Ne oldu yahu, hiç teknikçi ve uzman kalmadı mı bu forumda??
Printable View
Ne oldu yahu, hiç teknikçi ve uzman kalmadı mı bu forumda??
Finansman bu ara en iyi alıcı oluyor .ünlü yok sanki ünlü yatırım finansman dan alıyor gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kagıdın teknigi filan kalmadı hocam .. 5 yıldır düşen kagıt ne teknik koydu ne bişey .. bu saatten sonra nasıl bu kadar düştüyse sebepsiz yere bu kadar çıkabilirde ..
kendinizi şartlandırmayın teknikti kanaldı vb seylerle .. teknik işleyen kagıtlar derinliği olan ve uzun vade belirli hareketleri yapan kagıtlar içindir.. bu kağıtta mantık bile kalmadı artık ..
32 den 9 a düştü , şimdi 13,7 de gerçek maliyeti bu seviyede olan çok az kii vardır.. uzun vadeli yatırımcılarda ..
geri kalanlar kısa vade giriş yapmıs kişilerdir. zaten sığ bir kağıt 10000 lot satsan taban olur bazı günler o derece sahipsiz bir meret ..
Hissenin değerinin nerelerden nereye geldiği ortada... Aynı sektörün diğer hisseleriyle karşılaştırın bence .. Feto spekülasyonu oldu.. Şirket zarar açıkladı ... Gördüğü dip seviyeler 10 altında çok kalmadı.. Elektrik çarpmış gibi 10 altı fiyatlardan yukarı sıçradı .. Alan ister tahta sahibi olsun ister geri alım proğramı farketmez.. 11-12 bandında endeks çıkarken bizim hisse sabit kaldı..muhtemelen baskı kuruldu.. Sonuç başına gelecek en kötü şeyler gelmesine rağmen buralarda tutunması kanaatimce dip seviyeler gibi gözükmekte... Bu yazım kesinlikle yatırım tavsiye değildir..
2014 den beri ben de her düşüşe bir bahane buldum kendimce .. olmaması gerek diyordum ama çok net bir şekilde bu seviyelere geldi ..
şimdi bana sorsan bu fiyata bile etmez bu hisse .. hala elimde yüklü şekilde var , satmayacam batsa da satmayacam ibretlik olsun diye..
ama bu şu gerçeği değiştirmiyor , bir grup haysiyet yoksunu tüccar oldugunu iddia eden veledi zinaların piyasayı rusvetle ve feto baglantısıyla 1 lira etmeyen mallarını 25 liradan arz etmesi sonucu bırak ileri gitmeyi 5 yıldır fiyatının 4 te birine düşmüş bir hisse var elimizde. .
ne olursa olsun bır grup kefenini kopeklerin yaladığı , ölüsünü nekrofililerin hüplettiğinin evladı milletle dalga geçiyor ..
Daha önce paylaştığım gibi uzun vadeli 12.40-12.50 direnci önemliydi, geçilmesi ile günlükteki bayrak çalışmaya başladı. Şuanda da saatlikte bayrak oluştu ve yukarı kırıldı 13.90 geçilirse rahatlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c2549deb5e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f8e30b100.jpg
Arkadaşlar geçenlerde bir ortak yazmıştı ŞOK marketle Bizim arasındaki ticareti. Bizim toptana bakıyorsunuz ortada kar yok zarar var. Sanal markete girdim .Fiyatlar yerel market ve bakkallardan bile hayli yüksek. Toptan markete hiç gitmedim. Anlaşılan o ki büyük ciroların olduğu satışlarda kar yok. Şimdi ŞOK marketi pazarlıyorlar. Bizim toptanın ŞOK 'a ucuz mal veriyor. ŞOK kar edecek.Bizim toptan zarar edecek. Grup şirketlerinde maalesef bu dümen hep dönüyor.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +102 olurken, ortalama tahmin +98 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +530 puan olurken, en düşük beklenti -214 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 21'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
(08/08/2017 - 09:24:49)
Yıldız holding'in kağıttan, kozmetiğe, bebek bezinden ,gıdaya bir çok ürünü var her iki tarafta da.Örn. Komililer. Tonlarca şok siparişini bizim toptan mağazasının rafından yükleyecek değil ya . Yinede faaliyet raporlarının detaylarında veriliyorsa evrak geçerli kanıttır. Kar eden kuruluşun Zarara dönmesini siz neye bağlıyorsunuz ortak.
Sayın istus pasta paylaşabilirsiniz?
Buyrun;)
http://imageturko.com/?di=762T
Teşekkürle bugün ünlü yine yok finansman azaltmış alımı .yinede ünlü ne citi elindeki lotlar bir oyun olduğunu gösteriyor gibi
Bu akşam bilanço gelecek, beklenti ortalama 2. çeyrek 10 milyon civarı zarar.
