim
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.