Zannetmem ama belki 1-2 gün erken gelebilir son günü bekliyor..
Bilançodan umutlu olabilmem için en geç 1 haftaya bir hareket şart..
Aklımda bir senaryo var ama spek bozuntusu burayı okuyor o yüzden yazmayayım..
Printable View
48 milyon lira piyasa değerine sahip şirketin faaliyet karı 2017'de 50 milyon lira oldu..
Ya kıçımla gülüyorum bu şirketin piyasa değerine....
Ben sana mal verecem nahhh çok beklersin..
Baskı kurarak sözde şirkette kötü algı yaratıyor spek efendi...
Ben senin baskına mı inanayım yoksa şirketin ederine mi..
pd/dd bile 0,99
Şaka gibi resmen şaka gibi...böyle bir şirket için..
Aklım almıyor hiç mi bu şirketi farkeden birileri yok.
Tahtayı çizecek soluksuz hiç mi insan yok...valla hayret..
Ne boktan hisseler uçup kaçıyor burada hazine var ama gelen yok..
Ytd..
Bu gün yada bir iki güne kadar yükseliş kaçınılmaz gibi hadi Karsu düşüşe direndin şimdi sıra yukarı atakta
Bu gün kapanışı 1.48 üzeri yaparsa çok iyi olur
Bu günkü takasları yayınlayabilecek var mı
the stock size bir s0rum olacak açıklarsanız sevinirimşirketin cirosunun artışı hasılat kısmındaki 3-6-9-12 aylık rakamlarmı teşekkür ederim. eğeröyle ise bu müthiş birşey 4 yıl daha beklerim. kron 20 tl ye 1 tl den 3,5 yılda gitti.
teşekkür ederim the stocck
KRTEK Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1981835
Yarın yataya devam mı eder yoksa ciddi bir satış mı yer (tabi alıcı bulurlar ise) yorumlayabilecek var mı
Arkadaşlar bugün şirketi arayın meydanı boş bırakmayın...
Şirket faaliyette sıkıntı yok yine finansman giderlerinden yemiş....
Açın şirketi sorun soruşturun..
Sadece 3 bin lot satış oldu...bu arada..
hisse iyi dayanıyor endekse ve gelen zarara karşı buda şunu gösteriyor..?
hisse toplu:ne yapacaklarına patron ve spek verecek..
Oha mal kitlemeye bak
brüt takasa mı alındı yav bu... alındıysa ne zaman ben bir haber göremedim.
Krtek cepten satış pasif görünüyor, alış yapılıyor ama....
Arkadaşlar sermaye artırımı beklentisi var mı hissede?
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkette herhangi bir beklenti yok o yönde.
Yatırımcı ilişkilerine söyledim bedelli yapın en azından biraz olsun borç sarmalından kurtulun önünüz açılsın.
Sonuçta faaliyet karınız çok iyi durumda.
Şirket iyi ki akıllılık edip döviz opsiyonu aldı. Şu şartlarda yapılacak en iyi şeyi yaptılar.
Siyasi gelişmelerin şirketi politik olarak etkilemeyeceğini yine işlerimize aynen devam edeceklerini söyledi.
İlk seans 1,50 kapattırıp 2.seans satan gedik'in kendisi.Elinde malda kalmadı sırf zevk olsun diye tahtaya yukarı aşağı yaptı.
Patron uyuyor tahtayı dingonun ahırına çevirdiler..
Arayın kardeşim şirketi adamları boş bırakmayın..
50 milyon faaliyet karı eden şirketin yeri burası değil..
pasta ve derinlik atabilecek var mı?
Borsa İstanbul Krtekten düşüş nedeni için bilgi istedi..Şirket kamuya açıklanmış herhangi bir durum yok dedi.
Çünkü cidden birşey yok. Buradan sesleniyorum oruç ağzımla günahı boynuma Gedikten işlem yapan tahtayı anlamsız yere aşağıya basan kişi sen katıksız bir ****** Çocuğusun..
Ne yapsakta etsekte mal toplasak diye kıçınızı yırtıyorsunuz...
