Bol şans o zaman
Printable View
1,86 dan elimizdeki malı aldı...
..... korkusu..
Yine de teşekkürler...
2.08 girdu geri geldi tekrar eksiye gecebilir sakin olmak lazm yani 1.80 lerede gelse 1.70 lerede gelseki gelebilir biraz sakn
2.08 den 1.90 lara indiryolarsa bunu haftalk zirve olarak yapp tekrar %5 eksilere bugün verirler 1.80 1.70 arasindan tekrar alicam simdilik sattm al sat yaparak para kazanmakta mantkli uzun vade beklemekte 1.80 altna her dustugunde kademe kademe alicam zaman kaybna tahammul edenler bekleyebilir
Evet eksiye gecti 1.80 altni bekleyn satanlar
Çok kesin ifadeler kullanıyorsunuz. Daha önce de bir-kac defa yanıldınız. Lütfen bu kesin ifadelerle insanları etkilemeyin.varsa grafik teknik analiz(Bu hissede işe yarayacağını düşünmüyorum o da ayrı bir konu) paylaşın. Aksi durumda her düşündüğünüzü yazmayin
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce 1.64 nasıl olsa geçemez diyordun. Hisse sahibinin çok kötü adam çarpmasından bahsediyordun. Bugün iki katı fiyattan bahsediyorsun. Bir Sebebi mi var yoksa gönlünden ne geçiyorsa onu mu yazıyorsun?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha once genis capli düsunemedm mantkli dusundugümüzde bu hissenin de bir hikayesi olacak tipki cemas gibi bu hikaye burada bitmeyecektr diye düsunyorm ara ara geri gelmeler olur belki 1 hafta zararda bekletrler ama yeniden hareket gekecektr hareketlerine baktım tipki cemas gibi tabi borsa bu rizann uc kagtci oldugunu biliyorm cemas la ayni hareketleri yaparsa bu fiyatlarda kalmaz ama iyi düsünmek istyorm artk insallah tersi olmaz yinede herkes kendi kararini kendi versn tabi
Ama şuda kesin borsada hangi hisseyi aliyorsak alalm o an bizim kac lot aldgmizi bu speklatorler göryor o yuzden hic biseyn garantsi yok tabi
Dedigim gibi zirveyi yapti yine geri gdyor nereye kadar düsus yapar bilinmez rıza bu
Buyuk ihtimal zaten bugun eksi kapatmasi gerekyodu öylede olacak gibi endeks te dususte dunku sert cikisn ardndan bugun 2.08 zirvesnden sonra benim.tahminim bugun yarn geri cekilir 1.70 lere kadarda sarkma olur ama bir kac gune tekrar hareket yapar ama biraz kar satisi olacak biraz daha dusmesini bekleyn
Sayın hocam ekşi kapatması gerekiyor dediniz ama artı kapatacak gibi yeni öngörünüz ne olacak acaba sizden bugün etkilenen olduysa bakakaldılar onlara bir sözünüz olacak mıdır?
günlük pasta atabilecek var mı?
Demek oluyor ki burası borsa net ifadeler kullanmamak insanları etkilemek lazım mış diyebilir miyiz yani buna kısacası.
?
Biraz izledim fakat volatilite çok yüksek, bir miktar kar satışları olabilir fakat fiyat daha da yükseltilecek gibi bir izlenimi var. Beyaz Filoya dönmesinden ya da işlem yasağı gelmesinden korkuyorum. Risk alan kazansın, almayan da zarar etmesin umarım, borsa bu fazla lotla oynanmaması gereken bir hisse olduğunu düşünüyorum.
Genel kuruldan birşey çıkmadı, ben bu yükseliş aceba genel kuruldan çıkacak haberle ilgili mi diye düşünüyordum, değilmiş, bu yükselişin tamamen spekülatif olduğunu, kısmen az da olsa yıllardır ucuz kalmasının da bir etkisi olduğunu düşünüyorum, şimdi bundan sonrası için biraz korkmaya başladım, tutmaya devam ediyorum, 2300, 2500 arası ilk başından beri satış hedefim var, sonrası çıksa bile beni ilgilendirmez, bugünden itibaren korkmaya başladım.
Yarın için 2200 satış verdim satarsa ne ala, yarın 2200 görür mü zannetmem yön aşağı bile olabilir, sağlıcakla kalın, ucuz peynir fare kapanında olur, çok güzel söz.
1980 sattım geri gelirse alacam, giderse arkasından bakacam, bol kazançlar herkese.
2040 dan dayanamadım yine aldım, tam bir kumar oldu, benim için
2110 sattım dayanamadım
milletin canı cemasta yanınca buna bulaşmadı kimse ve spekte götürdükçe götürüyor
Nasil basti asagi son dakikada gun ici girdügü en yuksek fiyattan 15 kademe asagda kapadi bu adama guven olurmu cemas zedeler rizann ne vicdansz oldugunu bilirler ben üc dirt defa al sat yaptm ama artk tehlikeli seviyelere gelmistr edernn 0.90 kurus oldugunu unutmayn
2,020 den aldım biliyorum ki ben kaşınıyorum, kendime de kızıyorum ama duramadım yine, ucuz peynir fare kapanında olur.
60 kuruşta kimse yüzüne bakmıyordu. spekülatör 2 üstünde sörf yapıyor. Hayret yaw:)))
Bu nasil hisse yine gaza bastilar
2120 sattım, bir daha buraya yazmam, amacım, fikir vermekti hissenin hareketi hakkında, özür dilerim
Hedefleri 2.50 2.60 li fiyatlar belkide
Bu hisse ne guzel bir hisse cok temz grafigi var döke döke gdyor
Boyle guzel grafigi olan hisse elbet tavan olur yarn 2.50 2.60 olur girdik kismet
Bugün yukarı hareketini hacimsiz yaptı, bir geri çekilme olabilir bugün için
Benden bu kadar kalanlara bol kazanclar 4.40 dan gönderdim .düşerse belki 2000 lot bulunsun diye alirim yoksa almam
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.