Yarın artı açarsa kimse şaşmasın....!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Yarın artı açarsa kimse şaşmasın....!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu kadar çok güçlü beklentileri varken henüz daha halka arz fiyatına gelip buraları daha geçmedi o yüzden hissede rahatım.
YTD.
Cuma günü satışa geçenler elbette bir duyum almislarki tahtayı bayağı bir verdiler.Brut korkusuyla verdilerse eğer bu tedbir kararı olumlu karşılanabilir.tahminim tahta yapıcı brut korkusuyla verdi.yatirim tavsiyesi olamaz.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malda kalan arkadaslar bence rahat olsunlar satmadıgınız surece kar zarar sanaldır... beklentisi guzel erciyes boru olacak acunun almayı dusunduğu transturk gibi değil bu adamlar sirketi aldırlar spkye basvurdular surec işlemeye devam ediyor ...
225ten almıstım cuma gunu 2 ci seans sonlarına yakın 60 dklıgına biraz uyuz oldum 299 dan verdim
kseinlikle ytg
İçerden nasıl haber alınıyor peki
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede duyum olabilir ve öyleyse tedbir fiyatlanmış olursa,yarın rahat bir açılış yapabilir.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben brut gelecek diye verdiklerini düşünüyorum.tedbir kararinin olumlu kabul edilebilecegini düşünüyorum.birde sanırım tedbir den birgun önce olağanüstü fiyat hareketleri nedeniyle uyarı gelmişti.aslında sinyali vermişlerdi.yatirim tavsiyesi olamaz.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamın Aleyküm ;hayırlı sahurlar..
Cuma akşam gelen haber ile epey beyin fırtınası yapılmış,eğrisi var doğrusu var kasıtlısı var ,burada önemli olan herkes kendine göre değerlendirme yapacaktır.
Genelde çoğu kişi iş ve çalışma ortamı nedeniyle ekran başında olamayanlar telefon ile talimat vermekteydi.Tahtda yapıcı yancılar kendini oyuncu hisseden bir gurup ekran başında bu işleri yapmakta.
Şimdi cuma akşam gelen haber aslında büyük oyuncu ve yandaşlarını da hayal kırıklığına uğratmış olduğunu gördüm adamlar
"BÜRÜT TAKAS" beklerken sadece İnternet alımına yasak gelmiş,onlar da ters köşe olmuşlar gibi ..
"BÜRÜT TAKAS" ile satış baskısı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler yarın ve sonrası bu beklenti ile Çarşamba ve Perşembe açıkla devam ettilerse (SPK tarafından en son verilen tarih ve düşüşün yaşandığı iki gün) bakın curcunaya..
Kendi payıma karda olduğum ve beklentisi daha uzun vade olan diğerlerini bunlara kaydırma düşüncesi hasıl olabilir.Maliyet mi yükseltsem !!!!(BU GÖRÜŞ KENDİ ADIMADIR.ZARAR EDEBİLİRSİNİZ)
Hele etekteki taşlar dökülsün bakalım..
Günün başlayan ilk saatlerinde,Suriye'de,Doğu ve Güney doğu Anadolu'da vatan için çalışan güvenlik kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun..
İstanbul'un Fatih ve fetih ordusu tarafından "FETHİNİN 564 YILI"kutlu olsun..
Sonrasında ekonomik gündem gelişmesi ve endeks ile bir fikrim yok,önemi de yok..
Akşam "İÇERERDE" "İSİMSİZLER",SÖZ" DİZİLERİ..
GS-ALANYA 3 lük müsabakası..
TFF 1 lig..Eskişehir-Giresun,Bolusupor-Göztepe yarı final müsabakaları var ..
Rahat rahat keyfini çıkartın..
Malesef eşleşme 78000 lot 2.40
😰
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç lot var tabanda
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sabır yahu
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma 3.00 tl dan aldık , 3 tl dan satışlar karşılanıyor diye akşamına ceza yedik :)
2,40 tabanda 52bin lot satıcı bekliyor
Gidişat ne olur arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
taban bozuldu 2,50 de şu an kağıt
şu an kademelerde gözüken satıcı yok
Tabandan almakta varmış hayırlısı olsun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
devreyi kestiler kağıt 2.40 dan açıldı , şu anda 2.60 dan alımlar geliyordu
Cuma 3 TL'de sırada bekleyenler şimdi 2,60' tan alsam'mı diye düşünüyor.
YTD.
Bakalım kesiciden kaçla çıkacak 2,60 ile girdik
Yukarılarda satıcı yok kağıtta , panikle dökülenleri topluyolar gibi
Herkes bu gün hissesine sahip çıksın destek olabilecekler Hisseye destek olsun, gün birlik olma günüdür.
YTD.
3,00 a kadar yani 40 kademede toplamda 50bin lot civarı satıcı var
Hisse kodu erciyas oldugunda bu karar ozbal için oldugundan erciyas ismiyle birlikte bu internet emri yasağınında değişmesi gerekir herhalde.inşallah erciyas olunca herşey sıfırdan başlar tertemiz
bugün tavan kapatacak (hislerim öyle diyor)
30 bin lotla cuma kapanış fiyatı görünür
bu kötü habere tabana kitlemedi ve alışlar güzel gibi
10000 lotta 3 lirayı geçer.satıcı yok.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Co-in olan var mı beyler sevabına?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50ffa0948f.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ÖZBAL yatırımcısı hisseye olan vefasını bu gün gösterdi tebrik ediyorum.
Bugün aldığını satabilen var mı? Brüttü ,değildi tartışması olmuştu sonuç kısıtlama şeklinde mi yoksa bildiğimiz brüt takasmı? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
olurda kağıt cuma günki seviyeleri görebilirse bileği bükülmez bi daha :)
Tahta sağlam ve dik duruyor satış gelmezse fiyat yukarıya çekilecektir.
YTD