Böyle baskı yaparak yıllarca küçük yatırımcıyı psikolojik olarak alt edip para kazandınız..
gedik düşürsün ancak toplamak yerine mal kaptirir, hatta amaçları buysa tam tersine 12 den 13 den bugün mal verdi, mesela ben aldım bir kacbin lotta olsa, 1 liraya kadar indirsin, her kademede 1000 lot alırım, ciddiyim, acaba toplamakmi niyeti, öyleyse ikimizde toplayalim bölüşelim gedikle bakalım.
Ayrıca satan gedik değil ak satıyor, su ana kadar bugün 75 bin lot satmış
1,19 dan beri her iki kademe dususte 1000 lot alıyorum.kafamdaki lot sayisi 15 bin, bakalım nereye kadar düşürür agasi,
Yoksa bilmediğimiz bir durummu var.
Madem Beklenti varsa, Satılması değil,
şimdiden satın alınması gerekirdi.
Bilmediğimiz bir durum var gibi.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkete Mail attım,
Zahmet edipte cevap bile vermedi ********ler.
Ulan bir daha Kayseririli bir şirketin Hissesini alırsam Namerdim.
Âdi herifler, Kansızlar,
Şirkerinize,Hisselerinize sahip çıkın biraz.
Borsa dan çıkmayımı düşünüyorsunuz yoksa.
Alan oldukça veren moduna girdi tahta.
teknikçi avlanmıştır ..?
yukarıdaki üç alıntının cevabı bulunmadan hissedeki yön yukarı olma olasılıgı yok gibi..
hisse gözaltı pazarında 0.40 tl toplayan zatımuhterem 2.40 tl götürerek %500 pirim yaptırmış ve hazmetme devresine girmiş yani düşerek 1.40 tl teknikçileri iyi avladı ..yine tahminim 2.40 tl,nin %78 geri verecek enaz..
elinde olanlara bol şans demekten başka yapacak birşey yok..
Y.T.D
Şimdide kertege kerttiriyorum ulan akli sıra bizi avlayacak al sat yaparak maliyeti 1 tl ye kadar cektim, ilk 1,17 de girdim,
Kerttirelim bakalım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
Senin Karakterini S.kiyim
Şerefsiz Endeks uçtu,
Sen ne yapmaya çalışıyorsun.
Kapat Fabrikanı ****** Çocuğu.
Bakalım 2019 Ramazan Bayramı arefesinde kaç lira olacak?
***KRTEK* *EREGL* *YBTAS* *IHLAS* *IHLGM* *BMEKS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***KRTEK******EREGL******YBTAS******IHLAS******IHL GM******BMEKS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BMEKS, EREGL, IHLAS, IHLGM, KRTEK, YBTAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BMEKS 1 BIMEKS BILGI ISLEM VE DIS TICARET A.S. E MEVLÜT ÖZDEMIR 1.842,000
EREGL 2 EREGLI DEMIR VE ÇELIK FABRIKALARI T.A.S. E NURFER ÖZCAN 3.026,000
IHLAS 3 IHLAS HOLDING A.S. E MEVLÜT ÖZDEMIR 34.000,000
IHLGM 4 IHLAS GAYRIMENKUL PROJE GELISTIRME VE TICARET A.S. E IHLAS EV ALETLERI IMALAT SAN.VE TIC.A.S. 2.292.379,306
KRTEK 5 KARSU TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. E ZÜMRÜT DASDEMIR 8.981,280
YBTAS 6 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ARIF YILDIRIM 0,800
YBTAS 7 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E ARIF YILDIRIM 1,440
YBTAS 8 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E BESIM PEKER 1,680
YBTAS 9 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E BESIM PEKER 2,800
YBTAS 10 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HACI BAYRAM UGURLU 3,360
YBTAS 11 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E HACI BAYRAM UGURLU 5,600
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691513
BIST
(02/07/2018 - 16:56:28)
Hani biraz hareketlendi ya yakında yine aşağıya çakarlar..
Hep aynı numara....