Net Dönem Karı veya Zararı -29.112.954
İlk dönem zararından daha az bi zarar açıklamış . İlk dönem 19 milyon olan zarar şuan 10 milyon tl azalmış
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8c7a899f1b.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti 9 milyon zarar di zaten.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIZIM Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -29.112.954
Utanc verici bir bilanco daha. Ulker cetesi diger esekleri boyayip satma isini belli ki bir muddet bekletecek yoksa boyle namussuz yonetim sergileyerek boyle bilanco aciklamazdi. 2 ceyrekte ozkaynaklardan 30 milyon tl yemis. Ulan senin zaten sermayen 40 milyon. 125 milyonunun yildiz holdingte ne isi var. Yok efendim mevduattan daha karli gordukleri icinmis. Coban koysan basina bu dagitim agi ile 700 milyon ciroya 70 milyon kar yazardi. Ama niyet baska tabi. cok yazik.
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle bir haysiyetsizlik yok yahu .. tutmuşlar yıldız holdinge 120 milyon borç vermişler , dalga geçer gibi yeminle ..
borç verdiği firma da borcu verenin hissesini alıyo güya hisse geri alımı ile ..
satışlar yerinde sayarken giderlerin nerdeyse tamamı en az % 15 artmış ..
firmanın tum gelirleri , ülker ailesine ait olan ve halka arz olmamış 2 firmaya aktarılmış .. tüm mal alımları ordan ve her dönem giderek artıyor nasılsa ..
güya şok BIZIM ' in malını satıyor ama BIZIM'ın şok borcu var nasıl oluyorsa :)
Gelir tablosu beklendiği gibi geldi ama şirketin nakit akışı ciddi bozulmuş.Bu günleri önceden görmüşlerki bedellinin yolunu açmışlar.Yıldız holdingten 125 milyon ticari olmayan alacak görünüyor, ilk çeyrek böyle bir alacak görünmüyordu şirkette de bu kadar cash para olması imkansız.Heralde bu bedellide kullanılacak sermaye avansı ile ilgili aklıma başka birşey gelmiyor.
Bunlara bakkal bile teslim edilmez, batırırlar:(((((
Benzer aktarmaları hileleri akın ipek Koza grubunun başında ilken yapıyordu. şirkete kayyum atandığında işler değişti her şirket kendi kulvarında kendi işini yapıp kendi karını aldı. Ve şimdi malum şirketlerin fiyatlamalarına bakınız.
MÜ gözdedeki şirketlerinden halka arz yapacakmış.ha ha ha :))) talep edenlere artık kelime söyleyemem.Allah akıl versin derim.MÜ ye gelince kendini halka arz etsin bence onun için daha çok talep gelir😊Kansız haysiyetsiz paranın esiri
12 li fiyatlara tekrar merhaba. 13de cok durmuştu zaten. Beş para etmez kağıt işte. Ona göre.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MÜ inşallah can verirken hakkını yediğin insanların isimlerini bağırır yalvarırsın.
Ne desek boş işte. Allah bildiği gibi yapsın bu soygunculari.
bugün yatırımcı sunumunu canlı dinleyemedim dışarda olduğum için , biraz önce tekrarını dinledim ama sunum sonrasında kı soru cevap kısmını yuklememısler ,
kim ne soru sordu , ne cevaplar verildi bilen var mı ?
bu arada gidişat rezalet .. amaçları millete son bir tokat daha atıp hisseyi arz fiyatının 10 da birine çekip tamamını geri alıp sonra kar yazdırmak olsa gerek ..
ben başka bir mantık göremiyorum bu sunumdan ..
2010- 2011 de 1,3 milyar yıllık ciro ile 60-70 milyon kar yazan firma yılın ilk yarısında aynı rakamda satış yapıyor ama -40 milyon zarar yazıyor 6 ayda ..
aradan geçmiş 10 yıl .. iki rakamdan en az biri yalan söylüyor ..
be embesilllerle bu firma batar , hisseler de elimizde kalır gibi ..
yatacak yerin olmasın mulker .. hayatın boyunca en büyük acıları çoluk çocugun ve torunlarından çıksın .. en büyük acılar içerisinde hayata gözlerini yummak için inim inim inleyesin .. haysiyetsiz tüccar seni ..
Doğru söze ne denir Türkiye'nin en büyük grubu sözüm ona diye insanlar parasını bağladı yatırım yaptı rezilliğe bak yıllardır 1/3 fiyatlarında
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibari ile 12.84 le aranızdan ayrıldım. Bir yıldan uzun süredir buradayım. Allah bu soygunculari bildiği gibi yapsin. İkiyakalari bir araya gelmesin. Zarara çıktım. Kalan parayi Aselsan à yatırdım ve orada unutacagim artık. Kalanlara bol kazanclar.
Burdayım, direnmeye devam, zarar kes yapmayacağım;((
Var mı bekleyen başka KY?
Burdayım.MU nün ölmek için yalvardığı günü görmek istiyorum.malda mülkte hisselerde onun ....., ben onun yaptıklarının hesabını vermesini görmek istiyorum.para kesmez beni
İstus sende mi buradasın :) bizim de yakalandık burada yakalandık .aynı kaderi paylaşıyoruz bu ne tesadüf kardeşim
40 bin lot 64 maliyet ile bende buradayım hayırlısı hepimiz için
Pardon yanlış topiğe yazmışım
Ünlü 43000 lot alım yapmış nihayet. ;
http://imageturko.com/?di=YTUM